De lelie

Ik ben gek op bloemen in huis, maar ben wel kieskeurig. Mijn favoriete bloem is de pioenroos, maar helaas is die op dit moment niet meer te koop. Op een heel goede tweede plaats staat de lelie. Wat een prachtige bloem en wat geeft een bos lelies een heerlijke natuurlijke geur in huis!

Hier op MissLipgloss.nl laat ik regelmatig interieur inspiratie zien, en wat past daar nu beter tussen dan bloemen? Ze geven kleur aan je huis, het ziet er gezellig uit, het is iets van korte duur – de meeste bossen bloemen staan tot tien dagen, dus het is iets wat je lekker kan afwisselen – en sommige bloemensoorten ruiken ook nog eens heel lekker. Sinds de lelies in mijn huis aan het bloeien zijn, ruik ik ze al als ik door mijn voordeur loop. Veel mensen vinden lelies stinken, maar ik vind de geur echt heerlijk. Ik heb altijd geurstokjes en geurkaarsen in huis, maar een bos lelies geeft een natuurlijke licht zoetige bloemengeur in huis. Ik ervaar het als ontspannend en gezellig, en ik geniet er volop van.

Maar zijn het ook niet gewoon prachtige bloemen? Die combinatie van wit, fel roze en het oranje in de stampers met de felgroene bladeren, en ze zijn zo lekker groot! Als je vijf takken lelies hebt, ziet het er al geweldig uit als de bloemen open gaan. Zelf koop ik vaak een bos van tien takken, wat ook nog eens goedkoop is. Mijn grote bos – je ziet hem op de volgende foto – kostte vijf euro. En staat nu al een week, en zal zeker nog wel een halve (of misschien wel een hele) week staan! Je kan je bloemen trouwens een handje helpen zodat ze langer mooi blijven. Altijd goed schuin afsnijden (en dat mag wel een lang schuin stuk zijn), de bladeren die aan de stengel zitten die in de vaas zitten, eraf halen en om de paar dagen het water verversen. Zet je lelies niet in de felle zon achter het raam, maar iets meer in de schaduw.

Toen ik ze kocht zaten alle knoppen nog dicht, de helft is nu open. Er zitten wat bladeren in het water, die moeten eruit, want daardoor kan de waterkwaliteit achteruit gaan waardoor de lelies slap gaan hangen. Schoon water is belangrijk voor een mooie bos bloemen. Een drupje chloor in het water helpt trouwens ook.

Wat een prachtige bos bloemen, toch? Ik ben er zo blij mee dat ik het gewoon even wilde delen. En ze zijn nu zo lekker goedkoop! Heerlijk om ze in huis te halen of om ze cadeau te geven, aan je moeder, een vriendin of een collega. Lelies zijn geweldig รฉn geven zo’n heerlijke geur.

Wat is jouw favoriete bloem? En houd jij ook zo van bloemen in huis?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

107 reacties
 1. Marit

  Ik vind lelies echt prachtig! Het zijn mijn lievelingsbloemen!
  Helaas vind mijn moeder het ”grafbloemen”

 2. Amber

  Lelies vind ik ook prachtige bloemen, maar de geur vind ik echt heel vies! Wel vind ik het bijzonder van een bloem zo sterk kan ruiken, hihi. Ook heb ik eens tegen eens tegen een lelie aangestaan, moet ik niet meer doen. Die bloemen geven toch vlekken!

 3. Amber

  Ik had vorig jaar een balkon vol lelies! Vind ze geweldig, ben alleen nooit weg van bloemen in een vaas, dat vind ik zo ongelooflijk zonde. Liever in de tuin. ๐Ÿ˜€

 4. Linda

  Grappig, ik vind lelies inderdaad stinken. Ik heb vroeger een paar zomers in lelievelden gewerkt en ik word er haast misselijk van.

  Trouwens nog een tipje: voeg naast het chloor ook een schepje suiker toe aan het water, als voeding.

 5. Tedje

  ik hou zoooo erg van lelies!! prachtige bloem!

