10 november 2012 door Cynthia Schultz 94 reacties
Een MissLipgloss artikel

Enquete 2012 uitkomsten

Eventjes geleden kon je op mijn blog een enquête invullen. Inmiddels is deze zo’n 4000 keer ingevuld, tijd om naar de resultaten te kijken! Omdat jij de moeite hebt genomen mij te helpen met de enquête, wil ik vandaag de resultaten met je delen!

Ik kreeg al wat feedback op de enquête zelf, dat ik bij sommige vragen meer opties had moeten geven en dat de schoolniveaus in Belgie anders zijn. Dat neem ik mee voor de volgende enquête, want die komt er zeker! Ik vind het altijd zo leerzaam.

Ik ga je een voor een de antwoorden op de vragen laten zien.

Deze uitkomst had ik wel verwacht! Het grootste deel van mijn bezoekers is tussen de 16 en de 20 jaar, de grootste groep die daarop volgt is tussen de 21 en 25. Toch is er ook nog een vrij grote groep van boven de 25. Dat vind ik leuk om te zien, ik heb eigenlijk bezoekers in alle leeftijdscategorieën. Ik krijg mailtjes van dames die zichzelf ‘te oud’ voelen voor mijn blog maar wel elke dag met veel plezier kijken. De ene keer komt het mailtje van iemand van 40, soms van een 60-plusser. Je bent nooit te oud voor beauty, vind ik! Iedereen is welkom op MissLipgloss.nl.

Hier was ik gewoon nieuwsgierig naar. Het is eigenlijk erg verdeeld, dat ligt natuurlijk ook aan het verschil in leeftijd.

Dan nu naar vragen over de inhoud van de site! 67% van jullie vindt het aantal persoonlijke updates goed, een vierde geeft aan dat het wel ietsje meer mag. 9% is er niet zo dol op en geeft aan dat het wel wat minder mag.

De afgelopen jaren is MissLipgloss.nl steeds persoonlijker geworden, MissLipgloss is écht Cynthia. Dat vind ik leuk, maar de meesten van jullie dus ook. Ook bij de opmerkingen (aan het einde van de enquete was er nog een vakje waar je overige opmerkingen kon plaatsen) las ik echt heel vaak dat het persoonlijke van MissLipgloss de site zo leuk maakt. Het moet niet de boventoon voeren (het is en blijft een beautyblog) maar hier en daar wordt wel aangegeven dat het nog ietsje meer mag. Dus iets meer, maar wel met mate. Ik vind dat zelf heel erg leuk om te maken, de persoonlijke updates, dus dit vind ik een leuke uitslag.

Het geeft voor mij ook aan dat ik op de goede weg zit en dat vind ik erg prettig!

Da’s duidelijk. Acht op de tien dames geeft aan dat MissLipgloss.nl echt níet leuker zou zijn als het puur en alleen over beauty zou gaan.

Reviews en persoonlijke updates worden door jullie het leukst gevonden. Reviews komen vrij vaak voorbij op MissLipgloss (check de categorie of tag ‘reviews’ maar eens, in totaal staan er nu bijna 1.000 reviews op de site, dat is ongeveer een derde van alle blogposts). Ik vind reviewen zelf een van de leukste dingen om te doen voor mijn blog, dus dat zal zeker zo blijven.

Ook persoonlijke updates worden gewaardeerd! Daar heb ik het net al even over gehad.

Verder scoren how to’s ook hoog bij jullie favorieten. De laatste tijd ben ik weer meer bezig met fototutorials, dus dat komt goed uit. Dat wil ik ook meer op de site gaan doen, stap voor stap foto-uitleg bij bepaalde looks en technieken.

Jullie willen vooral vaker how to’s, video’s en reviews zien. Daar doe ik mijn best voor! De laatste tijd lukt het me elke week om een video op zondag online te zetten, dat probeer ik vast te houden, of meer te doen. How to’s en reviews zullen ook zeker veel blijven komen.

