Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • etos
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Etos All In One Party Colour Kit

Al een tijdje populair zijn speciale make-upkits afgestemd op je haarkleur. Nu heeft ook Etos ze, de All In One Party Colour Kit. In het doosje zitten vier producten: twee oogschaduws, één blush en een lipgloss. En: handige lampjes!

De achterkant van het doosje licht toe hoe je de producten kan gebruiken. Nogal overbodig, denk ik.

Het doosje met de lampjes! Ik vind het wel iets chics hebben, het ziet er niet uit alsof dit maar €5,99 en dat vind ik erg goed gedaan van Etos. De lampjes geven best veel licht af, maar je kan jezelf hier niet echt mee in het donker gaan opmaken.

De blauwe oogschaduw

De beige oogschaduw

De swatches! De pigmentatie is middelmatig maar de kleuren vind ik best mooi. Het was beter geweest als ze de blauwe kleur hadden vervangen voor een wat donkerdere tint. De highlighter vind ik wel erg mooi.

Blush – in cremevorm

Lipgloss


Bovenaan de blush, onder de lipgloss. Ik vind de blush wel heel erg creamy, het is echt een dikke laag zoals je ziet. De lipgloss is heel donker en vind ik juist niet echt geschikt voor blondines, ze hadden daar beter een wat lichtere roze gloss in kunnen doen. Deze past beter bij de brunette versie, vind ik! Al is de kleur wel erg mooi.

Hier heb ik de blush goed geblend met mijn huid. Erg mooi, zeker wanneer je blond bent! Het geeft een mooie glans, het is meer een highlighter dan een blush.

Conclusie: middelmatige kwaliteit, leuk voor erbij maar niet echt een must-have. De kit kost €5,99 bij Etos en is verkrijgbaar in Blondine, Brunette en Redhead.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.