Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

‘Everyday’-bakje aan het einde van de week

Remember dat ik julie vertelde over mijn everyday-bakje? Het bakje dat op m’n bureau staat, waar mijn spulletjes inzitten die ik elke dag gebruik? In dat artikel vertel ik ook dat ik aan het einde van de week het bakje opruim, omdat er dan heel veel spullen in zijn belandt die ik niet elke dag gebruik. Dat komt doordat ik producten heb gepakt, heb gebruikt, en in het bakje doet, waar het niet hoort. Ik wil aan jullie laten zien hoe mijn bakje er aan het einde van de week uitziet… En dat is bijna elke week zo. Al die producten sluipen er gewoon in!

Vergelijk even, zo hoort het, en zo is het aan het begin van de week:

En zo is het aan het einde van de week – en zo hoort het dus niet:

OMG! Al die producten! Altijd op zondag neem ik even vijf minuten de tijd en leg ik alle spullen terug die ik niet regelmatig gebruik. Dat zijn er nu heel erg veel. Ik ga niet het hele bakje laten zien, maar wel wat er om heen staat.

Aan de achterkant zie je een Boots N0 7 serum, Inglot poeder en een cherry Chapstick. Vooraan drie foundations (why drie?), Rimmel, Inglot en Bourjois, daarnaast twee paletjes van Illamasqua, daarbovenop een MAC trip paletje en een Make Up Store oogschaduw. Daarvoor ligt een Mentholated Salve van Rosebud.

Rimmel foundation, Inglot en Bourjois Healthy Mix. Ik meng altijd twee kleuren door elkaar en het hangt een beetje van verschillende dingen af welke ik gebruik en welke ik meng. Bijvoorbeeld op de zon veel schijnt (dan ben ik net iets bruiner), of ik zelfbruiner heb gebruikt, dat soort dingen.

Naast het mandje staat links The Body Shop Cucumber Cleansing Milk, REN serum (die zie je bijna niet, staat achteraan), The Body Shop Vitamin E Face Mist (gebruik ik helemaal aan het eind, wanneer m’n make-up klaar is, om het te fixeren) en Boots No7 dagcreme. Die gebruik ik elke dag.

De bovenkant van het veel te volle bakje. Je ziet een INK oogschaduw, wat kwasten, MAC bronzer, The Body Shop Big & Curvy Mascara, Hema concealer, Clinique basis, een wimperkruller een pincet van Anastasia en rechts wat potloodjes.

Poeh, tijd om op te ruimen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.