15 augustus 2015 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 030
  • Diorskin Nude Air Sérum de Teint
  • foundation
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Diorskin Nude Air Sérum de Teint

Diorskin Nude Air Sérum de Teint Echt iets van de afgelopen tijd is de supervloeibare, dunne foundation. Dior kwam al even terug met de Diorskin Nude Air Sérum de Teint: een luchtige, dunne foundation die voor een perfecte huid zorgt die er heel natuurlijk uitziet én voelt. Ik heb hem uitgebreid getest.

Diorskin Nude Air Sérum de Teint – eerste indruk, verpakking en ingrediënten

Diorskin Nude Air Sérum de Teint

In zijn doosje. Diorskin Nude Air Sérum de Teint kost €52,90 voor 30ml en is er in zes tinten. Ik heb 030 Medium Beige. De lichtste tint is echt heel licht en de donkerste tint is ook vrij donker, de meeste dames zullen wel uit de voeten kunnen met deze foundation.

Dit zegt Dior zelf over de foundation, op de Douglas site:

Ultra-vloeibaar, fluweelzachte frisheid.
Een buitengewone, unieke textuur. Bestaand uit vluchtige oliën, die direct met de huid versmelten, een ultra-vloeibare, talk-vrije formule die de teint corrigeert, egaliseert en laat stralen.

Het nauwkeurige pipet geeft druppelsgewijs exact de juiste dosering. Een perfecte Nude make-up in één handomdraai. De formule verrijkt met soft-focus pigmenten laat de huid stralen in een handomdraai en corrigeert perfect met een fluweelzachte finish. De fluide laat de huid ademen, zodat ze een natuurlijk frisse, stralende en gezonde uitstraling krijgt. Dag na dag, alle voordelen van een frisse bries voor uw huid.

Dior introduceert het Oxygen Activ™ technologie, een innovatieve combinatie van plantaardige oliën gevuld met luchtbelletjes, vitaminen en mineralen. De teint blaakt van vitaliteit, de huid lijkt beter te kunnen ademen en wordt dag na dag steeds mooier. Voor ieder huidtype is er een geschikte kleur om te teint te perfectioneren.

Het nauwkeurige pipet geeft druppelsgewijs exact de juiste dosering van de extreem fijne fluide.

Het gaat hier dus echt om de nude make-up, een huid die er gezond en stralend uitziet waarbij het lijkt of je geen make-up draagt. Dat klinkt goed, als een foundation die we allemaal wel zouden willen!

Diorskin Nude Air Sérum de Teint

De bestanddelen. Er zit onder andere cranberry olie in, vitamine E, Omega-3 en Omega-6. Er zitten veel siliconen in, plantaardige oliën, hyaluronzuur en ook wat alcohol en parfum.

Volgens Dior bevat de foundation plantaardige oliën die gevuld zijn met luchtbelletjes, vitaminen en mineralen. Zo zou je huid beter kunnen ademen. Dat klinkt heel interessant natuurlijk, maar ik weet niet of het ook wel echt wat uitmaakt voor je huid.

 

Diorskin Nude Air Sérum de Teint

Nog wat info op het doosje.

Diorskin Nude Air Sérum de Teint

De verpakking is wel echt een plaatje. De flacon is van glas en je haalt de foundation hieruit met een pipetje.

P1680107

Chic!

Diorskin Nude Air Sérum de Teint

Het pipetje! Hiermee breng ik de foundation aan op de rug van mijn hand. Vanaf daar breng ik de foundation met een bufferkwast aan, dat vind ik prettig werken. Persoonlijk had ik een pompje toch wel net zo handig gevonden. Zo’n pipetje ziet er chic uit en is ook ‘leuk’, maar ook wel een beetje tricky. Ik ben best een beetje klunzig en gooi een foundation flesje gerust om terwijl ik aan het make-uppen ben. Dat is niet grappig als dat gebeurt met deze foundation…

Zo’n vloeibare foundation kan je ook heel goed met je vingers aanbrengen, dat geeft een mooi en natuurlijk effect.

Diorskin Nude Air Sérum de Teint

De Diorskin Nude Air Sérum de Teint foundation is écht heel vloeibaar. Bijna zo dun als water!

Diorskin Nude Air Sérum de Teint

Diorskin Nude Air Sérum de Teint

 

Hier zie je het effect goed. Het is vrij mat en geeft toch nog een goede dekking.

Diorskin Nude Air Sérum de Teint – review

Op de foto hieronder draag ik op de bovenste rij foto’s geen make-up, op de middelste rij alleen een laagje Diorskin Nude Air Sérum de Teint en op de onderste foto draag ik mijn volledige make-up.

P1680123 copy

Zoals je ziet is de dekking nog vrij stevig voor zo’n dunne foundation, en glanst ‘ie ook nauwelijks. Het is een vrij matte foundation die weinig glanst. Hij is net iets te donker voor me, maar op de laatste foto heb ik dat gecorrigeerd door wat foundation in mijn hals aan te brengen.

P1680193

Hier nog even een full face foto met mijn volledige make-up. Het effect vind ik mooi, dit is wel wat ik zoek in een foundation: het geeft een mooie dekking zonder dat ik een pannenkoek op mijn gezicht heb. Toch heb ik wat kleine puntjes van kritiek: ik vind eigenlijk niet dat dit de ‘no make-up look’ is. Ik vind dat je toch wel echt kan zien dat ik foundation draag en dat komt doordat Diorskin Nude Air Sérum de Teint toch een aardige dekking geeft én een vrij matte finish heeft. Dat vind ik mooi, maar is niet helemaal alsof je geen make-up draagt. Daarvoor gebruik ik dan eerder een getinte moisturizer of een wat meer transparante foundation.

Aanbrengen gaat erg gemakkelijk, dat had ik niet verwacht. Ondanks de dunne textuur kan je de foundation makkelijk uitsmeren met je vingers of uitwerken met een goede bufferkwast. Een iets nat gemaakte spons werkt ook goed, dit maakt de foundation ook wat transparanter! Diorskin Nude Air Sérum de Teint is erg zuinig in gebruik, je hebt maar een paar druppels per keer nodig. Het zuinigst is om de foundation met je vingers aan te brengen.

Diorskin Nude Air Sérum de Teint – conclusie

Al met al ben ik positief over Diorskin Nude Air Sérum de Teint, maar je moet er wel van houden. Je moet ten eerste houden van de dunne textuur, ten tweede van de stevige dekking en ten derde van de matte finish. Als dat allemaal goed zit, zou ik zeker een bij de parfumerie gaan kijken naar deze foundation.

Diorskin Nude Air Sérum de Teint kost €52,90 en is onder andere bij Douglas, ICI Paris en de Bijenkorf te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.