Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Essence Match 2 Cover Cream Concealer

------Een concealerpaletje met twee kleuren voor €2,59 klinkt je natuurlijk als muziek in de oren. Voor mij is concealer echt onmisbaar, voor donkere kringen en eventuele oneffenheden. Ik heb de Essence Match 2 Cover Cream Concealer uitgebreid voor je getest.   P1180322

Essence Match 2 Cover Cream Concealer zit in een kleine kunststof verpakking en daarin zitten twee kleuren concealer. Dit is de enige kleurencombinatie die er is, er is geen lichtere of donkere. Het idee van de Essence Match 2 Cover Cream Concealer is dat je de beide kleuren kan mengen zodat je de perfecte kleur voor jouw huid hebt. Als je een heel donkere huid hebt, dan is deze concealer niet geschikt voor je.

P1180323

Informatie op de achterkant van de verpakking. Volgens Essence geeft deze concealer een goede dekking voor oneffenheden en donkere kringen.

P1180325

P1180326

Het idee om twee kleuren met elkaar te combineren in een doosje is niet nieuw (Bobbi Brown doet dit al jaren) maar handig is het zeker! Je hebt niet het hele jaar door dezelfde huidskleur én vaak is een standaard kleur net niet goed voor jouw huid. Deze kan je dus met elkaar mengen, maar je kan ze ook zó aanbrengen op je huid. De linker kleur is wat donkerder en heeft een gele ondertoon, de rechter kleur is wat lichter en heeft een roze ondertoon. Ik gebruik die rechter onder mijn ogen en de linker op mijn gezicht voor oneffenheden.

1o1

Links draag ik niks, rechts de lichtste kleur Essence Match 2 Cover Cream Concealer. De concealer is heel romig, verdeelt erg goed en dekt ook heel erg goed! Ideaal voor onder mijn ogen omdat ‘ie zo romig is, maar kan ook prima op oneffenheden op mijn gezicht.

Persoonlijk gebruik ik het liefst concealer in een flesje met een sponsapplicator, dat werkt lekker snel en makkelijk, maar voor een compact concealer vind ik deze van Essence heel erg goed in gebruik! Brengt makkelijk aan, dekt goed, is zuinig in gebruik en blijft in combinatie met een beetje poeder prima de hele dag zitten.

Goed product voor €2,59. Ik ben enthousiast!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.