En dan een beetje negatief: wat jullie minder zouden willen zien. Non-beauty updates vooral. Ook worden ‘uitleg’ artikelen en looks iets minder gewaardeerd dan andere blogposts. Daar houd ik rekening mee!

Op de vraag op welk vlak verbetering mogelijk is, geeft 63% aan dat het goed is zoals het is. Dat is heel erg fijn! Op twee en drie staan ‘video’s’ en ‘soort blogposts’.

Video’s ben ik mee aan het werk, soort blogposts ook, daarvoor kijk ik naar de eerdere vragen en uitslagen.

Acht op de tien komt naar MissLipgloss.nl voor de inhoud van de blogposts. Daar ben ik blij om, want dat vind ik het allerbelangrijkste! De blogposts moeten goed zijn. Verder staat op nummer twee met 65% ‘de persoonlijke kant van het blog’. Dat is dus echt heel erg belangrijk! Ook vinden jullie (47%) de foto’s een belangrijk punt om naar de site te komen. Deze antwoorden maken me blij!

Deze vraag is al eens eerder voorbij gekomen in een enquête: heb je wel eens iets gekocht naar aanleiding van een vermelding op MissLipgloss.nl? 65% geeft aan dat ze dat wel eens gedaan hebben, 20% doet dat regelmatig. Maar 14% heeft dat nog nooit gedaan. Dat komt er dus op neer dat 85% wel eens iets gekocht heeft naar aanleiding van een vermelding op MissLipgloss. Jeetje, wat veel zeg! Onwijs gaaf om te zien hoe de meesten van jullie vertrouwen op mijn mening. En natuurlijk kan je je eigen mening vormen door middel van mijn reviews, en aan de hand daarvan je eigen keus maken.

Ik krijg vaak mailtjes van bezoekers die vertellen dat MissLipgloss echt even een ontspan momentje in hun dag is. Dat vind ik erg leuk om te horen, ontspannen is onwijs belangrijk! Dus besloot ik die vraag in de enquête te verwerken, ik was wel benieuwd of dat voor meer dames zo geldt.

En ja dus! Leuk om te zien.

Ik vind het zelf belangrijk dat mijn blog regelmatig advies geeft maar ook helderheid geeft over bijvoorbeeld bepaalde bestanddelen in producten. Heel veel van jullie geven aan voor advies en info over bestanddelen naar MissLipgloss.nl te komen. Precies wat ik heel belangrijk vind.

Inspiratie, net zo belangrijk als ontspanning! Dit scoort wel iets minder hoog, maar een deel van jullie krijgt wel degelijk inspiratie van een bezoek aan mijn site.

Ook heel veel van jullie komen voornamelijk voor hun plezier naar mijn site. Voor de lol, om lekker bezig te zijn met een leuk onderwerp: beauty!

Mond tot mond reclame, heel belangrijk! Ik hoor heel vaak van bezoekers dat ze van een vriendin, zusje of ander familielid hebben gehoord over mijn blog. Het blijkt uit de cijfers ook dat veel van jullie mijn blog zouden aanraden aan een vriendin. Belangrijk, want als je iets aanraadt dan vind je het ook wel écht de moeite waard.

Mijn slogan is ‘eerlijk over beauty’ en ik vind het heel belangrijk om mijn eerlijke mening te geven over producten en kritisch te zijn. Ik ben niet gauw ‘yesss dit is heerlijk geweldig hallelujah!’ over een product, ik ben best wel een mierenneuker op cosmeticagebied. En maar goed ook, want het grootste deel van jullie geeft aan het gevoel te hebben dat ik eerlijk ben in mijn reviews. Misschien wel een van de belangrijkste dingen.

Dit is de enige vraag waar heel verdeeld op geantwoord is, een beetje 50/50. Een deel van jullie checkt mijn site altijd voor ze een product koopt, een ander deel doet dat dus juist nooit. Het meeste deel doet het (heel) soms.

Als laatste: heb je het vriendinnen-gevoel op MissLipgloss? Ja, de meeste dames hebben dat. Volgens mij is zo’n gevoel niet altijd vanzelfsprekend op een website, maar bij mijn blog zit dat grotendeels wel goed.

