Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 september 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads
  • zelfbruiner
Een MissLipgloss artikel

Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads

0000Zelfbruiner: ik ben er dol op, mits het makkelijk in gebruik is, geen vlekken achterlaat en er enigszins natuurlijk uitziet. De Alpha Beta Glow Pads van Dr Dennis Gross ben ik al even aan het testen. Deze doekjes zijn individueel verpakt, handig in gebruik en ideaal om mee te nemen. P1150784

Ik heb een sample verpakking met daarin vier zakjes (twee voor het gezicht, twee voor het lichaam) maar je kan zelf een doosje kopen met daarin 20 pads voor het lichaam dit kost €29,95, dat komt dus op €1,50 per doekje, en dus €1,50 per zelfbruin behandeling. Je betaalt elke keer €1,50 voor een bruin kleurtje, dus. Het is aan jou of je dit er voor over hebt, er zijn zeker goedkopere alternatieven.

P1150786

Links zie je het doekje voor het gezicht, en rechts voor het lichaam.

P1150788

Informatie op de achterkant van het zakje. De doekjes bevatten bestanddelen die je huid exfolieren en je huid laten stralen, ook doet het haargroei verminderen bij regelmatig gebruik. Met een doekje kan je je hele lichaam behandelen. Een uur na gebruik begint de kleur zich te ontwikkelen.

P1150789

Het zakje scheurt makkelijk open…

P1150790

…en daar is het doekje! Deze heeft een subtiel reliëf en ziet er een beetje oranje uit.

P1150792

Het doekje is groot! En nat. De eerste keer dat ik de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads gebruikte, veegde ik alleen het doekje over mijn huid en smeerde ik het niet uit met mijn handen. Met als resultaat: vlekken! Puur doordat ik het niet uitgesmeerd had en hier en daar wat stukjes was vergeten. Eigen schuld. De kleur was echter wel erg mooi, mooi natuurlijk bruin en alles behalve oranje. Ik besloot het nog een kans te geven en toen nam ik rustig de tijd om de zelfbruiner goed in te masseren.

Per lichaamsdeel haalde ik het doekje over de huid, legde hem even weg (uitkijken voor vlekken!) en dan masseerde ik het in met mijn handen om er zeker van te zijn dat ik elk stukje huid meegepakt had.

Het resultaat: een hele mooie egale gebruinde huid zonder vlekken.

 00001

00002

denn

Mijn buik deed ik niet, bewust om te vergelijken. Mijn arm is vrij bruin, mijn buik is nog wit. Wat een verschil!

 

De eerste keer was dus nogal een fail, maar meer omdat ik zelf het product niet goed uitsmeerde. Ik dacht dat het niet hoefde, maar een beetje dom was het wel, want als je alleen het doekje over je huid haalt, dan verdeel je het product natuurlijk ook niet egaal over je huid en je mist altijd wel een klein stukje. Als je het met je handen goed inmasseert is het resultaat super mooi egaal en streeploos.

Het aanbrengen gaat echt heel gemakkelijk en duurt niet lang. Wel heeft het even tijd nodig om in te trekken, het voelt iets plakkerig aan na gebruik. Ik loop dan gewoon even rond in mijn ondergoed, maak ontbijt (als ik het ’s ochtends gebruik), ruim wat op, en kleed me aan zodra ik voel dat het niet meer plakt. Je kan ook de föhn er bij pakken en op de koude stand je huid droog föhnen.

Ik ben echt heel enthousiast over de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads. Ze doen wat ze moeten doen, geven een heel mooi natuurlijk resultaat, zijn makkelijk in gebruik, goed voor je huid en enorm handig om mee te nemen. Ik had dus alleen een sample setje maar ga zeker een full size doosje in huis halen, mega handig voor op reis – want op vakantie cheat ik altijd door een keer zelfbruiner te gebruiken.

Heel goedkoop zijn de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads niet, maar extreem duur vind ik ze ook niet. Als je bedenkt hoe lang je met een fles zelfbruiner doet, zal dat zo’n 20 – 30 keer zijn, denk ik. Voor 20 keer de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads betaal je €29,95. Veel zelfbruiners zijn ook die prijs – of duurder. Ik heb het er zeker voor over!

De Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pads zijn bij Red Carpet Queen in Amsterdam te koop en in hun online shop. €29,95 voor 20 doekjes.
 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.