Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 oktober 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • miss lipgloss shop
  • shop
Een MissLipgloss artikel

De Miss Lipgloss Shop

 

Elke dag krijg ik zo’n tien keer de vraag ‘wanneer gaat je shop open?’, dus vandaar dat ik er even een stukje aan wijd! Superleuk vind ik het dat jullie zo betrokken zijn en nieuwsgierig zijn naar de webshop. Ik ga je vandaag even uitleggen waarom het wat langer duurt voordat we openen en wat er allemaal bij komt kijken.

 

Wanneer gaan we open?

Oh, het liefst gisteren. Geloof me, ik wil net als jij dat de shop vandaag nog open gaat, want dan kan iedereen lekker shoppen en dan komt mijn droom uit (een eigen winkel hebben!). En dus kan ik nog geen exacte datum geven. Dat hangt nog van een aantal factoren af waar ik zelf geen invloed op heb (als ik dat had, ging de shop morgen open!).

 

Hoezo dan?

‘Hoezo dan? Je bouwt toch een winkel, gaat open, en verkoopt spullen?’ Ja, in zekere zin is dat zo, maar er komt echt enorm veel meer bij kijken. Zoals je misschien weet werk ik samen met De Nieuwe Zaak, zij hebben mijn webshop gebouwd. Dat is geen webshop die je standaard kan maken, mijn shop (en alle shops die zij maken) wordt van stap 1 helemaal op maat gemaakt. Daar gaan honderden uren in zitten en dus duurde het even voor het af was.

En dan: het vullen van de shop. Met teksten, afbeeldingen, en alles wat er nog meer bij komt kijken, zoals de nieuwspagina, nieuwsbrieven, de ‘uitcheck’-pagina’s, het winkelmandje, de FAQ en ga zo maar door. Dit duurt maanden, gezien we meer dan 600 producten hebben, en zowel de Nieuwe Zaak als ik kunnen niet full time aan de webshop werken.

Het zijn nu de laatste loodjes. Waar we nog op wachten, waarom het wat langer duurt? De laatste formele dingen. We moeten natuurlijk bedrijven oprichten om de webshop te openen, wat allemaal net wat langer duurt dan we gehoopt hadden. Ook zitten we met ons magazijn bij een fulfillment bedrijf: zij handelen alle bestellingen af. Ook dat moet worden ingericht en afgesproken.

Oké, maar…

Het is niet dat ik met dit artikel wil gaan uitleggen hoeveel werk het is, maar ik wil uitleggen waarom het nog eventjes wachten is. In het begin had ik gezegd dat we oktober open gingen, maar dat gaan we niet meer redden. Wanneer het precies is kan ik nog niet zeggen, maar wanneer ik het weet, ben je de eerste die het hoort!

En omdat het allemaal wat langer wachten is en omdat ik misschien meiden teleurgesteld heb (sorry!), heb ik een geweldige openingsaanbieding. Wat het precies is verklap ik nog niet, maar ik kan je wel zeggen dat het te mooi lijkt om waar te zijn, maar dat is het dus niet! Het is echt! Ik weet zeker dat je het geweldig gaat vinden.

Dus enorm bedankt voor je geduld, we doen er alles aan om zo snel mogelijk open te gaan, we doen enorm hard ons best, en wanneer het eenmaal open is nodig ik je uit om alles lekker op je gemakje te bekijken 🙂

Enne… een tipje van de sluier van wat we gaan verkopen: mooie Orly nagellak, Ciaté nagellak, One Love Organics reiniging en verzorging, TIGI haarproducten, Human+Kind crèmes, Honey’Do shampoo & conditioner, de Kevin Murphy Color Bugs en nog véél meer!

XXX Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.