Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Dior
  • diorskin
  • highlighter
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

DiorSkin Shimmer Powder

Eindelijk. Hij is van mij! De ongelooflijk prachtige highlighter van Dior in Pop Diamond. Oh my god. Ik ben echt in de wolken. Ik wil al heel lang een Shimmer Powder van Dior, maar vond hem telkens te duur. €42 voor een poedertje is niet iets wat ik zomaar uitgeef. Maar toen ik voor mijn verjaardag van mijn broer een Douglas bon van €20 kreeg, wist ik natuurlijk meteen wat ik daarvan ging kopen… Nu moest ik alsnog €22 bijleggen, maar dat vond ik nog wel redelijk. En ik ben er zo onwijs blij mee, hij is echt prachtig. Het is trouwens een nieuwe kleur, uit de spring/summercollectie van Dior. Okee, kijk en geniet.

Het doosje:

Het chique zakje om het doosje van de highlighter:

Het doosje. Echt, WAUW!

Open zonder flits

Open met flits

Closeup zonder flits (OH MY GOD EYE CANDY!!!!)

Closeup met flits

Swatch

Swatch komt helaas niet tot zijn recht, bekijk het filmpje om het beter te zien. En check het mooie doosje ook in het filmpje! De kleur is roze met een soort gouden sheen er over heen. Ik heb hem nog niet gebruikt (ik schrijf dit een paar uur nadat ik hem gekocht heb), maar er komen zeker face of the day’s hiermee 🙂 En: bekijk de video absoluut in HD (kan je onderaan aanklikken nadat je op play hebt gedrukt), dan zie je hoe mooi hij in het echt is.

Ik ben echt verliefd, hihi. En by the way, er zit tien gram in! Dat is echt onwijs veel. Even ter vergelijking, in een NARS blusher zit 4,5 gram, in een bronzer van Rituals 9 gram, in de Pupa baked all over 9 gram. Hier ga ik eeuwen mee doen, en ik ga elke keer een blij gevoel hebben als ik hem gebruik. Echte diehard makeuplovers weten wat ik bedoel!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.