Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eye of the day
 • face of the day
 • inglot
 • look
Een MissLipgloss artikel

ECCO meeting look (plus outfit)

Voor elke meeting (die van ECCO was de derde!) wil ik er natuurlijk leuk uitzien. Ik wil er altijd leuk uitzien, maar voor de meetings ga ik er écht even voor zitten. Omdat het een beetje mijn feestje is, omdat ik ‘MissLipgloss’ ben (en niet aan kan komen met een likje mascara) en omdat er altijd veel foto’s en filmpjes gemaakt worden. Tijd om uit te pakken maar ook om gewoon Cynthia te blijven (niet zo moeilijk natuurlijk want ik weet precies wat bij me past. Je zal me niet in een roze jurkje zien met bijpassende roze pumps, just not me). Voor de ECCO meeting van gisteren kocht ik wat nieuwe kleren en ook wat nieuwe make-up en maakte ik een look en outfit die bij mij pasten.

De sfeer was najaar en winter, omdat we bezig gingen met de najaarscollectie. En dus ging ik voor donkere kleuren (ja, dat draag ik vaak, maar de laatste tijd draag ik ook veel rood en beige), bewust. Ik droeg een leren jasje die ik de dag ervoor kocht bij Noon in de Leidsestraat in Amsterdam, hij is van suede en donkergrijs. Ze hebben hem ook in blauw, nude en legergroen en hij zit echt heerlijk. Hij is van het merk Ibana Rouge en kostte €149,95. De riem heb ik geleend van huisgenootje Charlotte, de sjaal is van WE (ook nieuw, ik kom om in de sjaals, love it!), de laarsjes die ik op de eerste outfitfoto draag heb ik in Kopenhagen gekocht 1,5 jaar geleden en het merk staat er niet op. Het jurkje is van Hema (ja, draag ik vaak).


Het is ZO jammer dat de pigments/glitters van INGLOT niet goed overkomen op de foto’s, want in het echt waren ze echt prachtig. Ik denk dat ik er op die dag 6 complimentjes over heb gehad. ‘Wow, welke oogschaduw heb je op?!’ Hij is echt heel mooi en een beetje holografisch. Er komt nog een apart artikeltje over dit mooie product want ik ben er helemaal weg van. Het lijkt trouwens alsof de kleur niet goed geblend is met de lichte kleur (Nanogold van MAC), in het echt was me dat niet echt opgevallen. Stom 🙂


Wat ik op heb en waar:

 • Too Faced Shadow Insurance over mijn hele ooglid tot mijn wenkbrauw en een beetje onder mijn ogen
 • Sleek Bow (uit het Oh So Special palet) onder mijn wenkbrauw
 • MAC Nanogold in mijn binnenste ooghoeken
 • Een beetje highlighter uit een MAC MSF in mijn binnenste ooghoek en op het hoogste puntje onder mijn wenkbrauw
 • INGLOT pigment in 82 op mijn bewegende ooglid, aangebracht met een beetje…
 • …INGLOT Duraline
 • MAC Spiced Chocolate in mijn arcadeboog en buitenste ooghoeken
 • Een beetje Sleek Noir (het het Oh So Special palet) in de arcadeboog en ook een beetje onder mijn oog
 • Maybelline Master Precise Eyeliner onder mijn oog, gesmudged met MAC Spiced Chocolate (ik kon mijn potlood niet vinden dus heb het met vloeibare liner gedaan, gaat perfect en blijft nog langer zitten ook)
 • Een beetje van het INGLOT pigment (86) onder mijn oog, richting mijn binnenste ooghoek
 • Maybelline Master Precise Eyeliner langs mijn bovenste wimperrand
 • Estee Lauder Sumptuous Volume mascara op mijn wimpers
 • MAC Chromagraphic Pencil in NW15 op mijn waterlijn
 • MAC Spiced Chocolate in mijn wenkbrauwen (ik gebruik bijna nooit meer wenkbrauwpoeder maar gewoon een matte oogschaduw die ik bij de hand heb)

Zo. Dat is veel!


Het INGLOT pigment (check de gekke structuur!)

Verder draag ik:

 • MUFE HD primer
 • Catrice Photo Finish foundation
 • MAC Blot Powder
 • Sleek Rose Gold blush
 • Dior highlighter in 004 Pop Diamond
 • MAC Mineralize Skinfinish
 • MAC Lip Erase op mijn lippen
 • MAC Lipglass in Underage op mijn lippen


Zo was de outfit toen ik hem thuis aandeed (met mijn eigen laarsjes uit Kopenhagen)


En bij het event had ik gave laarsjes van Ecco aan. Ik draag niet vaak hakken maar hield het perfect uit op deze, terwijl ze toch gewoon 9 centimeter waren. Ik mocht ze niet houden maar stiekem wil ik ze nu hebben, haha!

Dat was wel een echte Cynthia-look, toch? Ik voelde me er in ieder geval erg prettig in! 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.