Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 3d eyeshadow
  • essence
  • Essence 3D Eyeshadow
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Essence 3D Eyeshadow Duo’s

Essence 3D Eyeshadow Duo'sJe zag de Essence 3D Eyeshadow duo’s al voorbij komen in mijn filmpje waarin ik de nieuwe producten van Essence en Catrice liet zien. Ik was naar veel producten heel nieuwsgierig, en vooral naar de Essence 3D Eyeshadow duo’s. Ze kosten €2,89 per stuk en vandaag ga ik ze aan je laten zien.

Essence 3D Eyeshadow duo’s – eerste indruk

Essence 3D Eyeshadow Duo's

Ik heb drie kleuren: Irresistible Purr-ple, Irresistible Mermaid’s Kiss en Irresistible Chocolates. De oogschaduw duo’s zitten in een grijs kunststof doosje met een transparant deksel. zodat je meteen ziet welke kleur je te pakken hebt. Het deksel is afgerond en daardoor kan je ze niet opstapelen, niet heel handig als je meerdere kleurtjes goed wilt opbergen.

De verpakking voelt stevig aan en ziet er ook niet heel goedkoop uit.

Essence 3D Eyeshadow Duo's

Als je de doosjes open doet, zie je meteen het mooie reliëf in de oogschaduws. Ik vind dit er zo ontzettend mooi uit zien! Heel chic en luxe, alsof je dure oogschaduws voor je hebt. Elke soort heeft twee kleuren die goed bij elkaar passen en die ook best wel op elkaar lijken.

Essence 3D Eyeshadow  duo’s- swatches

Essence 3D Eyeshadow Duo's

Irresistible Purr-ple – Wow! De felle paarse kleur is écht opvallend en is bijna metallic. De lichte kleur is meer een highlighter en is heel licht lila.

Essence 3D Eyeshadow Duo's

Irresistible Mermaid’s Kiss – Deze twee kleuren lijken erg op elkaar, maar zijn beide erg mooi. Ze hebben ook die metallic finish en er zit erg veel pigment in.

Essence 3D Eyeshadow Duo's

Irresistible Chocolates – Dit is mjn favoriet! Deze bevat twee bruine tinten die ook subtiel dat metallic effect hebben, maar niet zo heftig als de andere kleuren. De donkerste tint is echt mooi donker en de lichtere tint is niet zo licht als een highlighter.

Essence 3D Eyeshadow Duo's

De oogschaduws zijn vrij compact en na een keer gebruiken zien ze er zo uit. Ze zijn niet heel poederig en vallen ook niet uit elkaar als je er met je kwast in gaat. Gelukkig maar!

Essence 3D Eyeshadow duo’s – de look

Essence 3D Eyeshadow Duo's

Dit is de look die ik heb gemaakt met de Irresistible Chocolates, die ik meteen het mooist vond. Ik draag de donkerste kleur in mijn arcadeboog en onder mijn oog, de lichtere kleur zit op mijn bewegende ooglid. Ik heb zelf nog een highlighter toegevoegd, dat vind ik het wel echt afmaken (dat is NARS Albatross). Verder draag ik Essence I <3 Punk stift eyeliner en Essence I <3 Punk mascara.

De complete look! Verder draag ik:

  • Catrice BB Cream
  • Essence All About Matt Fixing Compact Powder
  • NARS Deep Throat Blush
  • MAC wenkbrauwpotlood

P1090853

P1090855

Look met het blauwe paletje, die op de ogen wel wat minder fel is.

Ik ben erg verrast door de nieuwe producten van Essence en Catrice, en ook deze Essence 3D Eyeshadow Duos’ vind ik echt heel erg mooi.

De Essence 3D Eyeshadow duo’s zijn voor €2,89 te koop bij Kruidvat.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.