9 januari 2017 door Cynthia Schultz 47 reacties
Een MissLipgloss artikel

Enquete Miss Lipgloss

partner

Bron | De enquête heeft een week online gestaan en is nu gesloten. Jullie hebben massaal de enquête ingevuld, bedankt daarvoor! Binnenkort worden de resultaten bekend gemaakt.

Hi meiden! Laatst stond er een enquete hier op Miss Lipgloss, waar mijn stagiaire Danique enorm veel aan gehad heeft. Vandaag hebben we om haar bevindingen wat verder uit te diepen nog één laatste enquete voor je. Je kan hem hier invullen. Met de bevindingen van deze vragenlijst ga ik (Cynthia) aan de slag zodat ik goed weet wat voor artikelen jullie leuk vinden om te lezen. De inhoud van de enquete zegt verder niks over de inhoud van wat ik in de toekomst ga schrijven, de uitkomsten echter wel! De uitkomsten van beide enquetes zal ik over een paar weken met je delen, ik denk dat het voor jullie ook interessant is, gezien ik er ook veel keuzes op baseer. Super bedankt alvast!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

47 reacties
 1. Carolien

  PS. Eigenlijk schrijft tegenwoordig Emmy alleen nog de dingen die ik lees. De rest is gewoon not mt cup of tea.

 2. Carolien

  Ik zit niet te wachten op een nieuwe koers. Prima als je wilt schrijven over lifestyle, boeken, reizen, weet ik weet allemaal. Maar ik haak dan wel af. Zou sowieso dan de naam veranderen. Want Miss Lipgloss suggereert toch iets anders. En daar kwam ik tot nu toe voor. Maar goed, snap ook dat je wilt veranderen. Laat je door mij zeker niet tegenhouden. Succes verder!

 3. sophie

  Ik vond het een goede enquête! De keuze maken tussen jouw mening, die van lezeressen of die van experts, en hoe uitgebreid die meningen dan zijn in het artikel (1 top, 3 tops of 25 tops).
  Ik ben enorm benieuwd naar je nieuwe koers en kan niet wachten het mee te maken!

 4. koeck.v@outlook.be

  Ook ik ben halverwege, na 4 keer dezelfde vraag te hebben gelezen, afgehaakt. Misschien moet ik herbeginnen, maar kreeg er hoofdpijn van 🙂 :-).
  Ik snap de achterliggende gedachte wel hoor… Maar het irriteerde me gewoon!

 5. jolanda

  Ingevuld en fulltime moederschap is een fulltime baan, denk ik… want studeren of parttime werken doe ik niet. Toch eens om opslag vragen 😉

 6. Hilde

  Ingevuld! Succes met het verwerken, ik ben benieuwd. . .

 7. Petra

  Ik ben halverwege afgehaakt. Snap helemaal dat het niet perse om restaurants in Rome gaat, maar evengoed,dit onderwerp vind ik totaal niet boeiend. Dus kan ik je ook niet vertellen of ik liever de mening van experts of lezers of jou lees. Ik zou het helemaal niet lezen.
  Misschien functioneler geweest als de vragen meer over beauty zouden gaan. Dat is toch een van belangrijktste dingen waar mensen hier voor komen denk ik.
  Ook vond ik al die dezelfde stukjes lezen, maar dan in een andere volgorde, heel irritant.
  Kan je wel vertellen wat ik wel leuk vind om te lezen. Reviews ( vooral over beauty), how to over looks, die van Emmy zijn echt een topaanvulling op je blog. Shoplogs als je op reis geweest ben, ook leuk. Af en toe een reisverslag.
  Wat ik niet lees? Boeken reviews, geuren reviews, favoriete restaurants, favoriete films/series/games en ook vooral de “inner beauty” dingen.
  Maar dit is echt persoonlijk hoor!! Blijf daar vooral mee door gaan als dat je blij maakt. Ik sla ze gewoon even over.