 6. Dorien

  Ik kwam ooit thuis en mijn witte kat was veranderd in een grote kanarie. Ze zag echt knalgeel omdat ze de hele tijd tegen het stuifmeel aan zat te lopen. Grappig, maar ik moet ook meer nadenken over hoe giftig ze zijn voor mijn beestjes (wist ik toen nog niet). Ik haal ze niet meer in huis, helaas, want het is idd prachtig!

 7. loes

  mijn favoriete bloemen zijn de pioenroos en de chrysant!

 8. Sanne

  Het zijn echt prachtige bloemen! Ik zelf heb ook pioenrozen op 1 staan en lelies op 2, waarschijnlijk omdat ik een Pioen heb gekregen bij mijn geboorte, en de bloemen nog altijd in de week van mijn verjaardag gaan bloeien, en lelies omdat dat nou een maal de vertaling is van mijn naam. Je foto’s zijn echt heel erg mooi, en wat een bos! Love ‘em!

 9. Jaja:)

  Heerlijke geur? Die bloemen staan bekend om hun pisgeur haha

 10. lien

  Zeer mooi! Alleen is het ambetant dat de stampers hun stuifmeel verliezen en op mijn tafelkleed vallen en zo vlekken veroorzaken. En een mooi boeketje hoeft niet duur te zijn. Wat je ook kan doen is wat Sprite in je bloemenwater doen. Zouden ze ook langer door blijven staan! En word er nu niet blij met een bloemetje!

 11. Riรซlle

  Och, wat houd ik toch van bloemen…

 12. Michelle

  Heey,
  Dat zijn super mooie lelies :inlove:
  Mijn moeder doet altijd bij de bloemen 7up bij.
  Dan doet ze de helft met water en de andere helft met 7up.
  Zo blijven ze ook langer mooi.
  Een drupje chloor zal ik tegen haar zeggen hihi
  xliefs

 13. Anton

  Ik vind lelies ook stinken en het stuifmeel maakt inderdaad hele lelijke vlekken, verder doen lelies, en zeker de witte, mij altijd aan begrafenissen denken brrrr. Al met al zeker niet mijn favoriete bloem!

  Op dit ogenblik vind ik zonnebloemen veel mooier ๐Ÿ™‚

 14. Manuela

  Lelies zijn prachtig! Let wel op dat lelies echt enorm giftig (dodelijk!) zijn voor katten. Er hoeven nog maar pollen op de snorharen te komen om ze binnen te kunnen krijgen en acuut nierfalen te veroorzaken. Ik dacht in een sneakpeak gezien te hebben dat je vriend een kat had? Zo niet, dan heb ik scheel gekeken, maar het kan nooit kwaad om te weten ๐Ÿ˜‰

 15. Kaatje

  Haha heb zowel een japanse pioenroos als een (abstracte) lellie op mijn lijf getattoeerd staan en nog wat bloesem,, maandag nog meer bloemen erbij.. maar bloemen in huis heb ik eigenlijk nooit xD

 16. Aranka

  Wij verkopen ze altijd bij de Albert Heijn, ontzettend mooie bloemen maar ze stinken zo dat ik altijd terug kom met knallende koppijn van het werk als we ze verkopen. Nee, ik zal ze niet zo snel in mijn eigen huisje neer zetten.

 17. Let

  Mooie bloemen inderdaad, maar ik.vind ze enorm drinken. IK kwam een keer bij mijn moeder thuis en ik zeg: heeft de hond in huis gepoept ofzo? Wat stinkt het! Nee zegt mama, ik heb lelies staan……

 18. Santusha

  Heel mooi!
  In Suriname, waar ik woon, groeien deze lelies niet. Ze worden wel geรฏmporteerd en zijn dan ook erg prijzig…..tussen de 8 en 9 euro per tak!

 19. Patty

  Ik heb toevallig dinsdag een bos aan mijn moeder en oma gegeven! Had een bos roze en witte gehaald, en die gecombineerd zodat ze allebei twee kleuren hadden ๐Ÿ™‚ waren er allebei super blij mee! Ik ben zelf gek op lelies, en inderdaad die geur, heerlijk!

