Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Even voorstellen: ik ben Laura!

Dag lieve Misslipgloss lezeressen! De komende weken zullen jullie mijn naam vaker tegenkomen op Misslipgloss.nl. Vanaf vandaag ga ik hier namelijk aan de slag als freelancer! Sommigen kennen mij misschien al van mijn eigen blog, Lifestyle Snapshot, maar de meesten denk ik nog niet. Ik ben Laura, 19 jaar (bijna 20, woehoe!) en studeer Journalistiek in Utrecht. Ik heb 19 jaar van mijn leven in Eindhoven gewoond, maar vanaf 3 maart woon ik in Utrecht. In dit berichtje leg ik uit wat mijn ‘freelancen’ inhoudt en stel ik mij wat uitgebreider aan jullie voor.

Mijn studiegenootjes en ik zijn in het diepe gegooid met het bericht: “Je moet verplicht 280 uur freelancen en je hebt 8 weken de tijd. Succes”. Bijna iedereen zonder journalistiek bijbaantje was gelijk in paniek. Na de paniekaanval, die bij mij ongeveer tien minuten duurde, werd het weer helder in mijn hoofd. Ik wist precies wat ik wilde gaan doen. Ik wilde bij een website schrijven met dezelfde doelgroep als mijn eigen blog, dat is namelijk ook de richting die ik later op wil! En toen was mijn keuze eigenlijk snel gemaakt, ik wilde schrijven voor Misslipgloss.nl. Jullie moesten eens weten hoe ik reageerde toen ik van Cynthia bericht kreeg dat ze het een leuk idee vond. Ik was heel erg blij, laten we het daar maar op houden!

 Samen hebben Cynthia en ik besloten dat ik sowieso één artikel per week ga schrijven voor Misslipgloss. Aangezien Cynthia al een echte beautyexpert is, heb ik besloten mij op de overige ‘meidendingen’ te focussen. Jullie zullen dus wat vaker berichten voorbij zien komen over fashion, lifestyle en ook zal ik af en toe naar een event gaan. 

Jullie zullen nu misschien wel denken: “Allemaal heel leuk en aardig, maar wie ben je?”. Ik ben iemand die door al haar vriendinnen wordt beschreven als een echt ‘meisjes-meisje’. Al zolang ik weet ben ik verslaafd aan het kopen van nagellak. Ik lees allerlei fashionmagazines en bezoek elke dag mijn favo beautyblogs. Mijn make-up spullen nemen ongeveer de helft van de badkamerkast in beslag, daar zijn mijn moeder en zus niet zo blij mee. Ik ben gek op koken en bakken, maar nog gekker op het eten van de klaargemaakte gerechtjes. Ik heb geen idee waar mijn geld maandelijks aan op gaat, het is gewoon altijd op. Ik zeur altijd dat ik het druk heb (en ik heb het ook echt druk hoor!), maar heb op de één of andere manier altijd de tijd om de nieuwste afleveringen van Pretty Little Liars, The Lying Game en The Vampire Diaries te kijken.

Als jullie vragen hebben, of meer van mij willen weten, laat dan gewoon even een reactie achter en dan zal ik proberen alles te beantwoorden. Ik hoop dat jullie de artikelen die ik zal schrijven leuk gaan vinden, ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Liefs,

Laura

 

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.