Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
31 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • etos
  • slecht
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Etos Oog Make-up Remover

Ik gooi uit principe nooit producten weg als ze nog goed zijn. Gewoon, omdat ik het super zonde vind: jij (of iemand anders, als je het gekregen hebt) hebt er geld voor betaald en dan belandt dat in de prullenbak. Als ik iets persoonlijk gewoon niet fijn vind, geef ik het weg aan bijvoorbeeld een vriendinnetje. Ik ben sowieso slecht in dingen weggooien, ik vind het al zonde om een mascara die uitgedroogd is weg te gooien, haha.

Maar nu heb ik toch een product weggegooid. In de prullenbak. Laatst was m’n oog make-up remover op (ik ben echt een grootverbruiker daarvan) en haalde een nieuwe bij de Etos. Normaal gebruik ik ze altijd van DA of Kruidvat, en dacht dat die van de Etos wel net zo goed zou zijn. Als ik remover op een watje doe, en daarna op m’n ogen, verwacht ik dat m’n make-up er af gaat. Makkelijk, snel en goed. Mijn vorige oog make-up removers deden dat.

Dus, ik verwachtte dat de Etos versie dat ook zou doen. Ik deed het op een watje, op m’n ogen, depte en wreef (zoals ik dat normaal doe, valt niet uit te leggen), haalde het watje weer van m’n ogen en m’n hele ooglid en het gebied onder en rond m’n oog was ZWART. Helemaal zwart, en ik kon het met nog een watje (en nog een, en nog een) niet wegkrijgen. Ook niet doordrenkt met de Etos oog make-up remover. Blegh!

Ik heb het daarna nog een paar keer geprobeerd, maar ik heb me er bij neergelegd dat de Etos oog make-up remover voor mij niet werkt. Oké, hij moet dan wel veel weghalen (een laag oogschaduwbasis, oogschaduw, eyeliner, meerdere lagen mascara), maar een oog make-up remover moet dat aan kunnen. Die van de Etos kan dat niet, helaas. Dus hij belandde in de prullenbak, en nu gebruik ik weer mijn oude vertrouwde Kruidvat oog make-up remover.

De oog make-up remover van Etos krijgt van mij een 0.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.