 20. Alexandra

  Hoofdpijn bloemen dit. Als ik er al naar kijk. Brr.

 21. Mariet

  Ik vindt de pioenroos ook de mooiste en dan de lelie maar ik koop eigelijk altijd de witte lelie. zal toch eens de roze kopen die is ook erg mooi. Waar koop je ze dan op de markt ( zaterdag ) in zwolle ? Omdat je ergens anders volgens mij geen goedkope bloemen kunt kopen die 10 dagen staan.

  • Miss Lipgloss

   Ik koop deze niet op de markt maar bij de bloemist bij mij in de buurt.

 22. Annelies

  Ik ben gek op bloemen alleen ben ik niet zo gek op lelies vind ze niet mooi.
  Ik hou eerlijk gezegt ook niet zo van een hele grote bos bloemen ik heb liever bijv. 1 gerbera op een vaasje ofzo.

 23. Bella

  Mooie foto’s

 24. nona matahari

  Ik vind lelies heel mooi, maar de geur vind ik minder. En het geeft ook enorm af!
  Mijn favoriete bloem is de orchidee omdat het mij terugbrengt naar mijn roots ๐Ÿ™‚

 25. Miss Mags

  Het is een prachtige bos met bloemen, de lelies zien er goed uit.

  Je hebt er tevens hele mooie foto’s van gemaakt ! Ik heb wel eens lelies in huis gehad die gewoon totaal niet het lekkere luchtje hadden als anders, en ow wat kan dat dan stinken.

 26. Sylviaa

  Werkelijk prachtige bloemen! Maar die stank! Die is echt horrible! Misschien moet ik ook eens de stampers eruit halen. Deed ik nooit.

 27. Lidianne

  Mooi! Wij hebben ze nu ook thuis staan,
  we vonden ze zo mooi dat we ons aanstaande katje Lelie genoemd hebben (nog 1,5 weekje wachten :love: )

 28. Norma

  Ik hou van alle bloemen zelfs chrysanten worden leuk als je ze in een vake per stuk zet

 29. Dimphy

  Jaaa lelies zijn harstikke leuk! Ik ben zelf bloemist! Alleen heb ik wel een toevoeging op je artikel! Je moet om de 2 a 3 dagen je bloemen opnieuw aansnijden en het water verversen. Ook voelt de steel van de bloem
  Soms snotterig aan! Dit mag je dan even verwijderen met een vochtige doek. Hierop zit bacteriรซn kweek! En dan blijven je bloemen langer staan en word je water minder snel vies. Ook mag je bij alle bloemen een drupje choorl toevoegen. Dit werkt bacterie remmend! Verder moeten lelies op een klein laagje water! Het is namelijk een bloem die met een vele hoeveelheid water zijn knoppen sneller open duuwt. Waardoor de bloem dรนs sneller is uitgebloeid. Hopelijk heb je er wat aan!!’

 30. Lousaa

  Ik heb het niet zo met bloemen. Leuk om een keer te krijgen na een presentatie of panel ofzo, naar ik vind het eigenlijk te decadent om voor mezelf te kopen. Zo ontzettend niet duurzaam, net als kerstbomen. Da’s echt een afwijking van me hoor, maar ik vind vaste planten vele malen fijner om in huis te hebben. Mooi groen en dan zien hoe je van een stekkue in een paar jaar een boom kunt maken. Wij gebben een palm staan, die begon op de vensterbank van m’n vriend en is nu zo groot dat hij echt niet goed meer door de deuropening past… Mooi vind ik dat, die herinnert me aan al onze jaren samen ๐Ÿ™‚

 31. Tina

  Aeronskelken zijn mijn favo! Maar lelies vind ik ook mooi,ik hou van bloemen in huis,heb onlangs nog bloembollen gekocht voor in mijn tuin en in huis (bloembakken) zoals hyacinthus,die reuken heerlijk!

 32. Nanda Love

  Dus dรกt zijn lelie’s, ahaaaaa !
  Hoorde er wel veel over maar wist er geen beeld bij :geek:

 33. Paola

  Ik vind ze echt prachtig en ben ook echt dol op bloemen in huis!

