Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Estee Lauder
  • mascara
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

Estee Lauder Sumptuous Waterproof mascara

Nieuw van Estee Lauder is de Sumptuous Bold Volume Waterproof Mascara. Een mascara die heel wat beloftes doet!

Deze ultieme waterbestendige mascara, die ook nog eens lang blijft zitten, geeft een onmiddellijke lift en straalt luxueus volume en krulling uit door een klontvrije formule. Het geheim van de formule zit in het gebruik van hars, een technologie verwerkt met polymeer door een complexe en gronddoorbrekende combinatie van film vormers voor een nieuw soort waterproof mascara. Een ander voordeel van deze unieke formule, is dat hij waterbestendig en olie-vrij is en een veegvast schild heeft. Dit unieke schuld dient te voorkomen dat de olie binnendringt, chloorwater en regenwater, vocht, zweet en tranen. Het is perfect geschikt voor alles wat het leven je brengt en je kunt alles doen met deze fantastische, mooi gelifte waterbestendige wimpers die lang goed blijven.

Dus we verwachten volume, geen klontjes, krul en een echte waterproof mascara!

De verpakking ziet er erg mooi en chic uit, heel erg Estee Lauder. Glanzend blauw met een gouden randje. Het borsteltje ziet er heel normaal uit, normale grootte met normale haartjes. Fijn, niet zo’n plastic borsteltje, want daar ben ik persoonlijk niet zo dol op. Uitzonderingen daargelaten, natuurlijk.
Tot nu toe ziet de mascara eruit als iedere andere mascara. Tijd om hem te testen!

De mascara geeft enorm snel volume, valt me op tijdens het gebruiken. Twee laagjes is meer dan genoeg, wanneer je verder gaat krijg je dikke spinnenpoot wimpers. Dat overkwam mij dan ook de eerste keer dat ik deze mascara gebruikte. Maar het is wel een groot pluspunt, je bent helemaal niet lang bezig om je mascara aan te brengen!

Voor

Na

Zoals te zien op de foto geeft de mascara erg veel volume. Een laagje is voldoende als je een natuurlijke uitstraling wilt, twee laagjes is beter voor een meer dramatische look, zoals ik heb op de foto.

Voor

Na


Waterproof is ‘ie zeker! Hij overleeft een huilbui, een uur fanatiek sporten, en zelfs douchen en zwemmen kan ‘ie makkelijk aan. Echt een goede waterproof mascara, dus. Hij gaat er makkelijk weer af met mijn Diadermine oogmake-up reiniger.

De mascara kost wel een lieve duit, €24,00. Het hangt er maar net vanaf of je dat geld over hebt voor een mascara. Persoonlijk besteed ik liever meer geld aan een mooie blush, foundation of oogschaduw. Ik moet wel zeggen dat deze mascara absoluut €24,- waard is, hij doet wat ‘ie belooft en werkt gewoon supergoed.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.