Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • essie
  • full steam ahead
  • nagellak
  • nagellakjes
Een MissLipgloss artikel

Essie Naughty Nautical zomer 2013

P1130813Zomer (ok, bijna). Zin om je bikini, slippers en fladderjurkjes uit de kast te trekken en je naar zee te snellen om een frisse duik te nemen. Of om op een boot te stappen! Voor de zomer is er de supervrolijke Essie Naughty Nautical lijn met zes felle kleurtjes. Perfect matchend bij een bruin getinte huid en bij een blauwe zee en de felle zon.

Essie Naughty Nautical

P1130806

Rock The Boat, Full Steam Ahead, The Girls Are Out

Naughty Nautical, The More The Merrier, Sunday Funday

Word je niet meteen ontzettend blij van deze kleurtjes?! Op Rock The Boat en Full Steam Ahead na zijn de kleurtjes superfel en zomers. Voor de dames die liever iets subtiels op hun nagels dragen kunnen voor de twee pasteltintjes links gaan. Enne, zijn die namen niet ontzettend leuk? Allemaal in het ‘nautical’ thema.

Essie nagellak kost €9,99 en is bij Etos en DA te koop. Alle lakjes zitten in vierkante flesjes met een witte dop en een breed kwastje dat heerlijk lakt. Kijk je mee naar alle kleuren van Essie Naughty Nautical?

Bij alle onderstaande swatches draag ik twee laagjes Essie nagellak.

Essie Naughty Nautical  – Rock The Boat  P1130783

Lichtblauw, als een stralende strakke lucht op een zomerse dag. Perfect om op een boot te zitten. Of in ieder geval dichtbij water. Rock The Boat is heel lichtblauw en er zitten hele subtiele zilveren glittertjes in. Het is niet mijn favoriete kleur omdat ik hem net wat te ‘assig’ vind, lichtblauwe kleuren heb ik liever ietsje feller.

Essie Naughty Nautical  – Full Steam Ahead

P1130786

Full Steam Ahead is het tweede pasteltintje in de Naughty Nautical lijn. Het is een hele lichte lila tint, ook met zilveren glittertjes. Deze kleine glittertjes komen terug in bijna alle lakken in deze Essie zomercollectie. Geeft de nagellak net even wat extra’s!

Essie Naughty Nautical  – The Girls Are Out

P1130790

Hallo opvallende nagels! The Girls Are Out is een heel knallende paarstint, die wat meer naar roze neigt. The Girls Are Out heeft ook die kleine zilveren glittertjes. Dit is geen Cynthia kleur, maar zomers is ‘ie zeker.

Essie Naughty Nautical  – Naughty Nautical

P1130793

Een van de leukste kleuren is de kleur waar de hele collectie naar vernoemd is! Wat is deze heerlijk fel aquablauw. Te gek! Naughty Nautical knalt van je nagels af en heeft ook zilveren glittertjes. Als een zee die glinstert in de zon. Deze kleur vind ik te gek en ga ik ongetwijfeld vaak dragen deze zomer. Ook leuk op je teennagels!

Essie Naughty Nautical  – The More The Merrier

P1130796

Deze kleur doet me denken aan een leuke animatiefilm: Shrek! The More The Merrier is gifgroen, als een rijpe avocado, maar dan nog iets feller. Dit is de enige kleur in de collectie die geen zilveren glittertjes heeft en dat vind ik wel mooi. Wat een geweldige kleur!

Essie Naughty Nautical  – Sunday Funday

P1130802

Op nummer twee van mijn favorietenlijstje staat zeker weten Sunday Funday. Ik vind dit soort kleuren normaal helemaal niet zo leuk, maar deze is zo lekker fel koraal. Heerlijk zomers, staat prachtig bij gebruinde handen (die ik nog niet heb, dankjewel zonnig Nederland) en maakt me gewoon meteen een beetje vrolijker. Deze bevat wel weer de zilveren glittertjes.

Essie Naughty Nautical  – conclusie P1130812

Ah, de Naughty Nautical lijn vind ik erg leuk. Ik vind de twee pasteltintjes niet zo geweldig maar er zijn ongetwijfeld dames die deze juist heel erg mooi vinden. Ik móest alle swatches nog even naast elkaar zetten, want zo bij elkaar zijn de kleuren nog leuker:

alles

Dat schreeuwt toch zomer?! 

Essie nagellakjes zijn van goede kwaliteit. Ze lakken erg fijn door het brede kwastje, zijn van de perfecte dikte, dekken in twee lagen en blijven een paar dagen lang prima op mijn nagels zitten.

P1130808

De Essie Naughty Nautical lakjes zijn vanaf juni (dat is aanstaande zaterdag) bij Etos en DA te koop voor €9,99 per stuk. Op welke zet jij je zinnen?

 

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.