  • Veerle

   mee eens,zelfde interesses

 8. Marjolein

  Tijdschriften, diepgaander (psychologie of Linda, Libelle)… 🙂 Wat mij betreft valt zeker de
  Linda onder de categorie ELLE enz… niet naast Psychologie magazine!!
  Snapte de achterliggende gedachte achter de enquête wel. Het uitfilteren zeg maar… of het uitmaakt wie de auteur is.. tips van lezers of van jezelf… etc..
  Deze uitkomsten ga je denk ik ook gebruiken om opdrachten te werven of dingen aan te tonen op zich prima maar krijg hier toch een beetje dubbele gevoelens bij. Wil je nou bevestiging voor jezelf of wil je hiermee derden overtuigen?

  • Miss Lipgloss

   Het is gewoon informatie voor mezelf, om betere keuzes te maken op basis van jullie mening.

 9. Benthe

  Ik heb hem ook ingevuld, ben benieuwd naar de resultaten 🙂 succes met de verwerking ervan!

 10. Mascha

  Ingevuld! Ik heb alleen niets ingevuld in het vakje voor extra opmerkingen. Ik wil toch nog wat kwijt: (Blijf vooral) doe(n) wat jij leuk vindt en jou goed lijkt! Hiermee heb je al je lezers getrokken en gehouden. Door jouw stijl, jouw keuzes, blijf bij jezelf. Ik kan me voorstellen dat je nieuwe stappen spannend zijn en dat het lastig is in te schatten wat wij ervan gaan vinden. Succes de komende tijd X

 11. Kelsey

  Ik krijg allerlei vermoedens en ben benieuwd welke koers je opgaat. Tot nu toe moet ik zeggen dat ik Emmy een hele leuke toevoeging vind aan je blog. Van haar manier van schrijven en humor word ik vrolijk! Verder bezoek ik je blog nog altijd trouw omdat je zo’n leuke persoonlijkheid hebt en toch wel een inspiratie voor me bent! Dus ik blijf zeker komen, wat je ook gaat doen haha.

 12. Debby

  Opleiding
  full time baan of
  part time baan…..

  uhhh geen baan, ik ben helaas al een tijdje arbeidsongeschikt. Ik kan me voorstellen dat er meer mensen zijn die op dit moment helaas geen baan hebben.

  • Michelle

   Dat had ik ook! Heb maar partime ingevuld..

 13. Katrien

  Ingevuld! Alleen.. België is geen provincie.. 😉

 14. Mar

  Ik vond het een beetje een vervelende enquête. ik wist soms niet wat ik moest kiezen, want het boeit me echt niet wat andere lezers of experts zeggen. Ik kom hier voor jou en niet voor anderen. Maar ik heb hem ingevuld en hoop dat je wat aan de uitslagen van ons heb! Ik ben benieuwd wat je nieuwe richting word. Hoewel ik nu al een nieuwe richting voel hier, de meeste blogs over beauty wordt door emmy geschreven en de rest door jou. Ben dus erg benieuwd hoe dit in de toekomst gaat! Succes met alles regelen!

  • Miss Lipgloss

   Dat is juist de bedoeling! Je zegt dat de mening van expert of andere lezers je niet boeit en dat is juist wat voor ons interessant is om te weten 🙂 Dankjewel voor het invullen.

 15. Marlous

  Ik heb ‘m voor je ingevuld. Had de achterliggende gedachte wel door, maar kan me voorstellen dat het ‘Rome artikel’ voor sommigen afleidend is.. ;-). Ga je ook een nieuwe layout nemen?

  • Miss Lipgloss

   Nog even geduld en dan verklap ik alles, haha!

 16. Sivania

  Ingevuld en ben erg benieuwd naar de resultaten ?

 17. Linda

  ingevuld, hopelijk heb je er iets aan. 🙂

 18. Sophie

  Ik heb hem ingevuld, ben erg benieuwd wat de achterliggende gedachte hierachter is. Zoals je zelf aan aangeeft wordt dit erg snel bekend gemaakt! We gaan afwachten wat voor leuks er allemaal aan zit te komen!

