Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • etos
  • oogschaduw
  • palet
Een MissLipgloss artikel

Etos Pick & Refill

Etos komt weer met iets nieuws qua make-up: Pick & Refill. Afgekeken van de grote cosmeticamerken zoals MAC en Bobbi Brown: paletjes die je zelf kan vullen met oogschaduw pans. Superhandig, want zo kan je je eigen trio samenstellen met je favoriete kleuren. De prijzen zijn erg fijn, het doosje zelf kost €1,99 en de oogschaduws zijn €1,50 per stuk en ze zijn er in twaalf kleuren. De pans blijven zitten door middel van een magneetsysteem.

Ik heb een doosje met drie kleuren, grijs, blauw en bruin. De oogschaduwpans gaan supermakkelijk in en uit het doosje, wat een pluspunt is. Persoonlijk had ik het heel leuk gevonden als de doosjes er ook in rechthoekige vorm waren met meer vakjes, dat je alle twaalf de kleuren er in kon doen.

De pigmentatie is wat zwakjes, vooral van de blauwe komt vrij weinig kleur. We moeten niet vergeten dat het oogschaduws van €1,50 zijn, dus veel kan je er niet gewoon niet van verwachten. Maar het zijn zeker leuke oogschaduwpaletjes voor als je niet veel kleur nodig hebt van oogschaduws.

De Pick & Refill systeempjes zijn nu te koop bij alle Etos filialen.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.