 34. Emilia

  Ah lelies zijn echt prachtig! Ik ben ook gek op bloemen. Ik werk in de gerbera’s, dus daarvan gaat er ook regelmatig een bosje mee naar huis. Fleurt meteen de hele kamer op ๐Ÿ™‚

 35. Emma

  Ik vind de lelie echt prachtig! Maar wij kunnen ze nooit in huis hebben omdat ik niet tegen de geur kan ๐Ÿ™

 36. Sanne

  Leeuk <3 ik houd van lelie's omdat het mooie bloemen zijn en omdat mn naam (Sanne) lelie betekend ๐Ÿ™‚

 37. Rosa

  Wauw!! Moooi!:D
  Ik hou van een mooi bos bloemen in huis! Koop het alleen veel te weinig.

  Nog een tip voor bloemen;
  Als ze gaan hangen een aspirine in het water doen. Dan gaan ze weer mooi recht staan!:-)

 38. Joyce

  Ik heb niet echt een favoriete bloem, ik vind ze allemaal wel mooi. Ik heb wel favoriete plantengeuren en dat zijn lavendel en tijm. ๐Ÿ˜‰

 39. dita

  Heerlijk, ben gek op bloemen in huis..

 40. Ilse

  Ik vind witte fresia’s wel leuk. En rozen, natuurlijk, in alle mogelijke soorten en kleuren.

 41. martina

  Ik vind witte bloemen altijd mooi !
  maar veel mensen vinden dat begrafenisbloemen…… dat is dan weer een beetje jammer..

  rozen zijn ook favoriet !

 42. Fleur

  Oh en nog een tip, deze geldt eigenlijk meer voor rozen, maar kan ook bij andere bloemen. Als je geen zakje hebt gekregen met ‘bloemvoedsel’ maak het dan simpel zelf. Doe wat suiker in de vaas voordat je er water in doet, neem lauw water (dus niet koud maar ook niet heet) en roer daarna de suiker even goed door. Dit kan je ook herhalen wanneer je de bloemen er even uit haalt om de stelen opnieuw af te snijden (dus niet alleen water verversen met nieuwe suiker, maar ook weer schuin afsnijden zorgt ervoor dat ze tot wel 2 weken prachtig blijven). Ik heb er zelf vaak niet het geduld voor. Maar ik heb bijna nooit bloemen in huis, dus รกls ik ze heb (gekregen) dan doe ik dat meestal wel. Of iig vers water met suiker.

 43. Soesja

  Ah ik vind lelies echt zulke mooie bloemen!

 44. Ingetjoi

  Het staat heel mooi in jouw huis! Lelies associeer ik wel een beetje met begrafenissen… Zelf houd ik ontzettend van zonnebloemen. Ook vind ik witte of gele ranonkels (in een stuk of drie kleine vaasjes bij elkaar) erg gezellig staan. En germini’s vind ik ook leuke bloemen.

 45. Wenxin

  Jaa echt hele mooie bloemen! Ik werk bij de bloemist, dus gelukkig hou ik wel van de geur :blush:
  Oh en je moet het water trouwens nooit verversen, maar bijvullen met lauwwarm water ๐Ÿ˜‰
  ( Ik vind de smileys op jouw site zo leuk!:love: )

 46. Kimberly

  Ik vind lelies echt mooie bloemen. Wij hebben ze op dit moment ook in huis, je word er zo vrolijk van! ๐Ÿ˜€

 47. Jorinde

  Ik vind lelies ook prachtig, maar ze geven wel vaak af. Laten van dat stuifmeel vallen.

 48. Kiss & Make-up

  Lelies zijn ook veruit mijn favoriete bloemen. Ze zien er prachtig uit en ze ruiken echt heerlijk! Dus boyfriend, een tip: lelies in plaats van rozen.

 49. Milou

  Ahh de lelie is ook echt mijn favoriete bloem!
  Ik heb een hele grote vaas thuis op de grond staan zo een hele hoge en daar heb ik de laatste tijd ook altijd lelies in! Ze zijn zoo mooi!