 

Natuurlijk heb ik ook alle losse opmerkingen en feedback doorgenomen, wat was het veel! Ik kreeg heel veel lieve complimentjes en mooie woorden, dank jullie wel daarvoor, dat waardeer ik enorm en dat doet me heel erg veel.

Maar er zaten ook kritische woorden bij, en dat is fijn, want daar kan ik van leren! Ik heb het geprobeerd een beetje samen te vatten, al was het wel lastig. Het viel me namelijk vooral op dat ieder van jullie een individu is en andere voorkeuren heeft. Waar de één aangaf dat recepten echt weg zouden moeten, wil de ander juist meer recepten zien. Of vind de één me vreselijk saai in video’s, en vind de ander me juist ‘van het scherm af spatten’. Dat maakt het wel een beetje lastig, dus ik volg vooral de cijfers en de dingen die ik vaak voorbij zag komen, en natuurlijk mijn eigen gevoel. Wat er veel gezegd werd bij de losse feedback:

 • In het verloop van de week is er niet echt veel structuur. Soms zijn er veel blogposts over hetzelfde onderwerp, of dezelfde soort blogposts. Afwisseling en structuur zou fijn zijn.
 • De geschreven, stap-voor-stap how to’s met foto’s mogen meer komen, die worden erg gewaardeerd.
 • De Sneak Peek vinden veel van jullie echt de leukste blogpost! Leuk om te horen, dat zie ik ook elke week weer terug in de cijfers, het is de populairste blogpost van de week, elke week.
 • Het persoonlijke aan MissLipgloss vinden veel van jullie heel leuk en goed. Het mag zelfs soms nog wel wat meer, maar het moet niet één grote persoonlijke blog worden.
 • De inhoud van MissLipgloss is de moeite waard, constant en interessant.
 • Er mag wel iets meer budget voorbij komen op MissLipgloss.nl.
 • Er kwam veel voorbij dat het gewaardeerd wordt dat ik zoveel rekening houd met mijn bezoekers, feedback meeneem en dit soort enquêtes houd. En dat vind ik ook belangrijk!

Ik wil iedereen bedanken voor de deelname, ik kan hier weer superveel van leren, sowieso over de koers die ik vaar met MissLipgloss, maar ook over jullie. Thanks! Ik kan niet iedereen helemaal tevreden houden, maar ik probeer zoveel mogelijk dames elke dag een zo leuk mogelijke MissLipgloss.nl voor te schotelen.

Liefs!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

94 reacties
 1. Veronique

  Wat leuk om dit allemaal te lezen! Miss Lipgloss is echt een leuke blog, ik zal er nog lang artikelen op lezen!

 2. Josfien

  Aaargh beroepsmisvorming en misvormde perfectionist: Wanneer je resultaten laat zien waar geen rangorde in de antwoordmogelijkheden bestaat (vb. Waarvoor kom jij naar MissLipgloss.nl?), laat deze dan zien in een chronologische volgorde van de resultaten. Met andere woorden, zet het antwoord dat meest gegeven is, bovenaan, en zet de rest van de antwoorden op een zelfde manier er onder.

  Voor de rest: Ik vind het er leuk dat je ons de resultaten laat zien, ze zijn interessant en gewoon fijn om te weten dat er heel veel meisjes/vrouwen zijn die mijn mening over jouw fantastische site delen 🙂 YOU GO GIRL! 😉

  • Miss Lipgloss

   Thanks Josfien, alleen laat Google Docs de resultaten op deze manier zien. Dan had ik ze zelf in grafiekjes moeten zetten 🙂

  • Josfien

   Aha! Heel logisch in dat geval 🙂 zelf grafiekjes gaan herwerken is dan wel heel gek 🙂 Bedankt voor je antwoord !

 3. Beautiefull.

  Leuk om te zien dat je hier zo mee bezig bent! En wat veel positieve reacties zijn hieruit voortgekomen zeg! GEWELDIG

 4. Mandy

  Goede enquete, met mooie resultaten. Ik vind het goed dat je zo betrokken bent met je lezers!

