Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Essence Crystalliced swatches

Ik vertelde je eventjes geleden over de superleuke Essence Crystalliced collectie die vanaf deze maand in de winkels ligt. Inmiddels heb ik wat producten weten te bemachtigen om aan je te laten zien! Ik <3 deze budget lijn!

Ik vind ten eerste dat alles er heel cute uitziet, met de witte verpakkingen en sneeuwvlokjes. Erg winters en fris!

Eerst de lipgloss. Er zijn drie kleuren en ik heb er twee, Diamond Dust en Ice Crystals On My Window. Deze kosten €1,79 per stuk, echt een koopje. Ze zien er prachtig uit!

Je brengt de gloss aan met een spons applicator, prima!

En dan de kleurtjes. Bovenaan Ice Crystals On My Window, onderaan Diamond Dust. Ik vind ze echt onwijs mooi, in Ice Crystals zitten kleine perzikkleurige ‘flakies’ en de gloss zelf is nudekleurig, in Diamond Dust zit echt een soort ‘diamond dust’, supermooi. Ze doen me denken aan MAC Dazzleglasses, ze ruiken ook lekker zoetig en voelen heerlijk aan op mijn lippen. Dit is echt een must have van deze collectie, ik ben gek op deze lipglossjes! Mijn favoriete kleur is Ice Crystals On My Window.

Dan de Liquid Highlighter, die ik ook erg fijn vind! Wat een leuk product. Deze kost €2,49, wederom géén geld. Op mijn nagels draag ik Ciaté Cookies & Cream met Essence Circus Confetti.

De highlighter zit in een pompflesje.

Nog niet uitgesmeerd

Smeren…

Op deze foto heb ik het compleet uitgesmeerd. Je ziet dat er een subtiel koel zilver-achtig glansje overblijft, prachtig! Super om hier een pompje van door je foundation te doen, of gewoon over je foundation heen aan te brengen. Dit vind ik een superleuk product, doet me ook denken aan MAC Strobe Cream. Veel MAC-achtige producten in deze lijn, leuk!

Als laatste in mijn review de Liquid Eyeshadows, helaas ook de producten die ik meteen wat minder fijn vind.

Van links naar rechts Ice Eyes Baby, Ice Crystals On My Window, It’s A Snow Womans World en Ice Age Reloaded

Ice Eyes Baby

Ice Crystals On My Window

It’s A Snow Womans World

Ice Age Reloaded

Ja… hier blijft dus niet zoveel van over wanneer je het over je oogleden uitsmeert. Leuk als basis onder een kleurtje, maar verder doet het niet zoveel. Het geeft een héél subtiel glansje en that’s it. Het werkt een beetje als oogschaduwbasis, maar ook niet echt geweldig (oogschaduw gaat na een paar uur toch een beetje in de lijntjes zitten). Deze liquid eyeshadows vind ik dus minder geslaagd. Ze kosten €2,29 per stuk.

Verder vind ik vooral de lipglossjes en de liquid highlighter superleuk en fijn, echte aanraders! De nagellakken heb ik zelf niet en dus ook (nog) niet geprobeerd, maar Essence kennende zijn die ook heel leuk en goed van kwaliteit.

Deze producten liggen medio januari in de winkels, dus dat duurt nog maar eventjes!

Heb jij iets op je wishlist hiervan?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.