 50. Michelle

  Ik heb een tijdje terug ook lelies in huis gehad en ze zijn inderdaad erg mooi. Maar ze geven wel een zooi hoor! De stampers gingen uitvallen en daar kwam me toch een stuifmeel vanaf, pfoeh! Maar ach, so be it, that’s nature and I love nature! :love:

  • Lenneke

   En dat vlekt vreselijk!

 51. Marinda

  Ik vind duizendschoon prachtig, lekker rommelig in een ouderwetse vaas.

 52. Hester

  Ziet er echt mooi uit, ze fleuren de hele boel op! Ik weet eigenlijk niet hoe ze ruiken, of ik dat lekker vind of niet, maar in elk geval is het fijn dat jij ze zo lekker vindt ruiken. Ook niet eens zo heel duur! Mijn moeder houdt niet zo van bloemen, meer van planten, dus wij hebben ze niet zo vaak in huis staan.

 53. Chinouk

  Mijn vader heeft een eigen bedrijf en dat is een kas met bloemen, dus ik ben opgegroeid tussen al die prachtige kleuren. Ik hou zelf erg van bloemen en planten want het zit tenslotte in mijn bloed! Het liefst wil ik een moestuintje, nu heeft dat niks te maken met bloemen, maar toch.. Ik wil dat al heel erg lang. In onze tuin is er net te weinig zon om elk jaar bloembollen te planten, die groeien helaas gewoon niet zo goed. En ook dat is een reden dat ik groentes/fruit wil verbouwen want die kunnen namelijk in grote bakken en zo kan ik ze precies op een stuk plaatsen waar wel zon is in onze tuin. Plus ik heb een konijntje los rondlopen in de tuin die graag alle plantjes opeet, dus alles moet eigenlijk gewoon van de vloer af. Mocht ik ooit mijn eigen tuin hebben, dan hoop ik veel zon en veel grond te hebben om prachtige bloemen te planten (en te kunnen snoeien) voor in huis. En natuurlijk groentes. :inlove: aah me loves nature.

 54. Renae

  Mooie bloemen staan zo fris en huiselijk. Het geeft iets gezelligs. Ik neem wel eens een mooie bos mee voor mijn moeder. Gewoon zomaar. Bij ons in de buurt heb je in de zomer een kraampje staan, onbemand, waar je in een spaarpotje wat geld kunt doen voor een bosje pioenrozen. Ik vind het alleen al leuk om het op die manier te kopen. :blush: Ik houd van witte bloemen, of zoals deze lelies subtiel wat kleur. Maar ik houd niet van die kleurige ‘benzinepompbosjes’. Wat een heerlijk huis heb je toch Cynthia. Als ik op mezelf ga, is jouw interieur echt een inspiratiebron voor me!

 55. claudia

  ik heb toevallig van de week ook een bos gekocht, ze zijn inderdaad prachtig, kon ze niet laten staan!

 56. Nathalie

  Heel leuk. Roze pioenrozen zijn ook m”n favoriet en daarna deze lelies. Ik had laatst een Cali Lily’s van de AH. Ook heel erg mooi. Wat intens bordeau met wit.. ook heel erg mooi!

 57. Boekboetiek

  Ik hou ook heel veel van bloemen, vooral de orchidee. Jammer genoeg heb ik niet echt groene vingers!

 58. Femke

  Ik vind lelies ook echt prachtige bloemen!

 59. Linse

  Wow prachtig! Ik ben zelf ook gek op lelies. Heerlijk om te ruiken en prachtig om te zien! :love:

 60. Marcha

  Ik vind lelies zรณ mooi, maar de geur… De stampers eruit knippen werkt voor mijn gevoel ook niet. Tip voor als je die er in laat zitten: het stuifmeel wat er af komt krijg je bijna niet uit stoffen. Zo heb ik ooit een shirt weg kunnen gooien omdat die zooi erop kwam. Na drie keer wassen er nog niet uit…
  Ik heb elke week een mooie bos bloemen staan. Nu een wild boeket met veel groen en witte bloemen, besjes, etc. In een mooie oude emaille kan. Ik kan daar zรณ van genieten!

