Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 oktober 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Dr van der Hoog CC Cream

0000Dr van der Hoog kennen we van de maskertjes, maar ze hebben ook een uitgebreide skincare lijn. Daar hebben ze nu een CC Cream aan toegevoegd! Deze belooft je huid te egaliseren en huidveroudering aan te pakken. Ik heb hem weer uitgebreid voor je getest..

P1190126

Wat dr van der Hoog zelf zelgt over de CC Creams:

REFORCYL ® toont een vijfvoudige werkzaamheid tegen het verouderen van de huid. Het versterkt de huidbarrière van binnenuit en zorgt voor langdurige hydratatie, geeft stevigheid aan de huid, verbetert de elasticiteit, vermindert zichtbaar rimpels en verbetert de huidcontouren.

Vitamine E, een krachtige antioxidant, verbetert de zuurstofwisseling in je huid en beschermt je huid tegen vrije radicalen die huidveroudering veroorzaken.

SPF 25 beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf. Het resultaat? De gekleurde dagcrème egaliseert je huid en zorgt voor een egale en stralende huid, terwijl deze op termijn je huid strakker en gladder maakt.

Verkrijgbaar in drie tinten: light, medium en dark.

Klinkt goed. Klinkt als een goed verzorgende foundation! De CC Creams kosten €12,49 per stuk. Niet heel duur, mits ze goed zijn.

P1190127

Ik vind de doosjes mooi! Chic.

P1190128

Nog wat informatie over de CC Cream op het doosje.

P1190129

De bestanddelen van de Dr van der Hoog CC Cream. Er zitten echt lekker verzorgende bestanddelen in, en geen siliconen, minerale olie of parabenen. Goed!

P1190130

Ik gebruik Light.

P1190131

P1190133

De CC Cream zit in een stevige strak vormgegeven tube.

P1190134

Dit werkt makkelijk en hygiënisch. Al werkt een ’tuutje’ nog beter.

P1190135

P1190137

P1190138

Zo op het eerste gezicht ziet de CC Cream er goed uit. Wat aan de dikkere kant, verdeelt makkelijk en ziet er goed dekkend uit.

P1190140

Light, Medium en Dark.

P1190141

Meteen viel me op dat Light nogal donker is en Dark nogal licht. Het was beter geweest als Light een stuk lichter was en Dark een stuk donkerder. Voor mij is Light echt wat tinten te donker, dus op dat vlak is de Dr van der Hoog CC Cream al geen goed product voor mij. Zo extreem bleek ben ik niet, ik weet zeker dat er in Nederland heel erg veel dames zijn die net zo licht zijn als ik.

P1190580

Mijn huid zonder make-up.

P1190581

Mijn huid met de Dr van der Hoog CC Cream in Light. Aanbrengen ging gemakkelijk, máár… Ik heb een hele hoop ge-maar. De CC Cream vlekt, dekt niet egaal, dekt sowieso niet al te best. Ik vind de finish wel mooi, licht glanzend, maar niet te. Het effect al met al vind ik niet mooi.

Toen het er eventjes op zat, na het maken van deze foto, veegde ik over mijn wang heen. Er zat een haartje, of zo.

P1190593

En toen gebeurde dit. Zie je die stukjes? De CC Cream gaat ‘rullen’. Het product rolt in kleine stukjes van mijn gezicht en voelt vreselijk vies aan én het ziet er niet uit.

P1190591

Op mijn hand gebeurde dit ook toen de CC Cream een beetje was opgedroogd. Zie ook hoe enorm donker ‘Light’ wordt wanneer deze opdroogt.

Het gebeurt niet vaak dat ik meteen na een keer gebruiken een ‘ewwwww!’ gevoel heb, maar ik heb de CC Cream er meteen afgehaald. Daarna heb ik het nog eens geprobeerd, ook zonder dagcrème er onder en met een andere dagcrème, maar het blijft rullen. Het voelt erg vies aan en het ziet er echt niet mooi uit, de CC Cream verdwijnt gewoon en in de plaats komen er kleine, donkere ‘stukjes’ op je huid.

Het is lang geleden dat ik echt heel ontevreden was over een product, maar hier kan ik helemaal niks mee. Enorm jammer, ik had anders gehoopt!

Pluspunten

  • Zit in een mooie, praktische, hygiënische verpakking
  • Bevat SPF en verzorgende bestanddelen
  • Verkrijgbaarheid – gewoon bij de drogist te koop

Minpunten

  • Light is veel te donkere en Dark is veel te licht
  • De dekking is vrij licht
  • De CC Cream vlekt
  • De CC Cream ‘rult’ wanneer het eenmaal is opgedroogd wat lelijke vlekken veroorzaakt

 

De Dr van der Hoog CC Cream is voor €12,49 bij de drogist te koop.

 

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.