 5. Emma

  Hoi Cyntia!
  Ik wilde even iets opmerken over de vraag ‘Welke soort blogpost zou je minder vaak willen zien op misslipgloss.nl?’. Als je deze vraag beantwoordt kies je dus eigenlijk de soort blogpost die je het minst leuk vindt, maar dat betekent dus niet dat je hem per se minder vaak wilt zien. Ik had bijvoorbeeld ‘looks’ ingevuld, maar van mij hoef je niet minder looks te posten! Dus ik denk (hoop!) ook niet dat de meerderheid per se bedoelt dat je minder non-beauty posts moet posten. Blijf maar lekker evenveel ervan posten 🙂

 6. Annelies

  De uitkomst is precies wat het moet zijn! Het is een heerlijke blog waar nagedacht wordt over de blog onderwerpen en de teksten (:

 7. Celien

  leuk dat je je bezoekers erbij betrekt, bij de uitkomst. En juist daarom kom ik vaak op Miss lipgloss, omdat je ons er persoonlijk bij betrekt. Ik bezoek telkens ik kan een stuk of 4 beautyblogs, en ik kan zeggen… Ik bezoek de jouwe telkens opnieuw als eerste, omdat ik het gewoon de leukskte van allemaal vindt!
  Doe zo verder! 😀

 8. manouk

  Grappig om de uitkomsten te zien! Hopelijk kan je er wat mee 🙂

 9. Chantal

  Leuk dat je zo de uitkomsten met ons deelt. Het meeste komt ook overeen met wat ik had ingevuld. 🙂

 10. Loes

  wat een goede uitkomsten! moet voor jou ook erg fijn zijn om te zien! Je blog is super zoals ie is:)

 11. Stephanie

  De laatste vraag vind ik echt een mooie vraag. Voel jij je een soort vriendin op Misslipgloss?
  Het is gewoon echt bijzonder hoe vertrouwd je je kunt voelen op een website. Dat heb ik bijna nergens, maar hier wel!
  Fijn dat de enquete je zo heeft geholpen, you go girl!

  • Miss Lipgloss

   <3 wat een lieve comment, fijn om te horen Stephanie!!

 12. Stefanie

  Hoi Cynthia,

  Het is een feit dat ik elke dag naar je blogpagina kom. Iedere keer ben ik weer nieuwsgierig wat er voor artikelen opstaan. Het is heel erg leuk om te lezen en de enquete vond ik ook leuk. Daar kon ik goed aangeven wat ik wel goed vind en minder vind of er juist in vind spatten. Ga vooral zo door!

 13. Sanne S

  Leuk om te zien zo, heel veel succes ermee! Ook grappig dat ik in de middenmoot van de meningen zit.

 14. Vanessa

  Oeps! Ben ik hier gewoon 1 van de oudste hier…. grapte tegen mijn vriend dat ik maar jong van geest ben 😉

 15. Fleur

  Erg leuk om te lezen! Je doet het duidelijk erg goed 🙂 En erg fijn dat je zo’n enquete afneemt, zo hou je voor jezelf (en voor ons, je lezers) in de gaten wat je misschien anders kunt doen. Ga zo door! Ik lees, zoals je weet ;), zo goed als elke dag je blogs =D En met heel veel plezier!

 16. Emma

  Dit is nou nog eens een goede uitslag van een enquête! Zo blijkt maar weer dat jij (/(beauty)bloggers) veel grotere invloed hebben op de wereld dan dat de meeste mensen denken.

 17. miesemuis

  Heel goed dat je de uitslag ook even met ‘ons’ bespreekt!

  Ik ben het wel eens met dat er meer budget-reviews/how to’s mogen komen. Er zijn bijvoorbeeld vaak collecties van Essence en Catrice en daar lees ik graag over. Dát zijn de merken waar ik daadwerkelijk iets van zou kopen namelijk of die me nog meer zouden inspireren qua how to’s.

  Verder, keep up the good work Cynthia!!