  • Heleen

   Die stampers eruit knippen werkt in ieder geval wel tegen het stuifmeel. Als je trouwens stuifmeel morst: ga niet wrijven, maar neem wat plakband en ‘dep’ de plakkerige kant op het stuifmeel.

 61. Kim

  Aaaah lelies zijn echt prachtig! Ik ben er dol op! Ik heb zelfs een roze lelie op mijn voet getatoeerd ๐Ÿ™‚

 62. merel

  Dat meen je niet? Ik vind ze echt naar (jawel) pis ruiken. BAH!

 63. Marieke

  Zo’n groot bos bloemen kan echt prachtig staan. Voor mijn kamertje van 18 vierkante meter is het wat te veel! Ik heb een lief klein vetplantje in de vensterbank. Blijft eeuwig leven en staat toch fris groen.

 64. Rachel

  Ik vind de lelie heel mooi. Mijn favoriete bloem is de orchidee, echt prachtig en heel stijlvol.

 65. Inge

  Wat een mooie bloemen.
  Ik kan jammer genoeg geen bloemen zetten wegens allergie (als ik ze nog maar ruik moet ik al niezen).
  Geef mij dus maar gewonen groene plantjes!

  Liefs,
  Inge

 66. Nuria

  Pioenrozen vind ik ook heel erg mooi, lelies niet zo..ik vind ze zo stinken!

 67. beautyxkusjex

  Ow wauwie, wat een mooie bloemen! Ik ben echt gek op bloemen, alle vormen en lieflijke kleuren!

 68. nathalie

  Mooi! ik vind de pioenroos ook het mooist! wanneer kan je die weer kopen eigenlijk?

  • Wenxin

   Je kunt ze weer in de zomer kopen;)

 69. Linda

  Ik hou enorm van bloemen, vooral gerbera’s, tulpen, narcissen, witte lelies en gladiolen in zo’n hoge vaas. Heb vaak wel een bos staan.

 70. me

  Bloemen zijn met mijn katten geen optie…wil ik tenminste niet constant omgevallen vazen vol water moeten opruimen :ugh: . Ik ben al blij dat ik, nu het clubje bejaard is, eens wat vetplanten en cactussen kan neerzetten want vroeger maaiden ze die ook keurig hahaha.

 71. Suus

  De lelies zien er heel mooi uit! Alleen kan ik zelf niet zo goed tegen de geur van de lelies waardoor ik ze zelden koop.

 72. Lyanne

  Wat zijn ze mooi! Ik hou ook echt van lelies. Vind het altijd jammer als ik ze weer moet weggooien. ๐Ÿ˜‰

 73. jonneke

  De lelies zijn hele mooie bloemen idd. Je zou er inspiratie voor een ooglook voor kunnen op doen!

 74. Nadine

  Ze zijn zeker mooi! Vooral nu het weer wat grauwer en kouder word fleurt een bloemetje het lekker op en nu heb ik zin om die lekkere frisse bloemen geur te ruiken haha!

 75. Saartje

  hey Cynthia, een of-topic vraag als je ht niet erg vind :blush: ; Het gaat om de Balm Balm gezichts creme’s. Je verkoopt 3 soorten in je shop, maar zijn deze voor verschillende huidtypes?

 76. Irene

  Prachtig! Ik hou van bloemen! Mijn moeder heeft ook altijd bloemen in de huiskamer staan, als ik op mezelf woon ga ik dat ook zeker doen ๐Ÿ™‚ Lekker naar de markt en een mooie bos uitzoeken!

 77. Sanja

  hey Cynthia! ff een heel ander onderwerp dan dit.. je was toch ook naar NY geweest bij ladygaga?? of heb ik het mis? waarom vertel je daar niet wat over? ๐Ÿ™‚

  • Miss Lipgloss

   Nee ik was niet mee naar New York, voor deze perstrip was ik niet uitgenodigd ๐Ÿ™‚

  • Diana

   Vind het zooo overdreven dat er mensen voor een parfummetje naar de VS worden overgevlogen, met gratis hotel enzo.. Halloo.. het is maar parfum! Zo zie je maar in wat voor materialistische wereld we leven.
   Ik ben zo blij dat jij niet mee bent Cynthia.

