Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 januari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Een heel fijn 2013

Ik denk niet dat er al veel meiden wakker zijn (deze blogpost komt online om 06.00u), iedereen ligt vast nog lekker te slapen, maar ik wil je bij deze een geweldig, fijn, warm, gezellig, succesvol, gelukkig 2013 wensen.

Hoe je je oud en nieuw ook hebt gevierd: ik hoop dat het geweldig was! Of je nu naar een mega knalfeest bent geweest, of lekker thuis op de bank hebt gehangen, met wie dan ook (je ouders, vriendinnen, vriendje, familie), het jaar 2012 is sowieso voorbij en 2013 is begonnen. Er is geen weg meer terug! Het nieuwe jaar is aangebroken en het is nu tijd om daarvan te gaan genieten. Maar je mag natuurlijk eerst nog wel even lekker uitslapen.

Omdat ik oud en nieuw altijd een leuk moment van het jaar vind – je sluit een oud jaar af en je begint met een nieuwe, er ligt weer een compleet leeg jaar voor je – heb ik wat leuke foto’s verzamelt die voor mij het oud & nieuw gevoel ‘vastpakken’.

Hoe leuk zijn deze oud & nieuw cupcakes?

New beginnings!

Champagne! Leuk idee: koel ze met bevroren framboosjes.

Woah, glitter!

Als je niet kan genieten van écht vuurwerk, dan maar op je nagels!

ROZE!

Anyhow, ik hoop dat je een leuke nacht hebt gehad en ik wil je een heel, heel, heeeel erg fijn 2013 wensen. Al het goeds gewenst en dat al je dromen uit mogen komen.

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5, 6


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.