Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • enrapture
  • eotd
  • eye of the day
  • How To
Een MissLipgloss artikel

Eye of the day met Illamasqua Enrapture

Ik liet jullie al de nieuwe collectie van Illamasqua zien, Body Electrics. In deze collectie zit onder andere de Liquid Metals, in een paletje met vier kleuren. Het was even uitproberen en testen hoe ik dit product ging gebruiken. Zonder basis ging het namelijk enorm in de lijntjes zitten, al na een kwartier. Maar mét oogschaduwbasis (Urban Decay Primer Potion) ziet het er prachtig uit. Ik gebruikte voor deze look Enrapture, een bronzen kleur.Enrapture is de kleur linksboven, een diepbronzen tint.

Ik begon met een oogschaduwbasis, Urban Decay Primer Potion, deze bracht ik aan over mijn gehele ooglid. Doe dit echt wanneer je de Liquid Metals van Illamasqua gebruikt, anders zit alles na een kwartier al in je lijntjes.
Begin met Illamasqua Enrapture over het hele lid (0), breng dit met je vingertoppen aan. Pak dan meteen een bronzen poeder oogschaduw, ik gebruik 2 uit het 88 palette. Dep dit over Enrapture heen, op die manier blijft de Liquid Metal heel goed zitten doordat je hem fixeert met poeder. Maak ook een lijntje met 2 onder je ogen.
Breng 3 uit het warm palette, een donkerbruine kleur met rode ondertonen, aan in je arcadeboog met een blending kwast. Zorg dat die allemaal goed in elkaar overloopt qua kleur, bij deze look horen geen harde lijnen.
Dan pak je 1 uit het warm palette, een lichte highlight kleur. Breng deze aan in je binnenste ooghoeken.
Je kan deze kleur ook gebruiken op je wenkbrauwbot, alleen gebruikte ik mijn favoriete kleur uit het 88 warm palette, nummer 4.
Teken met een zwarte eyeliner een lijntje langs je bovenste wimperrand, zet je wimpers aan met mascara en klaar is je look.


Ik ben helemaal vergeten om een full face photo te maken bij deze look, ik merk dat jullie dat wel graag zien, dus de volgende keer komt er weer een complete foto bij! Excuses!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.