Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Dr Lipgloss
  • Facebook
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Dr. Lipgloss Spreekuur verslag + #2!

Ik dacht, ik krijg een paar vraagjes die ik gezellig ga beantwoorden… Maar ik heb een uur als een gék honderden beautyvragen zitten beantwoorden op de Miss Lipgloss Facebook! Ik kondigde het al aan hier op de site dat ik een Dr Lipgloss Beautyspreekuur zou houden waar je al je beautyvragen op de Facebook wall kon posten. En wat waren veel van jullie er, en wat was het leuk! Lees verder voor een aantal beautyvragen en je kan natuurlijk alles teruglezen op de Facebook (als je even een eindje naar onderen scrollt op de wall).

 

Wat ik heel leuk vond was dat iedereen enorm hielp! Gelukkig, want er kwamen ontzettend veel vragen binnen. Een aantal lieve beautybloggers (Debbie, Charlotte, Jessica) hebben geholpen, maar jullie hebben élkaar ook geholpen. Super. Zo kan iedereen z’n dilemma’s voorleggen en ze oplossen! Ik heb zelf ook zoveel mogelijk vragen beantwoord en volgens mij heeft bijna iedereen een antwoord op haar vraag gehad.

Kijk dan, zestien reacties van andere meiden die helpen. Gaaf 🙂

Ik vond het erg leuk om te doen en wil iedereen die langs is geweest bedanken. Ik wil er iets terugkerends van maken, want ik heb er veel plezier aan beleefd en jullie volgens mij ook! En als ik iets wil, dan doe ik het gewoon (spijkers met koppen!) en dus:

Aanstaande maandag van 19.00u tot 20.00u is er wéér een Dr Lipgloss Beautyspreekuur op Facebook. Het zal weer ‘algemeen’ over beauty gaan, de Spreekuren daarna zullen waarschijnlijk een thema hebben. Plaats je vraag op de wall en dan ga ik ze samen met jullie lekker beantwoorden. Tot maandag!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.