 18. Fien

  Leuk dat je de uitslag met ons deelt! Ik vind het echt leuk dat je ons zo er bij betrekt, onze mening en feedback! Succes met het nóg beter maken van je blog!

 19. dita

  Helemaal super cynthia, ga zo door!

 20. atouchoflisa

  Leuk om de uitslagen zo te zien! Alleen wel jammer dat je niks hebt gezegt over de onder de 16 jaar catogorie bovenaan … Daar zijn er ook nog heel veel van! Verder vind ik dat je zo door moet gaan je blog is zo leuk om te lezen en je bent (heb ik het gevoel) echt eerlijk. Oja en soms moet ik nog lachen om de video van dat je die miniparfumdragertjes ging testen en alles er uit spoot. Dat soort revieuws wil ik wel meer !!

 21. milou | shimmer-pie

  Echt heel leuk om te lezen! 🙂

  Ik had hem ook ingevuld, maar toen ging er iets mis dus ik hoop dat hij goed is aangekomen!

 22. Claudia

  Is het niet een idee om er een persoonlijk blog naast te doen? Voor de mensen die wat meer persoonlijke dingen willen horen van jou? Ik vind de persoonlijke blogs heel leuk om te lezen, maar als een groot deel toch iets meer wilt…. misschien een idee :love:

  • Miss Lipgloss

   Heb ik al over nagedacht maar nee dat ga ik niet doen. Het wordt nu juist zo leuk gevonden dat het deel is van dit blog 🙂 en ik wil niet twee blogs onderhouden.

 23. a.

  echt heel tof dat je de uitslag laat zien!
  over de recepten: je zou ook bijvoorbeeld een keer een post kunnen maken met allemaal eten die jij eet omdat je denkt dat het goed voor je is, qua uiterlijk, bijvoorbeeld je haar, huid, stralende ogen enz. Je leest daar wel veel over op internet, maar ik ben wel benieuwd wat jij nou echt vindt!
  Ga zo door met je site!!
  xxxxx :love:

 24. Nanda Love

  Wat fijn dat je het al zo snel terug koppelt.
  Tof om te zien en te lezen.
  Ga zo door, maar je was al goed op dreef met zo’n 40 inspirerende dingen.
  Komt helemaal goed :blush:

 25. Riëlle

  Je doet je best toch? Meer dan dat kun je niet doen… En ik blijf misslipgloss gewoon bezoeken!

 26. Nabila

  Leuk om te zien hahah

 27. Francisca

  Leuk om te zien! ik ben het vooral eens met dat er wat meer budgetproducten op de site mogen, of producten die je af en toe koopt om jezelf te verwennen. maar bijvoorbeeld 25 euro voor een shampoo vind ik echt veeel te duur dus die artikelen zijn minder interessant, naar mijn mening. het grootste gedeelte van je lezers zijn 16-20 jaar, middelbare scholieren en studenten dus. die hebben het vaak niet breed, ik lees net dat studenten gemiddeld 58 euro per maand aan kleding uitgeven en cosmetica enzo wordt niet eens genoemd haha!

 28. Prettybeautyland

  Wat leuk dat wij de uitslag ook te zien krijgen!

 29. Chantal

  Leuk om te zien en het is natuurlijk ook erg interessant

 30. Stèphanie

  Graag gedaan! Volgens mij zit ik bij alles ook wel zo rond het gemiddelde.
  Over het algemeen is het best positief!

 31. Cynthiiaa

  Wat leuk om de statistieken te zien, ik vind vooral de persoonlijke touch aan je site amazing. 🙂

 32. Marjet

  Bijna alles komt overeen met wat ik heb ingevuld, fijn dat de meeste mensen er ook zo over denken! 🙂

 33. Barbara

  Misschien een idee om in de volgende enquete een vraag te doen over hoe vaak per dag/week mensen op je site kijken? En hoe ze er in eerste instantie opkwamen, dit kan je ook helpen nieuwe lezeressen te krijgen! 🙂

 34. Liza

  Fijn dat je het waardeert (:

  Ik vind het ook wel leuk om de resultaten te zien, erg interessant!

