Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • dove
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Dove Purely Pampering winactie

In april ging ik naar Parijs om mijn eigen Dove Purely Pampering douchecrème te maken. Afgelopen week was het zover en kreeg ik mijn eigen persoonlijke douchecrème thuisgestuurd! Ik ga hem je laten zien én je vertellen over twee hele toffe winacties.

Dit is hem dan! Mijn eigen persoonlijke douchecrème! De geur heb ik zelf gemaakt. Er zijn maar drie flessen van, dus ik ga er héél zuinig mee doen. De enige drie flessen ooit gemaakt! Heel leuk om ze nu ook echt te hebben.

 

Daarnaast zijn er nu twee gave acties: ten eerste de grote actie van Dove zelf. Jij kan namelijk ook je eigen geur samenstellen! Vanaf vandaag kan je op de Dove facebook een beschrijving van jouw favoriete geur inzenden met een motivatie waarom je juist die geur zou willen laten ontwikkelen. Hierna kan gestemd worden op de vijf genomineerde geuren, en de winnende geur zal in 2013 ook echt te koop zijn in de Nederlandse drogisterijen! Wow! Én! Dat is nog niet alles, want als je wint krijg jij de hoofdrol in de campagne van je eigen Dove verwennende douchecrème.

Tot en met eind juli kan je jouw geur inzenden, en dan gaan de juryleden zich buigen over alle inzendingen en kiezen daar vijf genomineerden uit. In die jury zit Esther van Spronsen van Dove, Helene Delhaas van Margriet en… ik! Hoe leuk is dat! Misschien kies ik dus wel jouw geur.

De vijf genomineerden krijgen een hele leuke geur- en designworkshop waarin je je persoonlijke variant verder gaat ontwikkelen en ervaren. Eind augustus wordt op de Dove Facebookpagina bekendgemaakt wie de winnares is. Echt meedoen dus, want hoe gaaf is het als je dat wint?!

Daarnaast geef ik zelf vandaag ook wat leuks weg, namelijk dertig cadeaupakketten met daarin de twee Dove Purely Pampering Douchecrèmes! Stuur een mail naar win@misslipgloss.nl met als onderwerp ‘Dove’ en in de mail je adres. Ik loot er dertig dames uit die winnen, en je kan meedoen tot en met 10 juli. Ik heb meteen je adres nodig omdat ik dan meteen kan zorgen dat de pakketten op de post gaan. Het kost anders veel tijd om heen en weer te mailen met dertig dames 🙂 Na de winactie verwijder ik je gegevens weer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.