Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ecco
  • event
  • meeting
  • miss lipgloss meeting
Een MissLipgloss artikel

ECCO by Mascha & Cynthia verslag

Jullie hebben er natuurlijk al wat over gehoord, en afgelopen zondag was dan eindelijk het ECCO by Mascha & Cynthia Event. In Spaces in Amsterdam werd die ochtend een grote catwalk neergezet, een backstage gemaakt, de schoenen klaargezet… En het was een ontzettend geslaagde dag. Iedereen had het naar (zijn of) haar zin, de catwalktraining was geweldig, de make-up was prachtig en de schoenen mooi en comfortabel. Ik heb een onwijs leuke dag gehad en ik wil in dit artikel even de foto’s en een video laten zien!

Het doel van de dag (en altijd van mijn meetings) is simpel: iedereen een leuke dag laten hebben. Vooral de meiden die komen, en de mensen die meewerken. Zondag waren er bijvoorbeeld visagisten en fotografen, en Kim Vos kwam een catwalktraining geven. Aan het einde van de dag ging iedereen superblij (en moe) naar huis, en daar gaat het mij om! Ik vond het zelf ook ontzettend leuk en heb vooral veel aan de catwalktraining gehad. Kim Vos is jarenlang model geweest en gaf 1.5 uur lang training in lopen. Eerst moest je over de catwalk lopen zoals je normaal loopt en daarna ging ze je leren hoe je perfect netjes rechtop (en op hakken) loopt. Dat was eng, maar ook superleuk!

Ik laat nu een klein deel van de foto’s van zondag zien. Je kan alle foto’s (dat zijn er heel veel, honderden) op de Miss Lipgloss Facebook zien. Als je er bij was, sta je sowieso op de foto, want iedereen is op de foto gezet! Check dus de Facebook voor alle foto’s. En kijk hier lekker verder als je gewoon een deel van de foto’s wilt zien.


Er waren professionele visagisten die iedereen supermooi maakten. Ook de haren werden prachtig gedaan!

Kijken bij de make-up…

Catwalktraining van Kim Vos. Superleuk, je leerde hoe je goed rechtop (op hakken) moet lopen, vanalles over lichaamstaal en op het eind moesten we een echte show lopen met z’n allen. Eng! Het leukste deel vond ik dat Kim je karakter ging analyseren aan de hand van je gewone manier van lopen. Het klopte elke keer!

Mooie wing!

Luisteren naar Kim

‘Backstage’  lekker kletsen, eten en drinken

Kletsen 🙂

De mooie schoenen

Iedereen!

Ik met ‘mijn’ groepje (er waren al wat meiden naar huis helaas)

Schoenen aantrekken voor op de catwalk

WOW!

Vrouwen en schoenen… de perfecte combi 🙂

Net als make-up en vrouwen trouwens.

Smokey eyes!

Training

WOOOAHHH MAKE-UP!

Schoenen passen.. welke zijn leuk en welke zijn er in mijn maat? Ze zaten echt heerlijk trouwens, ik droeg hakken van 9 centimeter en heb er nauwelijks last van gehad.

Kim Vos

Mijn favorieten

Twitteren!

Dit waren wel de toppers van de dag, iedereen vond deze superleuk.

Mascha en ik.

Foto’s zijn gemaakt door Petra van Vliet, Linda Dikken, Jacky Lispet en ikzelf 🙂

Iedereen kreeg op het eind een mooie zwarte ECCO tas mee naar huis (je kan hem zien in het filmpje bovenaan) met wat leuke goodies erin, en de meiden gingen heel happy naar huis. Een groepje is ook nog samen uit eten geweest, vet gezellig! Ik wilde wel mee maar had helaas nog wat dingen te doen, maar de foto’s zagen er superleuk uit. Oh en als je de schoenen leuk vond, check dan even de site van ECCO, daar kan je ze wat beter bekijken.

Nogmaals, je kan alle foto’s van die dag op mijn Facebook zien! Ga naar Foto’s en dan vind je een aantal albums met foto’s van dit Event. Het was ongelooflijk leuk, ik heb superleuke, lieve en mooie bezoekers van mijn site gesproken en met hun een geweldige dag gehad. Ik heb zelf heel erg veel geleerd van de catwalktraining en heb gewoon veel lol gehad. Ik vind het echt onwijs leuk dat mijn Miss Lipgloss Meetings nu een beetje professioneler worden en ik hoop dat ik dit nog vaker op deze manier mag doen! Iedereen die er was (bezoekers!), mensen die hebben geholpen, bedankt! Het was super!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.