Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • koper
  • kort
  • Persoonlijk
Een MissLipgloss artikel

Drie kleurtjes

Wow, wat ga jij vaak naar de kapper! Waha. Ja, ik weet het! Maar die rode kleur van mij loopt zo snel terug, en ik vind het ook gewoon heerlijk om lekker bij de kapper te zitten. Ik vertelde op mijn Facebook dat ik m’n haar weer ging laten verven en ik kreeg de vraag of ik dat even wilde laten zien. Oké!

 


Het moet altijd eerst slechter worden voordat het beter kan worden. Right? Toen ik bij Hair Today kwam wist ik dat ik ‘iets’ anders wilde, maar wat… Ik wilde wel koper blijven, en ombre zag ik niet zo zitten. Wel leuk, maar inmiddels heeft iedereen het, en dan vind ik het weer niet zo heel erg leuk. En dan moet ik weer zoveel blonderen en dat vind ik jammer. Hmm. Esther kwam met het idee om drie verschillende kleuren in te zetten. Donker bij de aanzet, gewone koperkleur op de normale s tukken en een aantal lichtere plukken erin. Oké! Wat donkerder is sowieso goed, omdat ik volgende week op vakantie ga. Met de zon en zee- en zwembadwater wordt het dan toch snel minder fel.


Kijk, de korte kant is wat meer donker koper.

En dit is de normale koperkleur die ik altijd heb. In het echt is het iets minder fel.

De andere korte kant is ook donker.

Hier kan je de wat lichtere plukken goed zien. Wel een leuk detail, toch? Niet heel spannend of zo, maar wel net even wat anders.


En zo zie je alle kleuren. Ik vind het wel erg leuk geworden! Wanneer ik terug ben van vakantie wil ik het weer helemaal fel oranje koper, dat vind ik ook wel erg leuk. Het ding met koper is dat het toch heel snel terugloopt, wat je ook doet. Ik verzorg het goed, was het met milde, verzorgende shampoos… Het is nu eenmaal een kleur die niet zo lang vasthoudt op je haar. Niks aan te doen, gewoon lekker vaak bij de kapper in de stoel 🙂 Ik houd er wel van!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.