  • Annika

   Tjah… ‘het is maar parfum’…. Maar zonder promotie is die parfum niks waard, dan weet niemand ervan af! Het product valt of staat voor een groot deel door middel van de reclame die er gemaakt wordt! Ieder bedrijf kan dit weer anders aanpakken natuurlijk, het is tof dat tegenwoordig de beautybloggers uit allerlei landen bij de promotie worden betrokken! Zo zie je maar hoe belangrijk de bloggers vandaag de dag zijn!

 78. Maaike

  Mooi, maar jammer dat ik niet tegen bloemen kan ivm hooikoorts. ๐Ÿ™ Vroeger (voordat mijn hooikoorts echt moeilijk deed) ging het wel en had ik wel eens tulpen in huis, lekker simpel en ze staan vrij lang. Ook zonnebloemen vond ik altijd leuk om te hebben.

 79. Marielle

  Mooi zeg! En heel leuk en origineel als artikel. Ik denk dat veel meiden het heel leuk vinden om zulke artikelen te lezen. Inspiratie voor je eigen huis/kamer of gewoon kijken naar mooie foto’s haha :blush:

 80. Danilla

  Ik vind lelies heel mooi, alleen ik vind ze zoooo stinken! Hihi!

 81. robin

  ik hou ook van bloemen maar lelies hebben we niet vaak.. eerder rozen of hortensia’s =)

 82. Ruth

  Ik ben ook echt een bloemenmeisje. Een bos bloemen geeft zoveel sfeer in huis. Ik kan daar echt vrolijk van worden ๐Ÿ™‚ Mijn favoriete bloem is een paarse eustoma. Prachtig vind ik die!

 83. Nena

  Lelies zijn inderdaad heel mooi, zeker deze! Helaas kan ik er echt niet tegen, ik krijg namelijk gigantische hoofdpijn van de geur, ik vind het niet stinken maar kan het gewoon niet verdragen, heel vreemd… ๐Ÿ™

  • Maria

   Wat helpt tegen de sterke geur (ik vind lelies erg mooi en ook niet stinken) is de stampers er uit plukken als de bloemen open zijn.

  • Miss Lipgloss

   Inderdaad ๐Ÿ™‚ Er zijn ook geurloze lelies.

  • Nena

   Oh echt? Moet ik misschien maar eens proberen dan, wist ook niet dat er geurloze lelies bestaan! Dank jullie wel! :hihi:

 84. Lisa – Une Belle Vie

  Mooie bloemen! Lelies vind ik zelf ook heel mooi. En pioenrozen en gewone rozen komen dan op twee. Een mooi samengesteld boeket is natuurlijk ook heel mooi.
  Lelies ruiken vooral in de zomer lekker, als ze in de winter bij ons thuis staan vind ik ze minder… Ik weet niet hoe het komt, misschien omdat ik de typische geur bij de zomer vind passen.
  xxx

 85. Joyce

  Ik vind lelies ook hele mooie bloemen. Ikzelf vind de geur ook echt heerlijk, haha. Terwijl iedereen om me heen ze ook vind stinken. Ik haal ze ook weleens voor m’n moeder in huis. Prachtige bloemen!

 86. lala

  Lelies zijn ook mijn lievelingsbloemen maar ben meer een fan van witte lelies!

 87. Lotte

  Wat een leuk, origineel artikel! Ik ben zelf helemaal niet zo’n bloemenmeisje, maar ik vind het wel altijd superleuk staan, het fleurt de boel onwijs op. De lelie vind ik een hele mooie bloem, wat een mooie foto’s heb je er ook van gemaakt!

 88. Debby

  Wauw, het fleurt letterlijk de boel op ๐Ÿ™‚ Mooie bloemetjes en mooie kleur!

 89. Mir

  Zijn inderdaad erg mooi ๐Ÿ™‚