 19. Lotte

  Hoi,

  Heb hem ingevuld!
  De vraag over het vakantiebudget is lastig in te vullen als je vakanties variëren van 4 dagen weg tot 3 weken (of langer) vakantie. Moest je het gemiddelde invullen? Wellicht beter om het budget per dag aan te geven. Of ik ben de enige met dit probleem, kan ook 😉

 20. Hanan

  Ik heb meegedaan maar vond het geen fijne enquete omdat je bij elke vraag het artikel moet lezen. Op den duur ben ik alleen afgegaan op de titels.

  • Ymke

   Ik heb de titels niet eens gezien, heb alleen de tekst gescand op woorden haha

 21. jose

  Tjee… Nu heb ik toch zo’n zin om een weekendje naar Rome te gaan!

 22. Martine

  Ben benieuwd naar de resultaten en vooral welke koers je gaat varen :-).
  Want het is wel duidelijk dat er iets (heel erg) gaat veranderen hier bij Misslipgloss.
  Ik kijk er naar uit en heb er alle vertrouwen in dat ik terug blijf komen, ook in de toekomst.
  Succes met alles!

  • Lotte

   Volgens mij wel duidelijk inmiddels! Denk dat het een reis/food/lifestyle-blog wordt. Laatst zag ik ook al een tweet van Cynthia over de vakantiebeurs en dat ze daar met iemand van zo’n influencersbureau heen wou gaan, om deals te maken 😉

  • Miss Lipgloss

   Ik schrijf al heel lang over reizen he, uit dit soort dingen kan je niet héél veel opmaken hoor 🙂 Ik maak het snel bekend!

 23. Heleen

  Ingevuld 🙂
  Ik lees het liefst artikelen van ervaringen achteraf: hoe vond je bepaalde restaurants (zowel positief als negatief).
  Dat vind ik toch leuker om te lezen dan aanraders vooraf, want die kan ik net zo goed in een reisgids lezen. Het is juist de persoonlijke ervaringen die een artikel leuk maken!

  • Desiree

   Hier ben ik het mee eens!

  • Aude

   Klopt!

 24. Sas

  Provincie Leeuwarden? En eh.. waar is provincie Utrecht gebleven?

  • Kirsten

   En wat als je in België woont en deze blog leest?

  • Miss Lipgloss

   Die optie wordt nu toegevoegd, thanks voor de input!

  • Mar

   En waarom geen optie Vwo bij hoogst genoten opleiding?

  • sandra

   Ik heb mijn vorige woon provincie ingevuld, maar ik volg je nu vanuit Noorwegen 😉

 25. Elisabeth

  Ik lees trouw en met plezier je weblog, vanwege de leuke beauty en lifestyle artikelen. En ik help je graag met het invullen van een enquête. Ik ben nu op 25 procent en alle vragen gaan over restaurants in Rome… Daar heb ik helemaal geen interesse in. Het is in mijn ogen een veel te specifieke enquête wat niet meer gaat over waar m.i. misslipgloss voor staat. Misschien de naam veranderen als dit je nieuwe koers wordt?

  • Miss Lipgloss

   Hi Elisabeth, bedankt voor het invullen van de enquete, daar hebben we echt wat aan. Zoals aangegeven in zowel de enquete als de begeleidende tekst hierboven geven de vragen niet aan waar de nieuwe site of blogposts over gaan. Er zit een bepaald enquete systeem achter waardoor wij kunnen achterhalen wat voor type blogposts jullie graag willen zien. Het voorbeeld gaat over restaurants in Rome, maar dat maakt verder niet uit voor de informatie die wij er uit halen.

  • Elisabeth

   Hoi Cynthia,

   Dank voor je reactie. Het is mij duidelijk dat het niet over de koers gaat, dus mijn vorige reactie was iets te snel. Wat ik wel vond van de enquete: ik heb heel veel vragen gehad over dezelfde kwestie, het onderscheid werd mij niet duidelijk genoeg, dus dat deel van de enquete is in mijn ogen niet echt betrouwbaar. Het tweede en laatste deel wel. Succes ermee!!! Ik vind je blog super leuk en inspirerend, dus ik ben benieuwd naar hoe je verder gaat.