Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
13 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eau de toilette
  • geur
  • just cavalli
  • parfum
Een MissLipgloss artikel

Een ode aan Just Cavalli

Just Cavalli Een nieuw seizoen, dat betekent: nieuwe geuren! Er zijn er een hoop voorbij gekomen hier bij Miss Lipgloss, maar één sprong er absoluut uit voor mij: Just Cavalli, de nieuwste Cavalli geur. Dit parfum is fris en pittig, heeft iets poederigs en is perfect voor deze lente. Just Cavalli verdient een ode op MissLipgloss.nl!

Just Cavalli

Just Cavalli zit in een ietwat kitschy verpakking. Op het doosje zit een print van slangenleer en heeft gouden en roze details. De fles is ook half goud, net een (nep) slangenleer accent. Het is niet zo mijn smaak, maar de fles valt wel op. Op basis van het uiterlijk had ik deze geur nooit in huis gehaald.

Just Cavalli

De geur staat in het teken van speelsheid, luxe en ‘jong zijn’. Dat kan natuurlijk op elke leeftijd, want het gaat er om hoe jong je je voelt! Het is een leuk, maar niet al te origineel thema.

Volgens Cavalli is deze geur ‘creamy floral’, ik vind hem zelf iets meer poederig, maar verder kan ik me er goed in vinden. De top bestaat uit neroli, het hart uit Tiara bloem (waar monoi olie vandaan komt), de basis ruikt naar palisanderhout. Het zijn noten die ik niet vaak tegenkom, vrij uniek, zeker zo in combinatie met elkaar.

Just Cavalli ruikt vrij fris en pittig als je hem net op doet, maar hij droogt wat meer poederig en houtig op. Dat maakt deze geur zo superlekker. Toen ik hem voor het eerst rook vond ik hem niet zo bijzonder, maar gedurende de dag snuffelde ik steeds vaker aan mijn pols. Lekker! Dit is echt een geur die me bijzonder aanspreekt en die ik de laatste tijd echt vaak gebruik, het is een te gekke geur voor overdag, ik ben er dol op!

Het enige nadeel van deze geur vind ik dat ‘ie niet heel lang goed blijft zitten. Het is een eau de toilette, dus dat is ook niet heel verwonderlijk, maar toch wel jammer. Na een halve dag moet ik zeker even bijsprayen als ik wil dat ‘ie nog goed te ruiken is. Nu vind ik dat niet zo heel erg, ik spray graag mijn geurtjes nog een keertje bij, maar het is toch altijd wel een pluspunt als een geur goed blijft hangen.

Just Cavalli

Gezicht van de geur is Georgia May Jagger, die hierboven te zien is in de commercial. De making of is daaronder ook te zien. Ik vind Georgia goed gekozen voor de geur, zij is speels, jong, straalt een soort rebelsheid uit. De commercial is vrij sexy!

Just Cavalli is verkrijgbaar vanaf €35 voor 30ml. Dat is niet goedkoop, maar op zich vrij betaalbaar voor een designer geur. Ik vind hem absoluut een aanrader voor dames die niet van al te zware geuren houden, maar poederige- en houtnoten wel erg lekker vinden. Ga hem zeker even ruiken bij de parfumerie!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.