Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 november 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Essence BeautyBeats 2in1 Eyeliner Pen

P1180968De laatste jaren heb ik veel goede ervaringen met budgetmerken als Essence, Catrice en HEMA. Fijne goedkope merken die je gewoon in de winkels om de hoek kan kopen. Vandaag review ik weer een Essence product, namelijk de Essence BeautyBeats 2in1 Eyeliner Pen. Heel trendy, eyelinerstiften waarmee je zowel een dikke als een dunne lijn kan zetten.

De Essence BeautyBeats 2in1 Eyeliner Pen stift kost €2,99 en ik kwam er later pas achter dat deze uit de Justin Bieber collectie komt. Woo!

De stift heeft twee kanten: een met een dunne stift waarmee je een dunne lijn kan zetten, en een met een dikke stift waarmee je een dikke lijn kan aanbrengen. Zelf vind ik dit soort eyeliners niet zo heel veel toevoegen omdat je met een dun stiftje ook prima een dikkere lijn kan zetten, maar hey, als het werkt: prima!

P1180969

Wide applicator for an intensive, dramatic line, thin applicator for a precies, natural line.

  P1180971

De dunne kant! Je ziet een vrij lange punt.

P1180972

De dikke kant! Een wat dikkere vilten stift.

Tot nu toe ziet het er prima uit! Ik heb goede ervaringen met budget eyeliner stiften, dus ik hoopte dat dat met deze van Essence ook zo zou zijn.

P1180974

En… meh! Er komt nauwelijks kleur van de stiften af. De dunne kant is nog wel oké, maar van de dikke kant komt nauwelijks kleur.

P1180975

Ik probeerde nog een aantal (…) keer streepjes te zetten met de dikke kant, misschien moest ‘ie gewoon even op gang komen, maar nee. Goed, toch maar op mijn ogen proberen!

P1180976

Dit is de dunne kant…

P1180977

…en de dikke. Ik kan met recht zeggen dat dit de slechtste vloeibare eyeliner is die ik tot nu toe heb geprobeerd. Er komt gewoon nauwelijks kleur vanaf! Op zich kan je er nog best wel een strakke lijn mee zetten, dat gaat prima, maar er komt alleen gek lichtgrijs waasje uit.

Jammer. Ik weet niet hoe de rest van de Essence Justin Bieber collectie is (die ligt trouwens nu in de winkels), maar deze Essence BeautyBeats 2in1 Eyeliner Pen kan je beter skippen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.