Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Essie Winter 2012

Essie heeft voor deze winter de Leading Lady collectie met daarin zes heel verschillende kleuren voor dit najaar. Voor de echte ‘leading lady’ die graag opvalt met haar nagels! Vandaag laat ik je de swatches zien.

Hier de vijf kleuren die ik heb: where’s my chauffeur, snap happy, she’s pampered, butter please en beyond cozy. Ik mis één lakje uit de collectie, Leading Lady.

Where’s my chauffeur is een mint blauwe lak die in twee lagen mooi dekt.

Snap happy is een oranjerode kleur die in twee lagen dekt.

She’s pampered is een meer kersenrode kleur die in twee lagen dekt.

Butter please heeft drie lagen nodig en is semi mat.

Beyond cozy is een goud/zilveren glitterlak met héél fijne glittertjes. Deze dekt in twee lagen en is verrassend makkelijk te verwijderen!

Omdat ik zelf Leading Lady niet heb, heb ik deze foto geleend van Debbie. Dit is een transparant rode lak vol met roze glittertjes. Gaaf!

Samen met Aranka heb ik de swatches gemaakt, omdat zij gewoon zulke prachtige nagels heeft. En het is natuurlijk ook wel gezellig, samen lekker nagellakken, haha! Dankjewel Arank!

Ik vind de Leading Lady collectie erg leuk! Er zitten niet heel verrassende kleuren in, maar ze zijn wel lekker afwisselend, en de twee glitterlakken maken het nog gezelliger. Essie nagellak kost €10,16 per stuk onder andere op Bol.com, ze zijn natuurlijk ook gewoon bij Etos te koop.

Leuk last minute kerst cadeautje!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Bobbi Brown Caviar & Oyster Palette


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.