Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • all tied up
  • bikini so teeny
  • cascade cool
  • essie
Een MissLipgloss artikel

Essie Bikini So Teeny Zomer 2012

Dat het bijna zomer is, is op zichzelf al heerlijk, maar nog leuker is dat merken met de seizoenswisseling met nieuwe collecties komen! Essie doet dat met Bikini So Teeny, hun zomerlijn met vijf zomerse tinten.

 

De kleuren zijn duidelijk geïnspireerd op de zee, bikini’s en cocktails. Lichte, zomerse tinten die geweldig staan bij een kleurrijke bikini of pastelkleurig jurkje!

Hieronder zie je de swatches, op elke foto draag ik twee lagen en ze dekken allemaal prima!

Off The Shoulder is een felroze tint die geweldig staat bij licht gebruinde handen! Niet een heel spannende kleur maar wel lekker zomers.

Mijn favoriete kleur uit de lijn, Mojito Madness! Een lekker frisse groene kleur die me doet denken aan de nieuwe blaadjes aan de boom voor mijn huis.

En op nummer twee bij mij: Bikini So Teeny, de lak waar de hele lijn naar vernoemd is. Een pastelblauwe tint met transparante ‘stukjes’ er in, een soort glittertjes. Maakt het net even wat meer bijzonder!

Lekker barbie bleekroze is Cascade Cool.

Als laatste All Tied Up, een bronskleur met lichte ‘zandkleurige’ glittertjes. Deze doet me denken aan het strand en aan een bruin gekleurde huid van de zon.

Ik vind de Bikini So Teeny lijn leuk, met lekkere zomerse lakjes die niet misstaan bij een licht gebronsde huid en een felgekleurde zomer outfit! Ook allemaal heel leuk op je teennagels. Ze dekken stuk voor stuk perfect in twee laagjes, lakken heel fijn, glanzen mooi en blijven ook prima lang zitten. De nagellakken van Essie kosten €10,99 per stuk en Bikini So Teeny is vanaf juni 2012 te koop bij Etos en DA.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.