Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush
  • budget
  • essence
  • highlighter
Een MissLipgloss artikel

Essence Sun Club

Ik ben gek op mooie, luxe merken als MAC, Chanel en Dior, en die gebruik ik dan ook veel. Maar wat is het soms toch leuk om fijne, mooie producten te ontdekken voor weinig! Zeker omdat ik weet dat jullie altijd op zoek zijn naar budget producten. Essence heeft een kleine Sun Club lijn in haar collectie waar ik twee hele mooie producten van heb ontdekt! Lees verder voor foto’s, informatie en swatches.

Dit is een deel van de collectie: een Highlighter Powder (€3,49) en twee oogschaduwpaletjes met acht kleuren (€2,99). Er is ook een highlighter die hieronder op de foto staat…

Links zie je de Sun Club Blondes All Over Shimmer For Eyes, Face & Bodye n de Sun Club Glamour To Go Eyeshadow.

Glamour To Go Eyeshadow

All Over Shimmer – doet me denken aan de Bobbi Brown Shimmer Bricks! Deze kost trouwens €3,50

In het oogschaduwpaletje zitten acht kleuren, van perzik tot heel donkerbruin en -grijs.

Mooie kleuren zo in het doosje. Ik verwachtte er niet zo veel van… Maar ik was onder de indruk van de swatches… Kijk!

Eerst zie je de bovenste rij, en daarna de onderste. Mooie kleuren, he? En een mooie afwisseling tussen lichte highlighters en donkere kleuren voor bijvoorbeeld in je arcadeboog. En dat voor maar €2,99! Erg leuk en je kan er veel verschillende soorten looks mee maken, van een lichte glanzende zomerlook tot een donkere smokey eye.

En dan de All Over Powder. Er staat dat deze voor blondines is, maar ik vind hem eigenlijk vrij donker!

Mooie kleuren, vooral die lichte highlighter trekt mijn aandacht. Ik heb de kleurtjes even apart geswatched en door elkaar ‘gemengd’, zoals je hem op je gezicht zou aanbrengen.

Kleuren apart. Mooie, lichte, glanzende bronstinten. Wauw!

Gemengd. Dit is een mooie highlighter voor dames die wat meer getint zijn, en een mooie blush voor de meiden met een lichtere huid. Je kan deze All Over Powder ook op je ogen gebruiken, en ik weet zeker dat ‘ie ook prachtig is als oogschaduw. Hij kost €3,50!

Dat is een leuke vondst, toch? Twee leuke zomerse producten voor weinig.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.