 35. Christa

  Leuk gedaan, zo per vraag!

  ben het met de meeste dingen wel eens=]

 36. Eline

  Ik was nog vergeten te vragen of het mogelijk is om de naam van de producten die je noemt in een video even onder de video of in de video te typen. Want ik versta de naam niet altijd zo goed.

 37. Marieke

  Leuk om te zien! ik ben ook vóór stap-voor-stap foto tutorials 🙂

 38. Rosalie

  Ik heb de enquete helemaal niet ingevuld 🙁

  • Eline

   Foei :9

 39. Kelly

  Ik vind dit erg leuk om te lezen, ga zo door!

 40. Chinouk

  Ik heb de enquete even gemist geloof ik, jammer want had ook best willen stemmen. Ik vind beauty alsnog het leukste van je site en je eerlijk reviews. Ik zou er vrij weinig aan veranderen :inlove:

 41. ellen

  altijd leuk om dan ook achter de uitslag te komen! 😉

 42. Lisa

  Leuk om te dat dat mijn mening overeenkomt met die van andere lezers 🙂

 43. Nora

  Ik vind jouw blog echt super, Cynthia! Er is enorm veel afwisseling (how to, persoonlijke foto’s/artikelen, heerlijke recepten, informatie over bepaalde ingrediënten,…) en dat maakt jouw blog leuk om te lezen.

 44. Allissa

  heel leuk om zo in beeld te krijge wat iedereen erover denkt :d leuk.

 45. Anna

  Sinds een maand heb je er een nieuwe, vaste bezoeker bij! Ik hou van je blog. :*

 46. Natasja

  Goede feedback! Volgens mij kan je hier wel wat mee, superfijn. 🙂

 47. Sigrid

  Fijn dat je het met ons deelt,
  zo krijg je ook echt het gevoel dat je er iets mee doet.

 48. Femke

  Het is altijd goed en leuk om de resultaten te zien, en wat ziet het er ook goed uit! Fijn hoor 😀 Ik vind ook dat je een erg fijne site hebt om te lezen, met goede artikelen (de inhoud vooral) You go girl! 🙂

 49. Judith

  zeker fijn dat je wat met de enquete doet, en dat je daar ook tijd voor neemt. Leuk om te zien, het zou inderdaad leuk zijn om wat meer video’s te zien, je doet dat juist hardstikke goed! je bent een leuke meid, wordt altijd vrolijk als ik naar je video’s kijk, je neemt er ook echt de tijd voor en raffelt het niet af. toppie! 😉

 50. S.

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik me vooral aangetrokken voel tot jouw blog doordat ik echt het gevoel heb dat jij echt eerlijk bent met wat jij vindt van een product. Voor de rest voelde ik me niet zo aangetrokken tot jouw website omdat de onderwerpen, producten, enz. waarover jij schreef meestal niet zo origineel waren. Nu vind ik daar al een hele verbetering in zitten, je geeft echt een persoonlijk tintje aan soort producten waarover jij een review schrijft.
  Jouw schrijfwijze, manier van doen, verhouding van soort artikelen per week(dus niet bijv. een week lang over parfum) trekt mij erg aan en ik vind je op dat gebied ook de beste beautyblogger van Nederland!
  Maar als nog zou ik graag wat originaliteit in de onderwerpen zijn. En inderdaad, meer video’s zouden ook leuk zijn!

 51. Ellen

  Zo fijn dat je ook echt wat doet met zo’n enquete en de feedback die je krijgt.
  Ik heb ook de enquete ingevuld en ik vind dat sommige dingen heel erg kunnen wisselen. Zo vind ik video’s altijd heel leuk om naar te kijken, maar bij favorieten vind ik je bijvoorbeeld vaak over komen van dit ‘moet’. Terwijl stashfilmpjes, koken, persoonlijke video’s vaak veel spontaner zijn en daardoor veel leuker om naar te kijken.

