Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Curacao vlog 2

Deze vlog is meer een sfeerimpressie dan de vorige, ik word zelf helemaal relaxed als ik hier naar kijk! Heerlijk! Gisteren – niet op de video, ik durfde niet te filmen in verband met hoge golven en opspattend water – zijn we met de boot naar Klein Curacao gegaan, een onbewoond eiland op zo’n 25 kilometer afstand van Curacao. De trip was al te gek, we gingen op een grote catamaran, en de zee was vrij wild. Hoge golven, dus! Het eilandje zelf was echt zo’n bounty eiland met parelwitte stranden, felblauwe zee en palmbomen. Ik heb nog nooit zoiets moois gezien! We hebben de hele dag lekker op het eilandje doorgebracht en genoten van de warmte (door de wind was het helemaal niet zo heel heet, fijn!), de zon, de natuur en de prachtige zee. Wat ontzettend gaaf was dat, echt een aanrader als je zelf een keer naar Curacao gaat. Vandaag is onze laatste perstrip-dag. Dus: koffers inpakken en afscheid nemen! Mascha en ik blijven dus nog een paar dagen langer in een ander hotel, om nog even te genieten van het weer en en alles wat Curacao te bieden heeft. Het wordt vooral lekker relaxen!

In het begin vond ik het hier echt ondraaglijk heet, maar na een paar dagen ben je daar aan gewend. Het voelt echt totaal anders dan in Europa, minder broeierig. Het is hier wat vochtiger, maar ook veel winderiger. Het waait altijd heel hard waardoor het helemaal niet zo heet aanvoelt. Heerlijk! Wel oppassen natuurlijk, want het is ook verraderlijk omdat je alsnog heel snel kan verbranden. Ik ben gisteren op Klein Curacao een mini beetje verbrand op mijn schouders, smeren met SPF50 helpt toch wel een hoop!

Ik ben een beetje sip dat de rest vandaag al weggaat, we hebben het ontzettend leuk gehad met elkaar. In ieder geval wens ik ze een goede vlucht terug naar Nederland, ik hoop dat het weer daar ook nog een beetje goed is!

Er komt nog een Sneak Peek met alle foto’s van de afgelopen én komende dagen, gewoon aanstaande maanda! Liefs vanuit Curacao!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.