Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • duget
  • essence
  • goedkoop
Een MissLipgloss artikel

Essence Colour & Go nagellak: Let’s Get Lost

Ik liet je afgelopen week al twee Essence nagellakkleuren zien, maar ik heb er natuurlijk nog veel meer! Vandaag show ik Let’s Get Lost, een mooie blauwe kleur die een turquoise ondertoon heeft. En ook deze is weer helemaal goedgekeurd door mij! Benieuwd?

Op de foto is de kleur iets blauwer dan in het echt. Hij neigt eigenlijk wat meer richting turquoise. Ik vind het een geweldige kleur, en hij dekt in twee laagjes perfect. Ik vind dat de Essence Colour & Go nagellakken fijn werken, de meesten hebben een fijne dunne substantie. Sommige lakjes zijn een tikje aan de dikke kant, maar als je er een druppeltje nagellakverdunner bij doet (geen nagellakremover!) dan kan je er perfect mee lakken. En ze blijven gewoon prima een paar dagen goed op je nagels zitten.

Het kwastje is ook fijn: plat en dun, dat lakt fijn.

Ik heb een topcoat gebruikt op de foto, INM Out The Door. In combinatie met die topcoat blijft de lak dagenlang goed zitten. Let’s Get Lost glanst van zichzelf ook al mooi maar ik draag het toch altijd liever met topcoat, voor de houdbaarheid.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.