 52. melissa

  Ben het wel niet eens dat er meer budget voorbij mag komen want je bent één van de weinig bloggers die er echt enorm aandacht aan besteed!
  En ik merk dat ej meer artikels plaatst over budget producten en dat is echt super voor mensen zoals mij die weinig geld kunnen uitgeven aan beauty&make up.
  Keep up the good work Cynthia! 😉

 53. Anouk

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE geen foto tutorials!!! Looks in filmpjes is echt veel en veel leuker dat maakt t voor mij leuk om een blog te bezoeken en dat vind ik op de een of andere manier ook persoonlijker. Maar goed is mijn mening!!

 54. petra

  je blog is echt leuk, en ik kijk elke dag wel een keer, vind de reviews erg leuk
  ik ben 39, maar ben dol op make up en beauty, en daar ben je idd nooit te oud voor
  elke vrouw hoe jong of oud wil er goed uitzien.
  en voor ik iets koop, met name duurdere producten check ik wel eerst bij jou en op internet
  maar ga zo door met je site!

 55. Syl

  Ik heb de enquete ook ingevuld. Ik vind dat als je een mening hebt, dat je die dan ook moet laten horen.

 56. Kimberly

  Wat leuk om dit zo te zien! Ik vind zelf het persoonlijke aan Misslipgloss ook zo leuk! Ik vind het heerlijk dat je je website echt Cynthia hebt maakt, als je begrijpt wat ik bedoel! 🙂 Je bent heel origineel en hebt altijd leuke ideeën om Misslipgloss nog leuker te maken!

 57. Gaia

  Interessant! Ik vind dat je het ontzettend goed doet en dan je vooral moet blijven doen waar JIJ je goed bij voelt.
  Misschien een vraag om in de volgende enquête te zetten: heb je al iets NIET gekocht door een review op misslipgloss. Want dat heb ik wel vaker dan dat ik artikelen juist wel koop, meestal omdat ik enkel budget koop.

 58. Melissa

  Leuk om te lezen 🙂 Ik heb hem zelf ook ingevuld en het meeste van wat ik had ingevuld komt wel overeen met de uitslagen. Grappig! Goed dat je af en toe een enquête houdt en dat je open staat voor kritiek en tips!

 59. Leah

  Wat moet het enorm leerzaam zijn om zoveel feedback te krijgen! Handig dat je het zo met grafiekjes laat zien, ga zo door 😀

 60. martina

  mooi dat je zo bewust bezig bent met de ontwikkeling van je site 🙂

 61. Lin

  Tof dat je de uitslag hier deelt. Ik ben daar zelf altijd wel nieuwsgierig naar nadat ik ergens een enquête heb ingevuld!

 62. MySuperSweetLife

  Je doet het hartstikke goed meid, en dat is te zien aan de uitslag van de enquete!
  Liefs

 63. Sara

  Leuk om de uitslag te zien van je enquete! Ik weet niet of jouw recepten onder de ‘non-beauty-updates’ vallen, want ik denk (hoop?) dat veel mensen die wel heel graag zien. Ik in ieder geval wel 🙂 !

 64. Sabrina

  Interessant om te zien! Lijkt me voor jou ook heel leuk en leerzaam om dit te lezen 🙂

 65. Elize

  Heel leuk om te lezen! Misschien is het ook leuk om wat vaker producten te vergelijken, met budget- en high-endproducten. 🙂

 66. Melissa

  Leuk om de uitslagen te zien! Het is wel waar over de richtingen op school. Ik woon in België, en daar zijn de richtingen anders. Ik ken al die dingen met hoofdletters, zoals HBO enzo, niet.

 67. Esmay

  Wat leuk om die uitslagen te lezen! Zoals je leest doe je het erg goed hihi 😀
  En ik vind echt dat je site in der loop der tijd echt verbeterd is. Je ziet echt steeds meer jou, en dat vind ik leuk. Zoals je zelf ook al zegt: MissLipgloss is echt Cynthia!

