Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • eye of the day
 • face of the day
 • fotd
Een MissLipgloss artikel

Eerste kerstlook 2012

Kerst? Het is toch nog geen Kerst? Nou, wel een beetje, want gisteren had ik al een kerstdiner met mijn schoonfamilie. Morgen vier ik het met mijn eigen familie (mijn broer is dan ook jarig). Misschien heb je nog geen idee wat voor make-up look je gaat dragen morgen, dan is deze look misschien wel een goed idee? Lekker kerstig. Sleutelwoorden? Goud en smokey.

Op mijn ogen

 • Too Faced Glitter Glue
 • Bourjois Smokey Eyes Palette in Gold Smoking, de gouden en zwarte kleur
 • Illamasqua Pure Pigment in Ore
 • MAC Blanc Type
 • NARS Albatross highlighter
 • Teeez! Easy On The Eyes Eye Pencil
 • Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil in Smog
 • Diorshow Maximizer
 • Givenchy Noir Couture Mascara
 • Make Up For Ever Aqua Brow in mijn wenkbrauwen

 

Op mijn gezicht

 • Givenchy Mister Smooth Primer
 • MeMeMe Flawless Cream Foundation
 • Maybelline FIT ME Concealer
 • MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder Pressed
 • NARS Albatross
 • NARS Deep Throat
 • Urban Decay All Nighter Setting Spray

Op mijn lippen

 • MAC Cremesheen Glass in Satin Slip

Eerst wilde ik een zwart jurkje aandoen, dus daar paste de look perfect bij, maar het werd toch een bloemenjurkje. Ach, niet helemaal matchy-matchy, maar van mij hoeft dat ook helemaal niet. Ik vind dit zelf wel een echte kerstlook, zo met dat goud en zwart, en hier en daar de nodige glans. Wel voor herhaling vatbaar, al ga ik natuurlijk morgen wel iets heel anders doen. Ook die look ga ik je natuurlijk nog laten zien.

Veel plezier met make-uppen morgen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.