Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Dove Moederdag Cadeaudoos
Een MissLipgloss artikel

Dove Moederdag Cadeaudoos

Niet vergeten, op 12 mei is het alweer moederdag! De tijd vliegt. Het duurt nog een maandje, maar het is nu wel tijd om alvast na te gaan denken wat je je liefste moeder gaat geven op deze dag. Dove heeft hiervoor vanaf 15 april iets leuks: een doosje dat je in de winkel kan vullen met twee Dove mini’s en een douche puff voor €4,99. Kijk je even mee?

Kijk dan hoe schattig dit doosje er uit ziet! Echt een cadeautje om te geven.

In de winkel staan de doosjes en producten in een hoog meubel. Je kan dan zelf je cadeau samenstellen! Je pakt een doosje, kiest twee mini Dove producten (er zijn er vier), een puff en een vel met stickers. Deze kan je op het doosje plakken en daar een lieve boodschap op zetten. 

Zo ziet dat er dan uit… Ik ben zelf gek op douchepuffs, perfect om als cadeautje te geven! 

Dit zijn de producten waar je uit kan kiezen. Je vind hier een review van de Dove Purely Pampering producten, hier een review van Dove Hair Therapy producten. De bodylotion en Beauty Finish deodorant heb ik laatst meegenomen op reis en ik vind ze beide heel prima werken! De bodylotion maakt mijn huid lekker zacht, lekker licht zoetig ruikend en verzorgt, en de deo beschermt me tegen luchtjes. Ik moet wel zeggen dat ik een roller altijd prettiger vind werken, maar een spray is voor onderweg ook niet verkeerd. Ik vind het leuk dat Dove wit met roze gekleurde producten voor moederdag heeft gekozen, het ziet er zo leuk en lief uit! En het zijn ook gewoon goede, fijne producten.

Hiervan kan je er dus twee kiezen voor in het doosje, ik zou zelf voor de douchegel en de deodorant gaan. Het zijn gewoon de meest praktische producten voor op reis (daar zijn mini’s toch wel ideaal voor) en ik vind die Purely Pampering douchegel zo heerlijk.

Dit stickervel kan je er ook bij meenemen. Deze kan je op het doosje plakken en een persoonlijke boodschap op zetten.

De producten

Voor mijn alllllllerliefste mama! Ik vind het een supercute cadeautje voor een mooi prijsje. Deze set kost €4,99 en je kan er natuurlijk ook nog iets anders bij in doen! Sinds gisteren (15 april) is de Dove Moederdag Cadeaudoos exclusief bij Etos verkrijgbaar.

Weet jij al wat je je moeder gaat geven?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc John Frieda Luxurious Volume


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.