Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ecco
  • event
  • miss lipgloss meeting
  • MissLipgloss
Een MissLipgloss artikel

ECCO by Mascha & Cynthia Event

Ik heb je al twee verslagen van Miss Lipgloss Meetings laten zien (wat was dat superleuk!) en nu kondig ik via deze manier de derde meeting aan, die powered is door ECCO. Ik organiseer het samen met Mascha en allebei kiezen we 15 meiden uit die kunnen komen. In totaal dus een gezellige dag voor 30 meiden die in het teken staat van beauty, fashion en heel veel fun! Lees verder als je je aan wilt melden en als je wilt weten wat die dag precies inhoudt.

 

Wat: ECCO by Mascha & Cynthia Event

Wat?: Een supergezellige middag in Amsterdam, van 13.00 tot 17.00u. Met een catwalkles, hapjes en drankjes, fotoshoots, visagie en natuurlijk zijn Mascha en ik er ook die dag. Ook kan je de nieuwe najaarscollectie van ECCO die dag bewonderen. Je krijgt achteraf mooie foto’s van jezelf, je leert goed lopen (en dat is niet alleen belangrijk als model, maar ook in het dagelijks leven! Je houding vertelt veel over je), je wordt opgemaakt door visagisten en je krijgt een mooi cadeau mee naar huis ter waarde van €100 (!).

Waar: In Amsterdam

Wanneer: Op 18 september van 13.00u tot 17.00u

Wat kost dat: Niks!

Voor wie: Meiden die zin hebben in een gezellige dag, die niet bang zijn voor de camera (er worden foto’s gemaakt en er is een cameraploeg voor een video, houd hier dus rekening mee)

Nu denk jij: ik wil komen! Dat kan, maar er zijn maar vijftien plekken bij mij. Mascha mag er ook vijftien vullen. Als het je leuk lijkt om die middag te komen, laat dan een reactie achter onder dit artikel met:

  • je e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje (belangrijk, dan kan ik contact met je opnemen)
  • waarom je graag zou willen komen
  • je schoenmaat

Je kan reageren tot en met 14 september, ik maak dan een Facebook groep aan voor de ECCO by Mascha & Cynthia meeting en dan kunnen de winnaressen zich daar aanmelden (ik mail jullie). Succes en ik heb er alvast onwijs veel zin in! Check hier en hier trouwens de verslagjes van de eerste twee Miss Lipgloss Meetings.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.