 68. Hester

  Enquêtes zijn leuk! En heel erg leerzaam voor jou denk ik. Ik ben het wel ‘eens’ met de uitslagen. De Sneak Peek is en blijft gewoon het allerleukst, haha :love:

 69. Heleen

  Wat een mooie uitkomsten! :blush:
  Ga zo door! Ik kom met heel veel plezier dagelijks op je blog.

 70. Tedje

  Leuk om de uitkomst te bekijken! Voor jou ook heel handig 🙂

 71. Suuz

  Ziet er goed uit, je lezers zijn gelukkig overall tevreden. Ik verbaas me wel over de heel negatieve reacties. Waarom kom je hier dan, als je er toch niks aan vindt.

  Ga zo door, Cynthia.

 72. Melle

  Wauw wat een verhaal! En super leuk ook 🙂 heel interessant zo’n enquete. Ben in korte tijd groot fan geworden van Miss Lipgloss en heb het ook aan meerdere mensen aangeraden. Vind jouw site echt tof, kijk elke dag wel even. Dankjewel dat je mijn inspiratiebron bent 🙂

 73. Marissa

  Erg leuk om te lezen wat iedereen heeft geantwoord,
  Ik heb hem zelf ook gedaan en ik vind het supergoed dat je zulke enquetes houd.
  xxx

 74. Josephine

  Leuk om te lezen, ik vind de grafiekjes en al dat soort dingen zo tof om te zien. Ik val ook onder de doelgroep 16-20 haha. Ik vind het inderdaad leuk jouw persoonlijke updates. Ook leuk dat je steeds meer fototutorials doet, dat scrollt stiekem ook lekker makkelijk weg, hihi. Gewoon zo door blijven gaan, want ik vind de blog én persoon leuk 😀

 75. Mariska

  Positief allemaal om te lezen zo! 🙂 Ga vooral zo door!

 76. Lifesplash

  Leuk om te lezen! Erg tof om alles zo te zien, met bijna alles ben ik het eerlijk gezegd wel eens. Erg interessant om te lezen, die vriendschaps-verhouding met de website vind ik wel apart. Ik vind het een beetje moeilijk om een soort beeld daarbij te krijgen. Ook vind ik het goed dat je zo goed om gaat met al die kritiek en je je best er voor doet alles te verbeteren, complimenten! Ik weet niet meer waar ik het las, maar iemand schreef erover dat ze jou heel inspirerend vond met je doorzettingsvermogen? En true, dat moet ik gelijk geven. 🙂

 77. Lytje17

  Wauw, goede uitslagen! Wees er maar blij mee!

 78. Nora

  Leuk om die uitslagen zo te zien!, en ook voor jou super handig :D! k denk dat de sneak peak t leukste is omdat je zown goede site hebt en zoveel bereikt elke keer! dat maakt een kijkje in jou leven natuurlijk super leuk :D!

 79. Emilia

  Super interessant om te zien, leuk dat je persoonlijke updates zo populair zijn. Dat vind ik ook altijd leuk om te lezen. 🙂
  En tof dat bijna iedereen antwoord met ‘Ja, absoluut’ op de vraag of ze denken dat je eerlijk bent in je reviews. Dat is inderdaad wel heel belangrijk voor een beautyblog!

 80. ellen

  Wat leuk en interessant om te lezen allemaal! Ik vind de persoonlijke updates ook het leukst om te lezen. Vooral de sneek peek vind ik altijd erg leuk 🙂

 81. Chantal

  Altijd goed en interessant om de resultaten van een enquête terug te zien, als ik het zo zie ben je nog steeds goed bezig! 🙂

 82. Mademoiselle Sophistiqué

  Ik vind dat je inderdaad de perfecte middenweg gevonden hebt tussen beauty en persoonlijke zaken en ik lees je blog dan ook altijd met veel plezier.

 83. Aranka

  Wauw wat een positieve feedback, heel erg leuk om te lezen. Ik vind je professionaliteit en kennis in reviews altijd heel erg prettig en de persoonlijke touch. Je kan misschien wel stellen dat je een voorbeeld voor me bent als het over bloggen gaat. 🙂