Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
9 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • essie
  • guilty pleasures
  • nagellak
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Essie Guilty Pleasures

Deze lekkere zomerse Essie nagellak, Guilty Pleasures, kocht ik tijdens mijn tripje naar New York afgelopen winter. Ik had hem nog nooit gebruikt dus vond het wel tijd om hem eindelijk eens te gebruiken, en toen ik deze kleur Googlede ontdekte ik dat ‘ie echt super populair is! Grappig, dat ik dan net zo’n ‘hippe’ kleur heb gekozen. Guilty Pleasures is roze met een tikje koraal en kostte in New York $7, wat €5,65 is. Niet duur voor zo’n mooi lakje.

Essie is sowieso een erg fijn merk wat lakjes betreft, de dekking is goed, de lak blijft heel lang mooi zitten zonder krassen of chips en de kleuren vind ik erg mooi. Guilty Pleasures is een jelly lakje, dus niet super dekken. Ik had drie laagjes nodig om deze dekking te krijgen. Twee was ook wel oké, maar drie is net even iets mooier. Essie nagellak glanst van zichzelf al heel erg, maar ik deed er nog Seche Vite topcoat overheen.


In real life is de kleur iets meer koraal, zoals op deze swatch van Make Up & Beautyblog:


Mooi zomers kleurtje, toch? In Nederland kosten Essie lakjes €13 (ongelooflijk toch, zoveel duurder dan in de Verenigde Staten!) en zijn te koop bij Skins. Ik raad je aan een kijkje te nemen op eBay, daar heb je Essie Guilty Pleasures voor zo’n €8 inclusief verzending.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.