Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • budget
 • essence
 • nagella
 • nagellak
Een MissLipgloss artikel

Essence Denim Wanted nagellak

De hele maand oktober ligt nog de Essence Denim Wanted collectie bij de Kruidvat filialen. Ik wilde eigenlijk alles meenemen, want echt alle producten zijn mooi in deze limited edition collectie! Zo zijn er dus deze vijf prachtige nagellakjes, maar ook geweldige oogschaduwduo’s en gelliners. Ik nam deze vijf kleurtjes nagellak mee, voor 1,79 per stuk. Een koopje! De kleuren vind ik erg mooi en spraken me allemaal aan. En natuurlijk wilde ik ze aan jullie laten zien, reden genoeg dus om alle kleurtjes in mijn mandje te gooien.

De vijf kleuren zijn geinspireerd door jeans, en er is een mooie koraalkleur (01 High Waist Pink), een lichtgrijze kleur (04 Fivepocket Grey), een felblauwe kleur (04 Forever Mine), een jeansblauwe kleur (03 My Boyfriend’s Jeans) en een zwarte kleur met zilveren shimmer (02 I Love My Jeans). Stuk voor stuk hele mooie kleuren die ook mooi bij elkaar passen. De flesjes zijn vrij groot, 9 milliliter. Alle lakjes zijn creamy (dus zonder shimmer of glitter), behalve I Love My Jeans, daarin zit zilveren shimmer.

High Waist Pink

Fivepocket Grey

Forever mine

My Boyfriend’s Jeans

I Love My Jeans.

Geweldige kleuren, toch?! Ze lakken ook heerlijk, de lak is lekker dun en smeert daardoor makkelijk uit. In twee laagjes zijn alle kleuren nagellak mooi gedekt, super dus! Ze glanzen mooi, drogen snel (sneller in combinatie met een fast dry topcoat) en blijven prima zitten. Na twee dagen heb ik al wel wat kleine beschadigingen aan de bovenkant, maar stiekem heb ik dat bij alle lakjes, mijn nagels zijn dun en buigen snel, vandaar dat de lak snel afbladdert. Dat ligt niet aan de lak, maar aan mijn nagels!

Heerlijke lakjes dus voor een geweldige prijs. Ze liggen heel oktober nog in de winkels maar gaan vrij hard, snel er achter aan dus als je ze hebben wilt!

Pluspunten
 • Mooie kleuren
 • Goede dekking
 • Goede substantie (lakt makkelijk)
 • Goede hoeveelheid (9 milliliter)
 • Prijs (1,79)
 • Verkrijgbaarheid (alle Kruidvat filialen)
 • Essence test niet op dieren

Minpunten

 • Limited edition

Iets voor jou als… je op zoek bent naar mooie (creamy) nagellakjes die goedkoop zijn en fijn lakken.

Skippen als… je niet van nagellak houdt?

Zou ik dit opnieuw kopen? JA!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.