Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Dr Oetker Cupcakes Versieren

Advertorial – Cupcakes zijn onwijs lekker én leuk om te maken! Laatst liet ik je al een cupcake video zien, en vanaf nu kan je er nog veel meer bekijken op het Cupcakes Versieren kanaal van Dr Oetker. Het is de bedoeling dat jij geïnspireerd raakt om zelf cupcakes te maken en je cupcake technieken te verbeteren! Check het kanaal met alle filmpjes hier.

Het YouTube kanaal Cupcakes Versieren is een kanaal voor en door cupcakefans. Er staan video’s van Dr Oetker zelf ook, maar ook van bloggers (zoals ik!) en CupcakeSterren. Je leert allerlei technieken, van het maken van een mooie toef tot een cupcake boeket en het maken van marsepeinen roosjes.

Het is vooral bedoeld om lekker zelf mee aan de slag te gaan, leuke nieuwe dingen te leren over cupcakes, en daarna lekker te smullen!

Check dus vandaag nog het Cupcakes Versieren kanaal.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.