Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 september 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • eye of the day
 • face of the day
 • fotd
Een MissLipgloss artikel

Dagelijkse look met MIYO

Wow, wat waren jullie ongelooflijk enthousiast bij de review over de MIYO oogschaduws. Er kwamen veel verzoekjes voor een full face look met alleen MIYO. U vraagt, ik draai. Ik maakte een dagelijkse (‘back to school’?) look met alleen maar producten van het mooie budgetmerk.

Dit is de ooglook! Met MIYO kan je zowel te gekke funky kleurrijke ooglooks maken, maar gewone dagelijkse looks zullen we allemaal toch wel wat vaker dragen. Zeker nu school weer begint en iedereen langzaamaan weer gewoon zijn en haar verplichtingen heeft. Maar, wees niet bang, ik ga natuurlijk ook aan de slag met de te gekke felle kleurtjes van MIYO.

Voor deze look heb ik de volgende single eyeshadows van MIYO gebruikt:

 • 01 White
 • 03 Breeze
 • 08 Coffee

White gebruikte ik in mijn binnenste ooghoeken. Ik vind een witte oogschaduw altijd zo mooi op die plek! Het geeft een soort megafrisse, open look. Ideaal als je ’s ochtends vroeg je bed uit moet en je er nog wat slaperig uitziet. Naast de witte kleur bracht ik op mijn bewegende ooglid 03 Breeze aan, die zie je ook onder mijn wenkbrauw. Meer naar mijn buitenste ooghoek toe deed ik 08 Coffee. Deze zie je ook in mijn arcadeboog en onder mijn oog. Onder mijn oog zit ook een zwart oogpotlood van MIYO. Die heb ik uitgeveegd met 08 Coffee. Zoals je ziet blenden de oogschaduws heerlijk, ze zijn heel ‘zacht’ om te blenden en dat ziet er heel erg mooi uit.

Het lijntje is gezet met de Glam Eyes Liquid Eyeliner in Intensive black. Deze heeft een lang, dun kwastje en brengt heel makkelijk en precies aan. Hij is ook superzwart, zoals je ziet, en droogt mat op. Dat vind ik altijd wel heel erg mooi! Wel voelt deze in het begin wat ’trekkerig’ aan op je ogen, maar na een tijdje verdwijnt dat gevoel. Deze kost trouwens €4,95, en het oogpotlood €3,95. Beide zijn er in een aantal kleurtjes!

Op mijn wimpers draag ik mijn favoriete mascara van MIYO, namelijk de Big Fat Lashes mascara, deze kost €5,95. Deze geeft lekker veel volume en is mooi zwart.

Op mijn gezicht draag ik:

 • MIYO Fresh Face Fluid Foundation in de kleuren 03 Nude en 04 Golden gemengd, aangebracht met een bufferkwast.
 • Daaroverheen een klein beetje MIYO Doll Face Compact Powder in 02 Cream. Een heel klein beetje, want de foundation is van zichzelf al vrij mat.
 • MIYO Cheeky Blush in 01 Peach (al is die meer roze dan peach)

Op mijn lippen:

 • Kiss Me Lipgloss in Peachy

Alles op een rijtje, met de linkjes naar de producten in de shop, voor als je het meteen zou willen kopen (handig):

Ik kreeg trouwens veel de vraag of MIYO aan dierproeven doet, en het antwoord is NEE 🙂

Van de losse producten komen nog losse reviews zodat ik van ze allemaal goede plus- en minpunten kan geven. Ik heb er namelijk heel wat over te zeggen, en er zijn zoveel producten dat ik dat niet allemaal in één review kan en wil doen. Dit was in ieder geval mijn eerste ‘full MIYO’ look, de tweede zal zeker wat felle kleuren bevatten… Spannend 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.