Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • curacao
  • reizen
Een MissLipgloss artikel

Curacao Sneak Peek!

Bon Bini! Zoals je al weet ben ik nu op Curacao! Ik wil je alvast laten zien hoe de eerste twee dagen op het eiland waren. Wat is het hier heerlijk!

 

Normaal is maandag natuurlijk Sneak Peek dag, maar ik heb nu al zóveel foto’s gemaakt dat er nu vandaag gewoon een extra Curaçao editie is!

Koffer pakken! Ik doe altijd alle dingen in losse tassen in mijn koffer. Kleding apart, schoenen apart, elektronica apart… Dat soort dingen.

Donderdag gingen we héél vroeg naar Schiphol, papa bracht me vanaf Zwolle.

Afscheid nemen voor elf dagen! Het enige nadeel van weggaan 😉

Onderweg…

Met Debbie op het vliegveld!

Met z’n allen!

Valt nog mee… Ik mocht 45!

Comfy broek aan, en benen languit in het vliegtuig! Fijn!

Tasje vol beautyspullen. Ik zal nog een artikel of filmpje maken over wat ik allemaal ‘doe’ in het vliegtuig qua verzorging.

Lekker drankje in het vliegtuig na de lunch, hmm!

En een ijsje! We werden verwend! Ik vermaakte me tijdens de vlucht met de Sims spelen, boeken lezen en kletsen met Debbie.

We zijn er BIJNA!

Geland op Bonaire voor de tussenstop!

Aangekomen op Curacao! Warm, maar met een lekker briesje! Mascha ging meteen vloggen.

Onze chauffeur en gids stonden ons op te wachten!

En onze koffers… die pasten maar net, haha!

In het busje onderweg naar ons hotel, ‘T Klooster.

De zee!

Willemstad! In de verte zie je de gekleurde Handelskade.

Aangekomen bij ‘T Klooster, wauw, wat gezellig!

Mijn kamer! We slapen allemaal in kamers naast elkaar, zo gezellig!

Dit zie ik vanuit de deur van mijn kamer.

Welkomstdrankje, hmm 🙂

En héél snel douchen en omkleden na aankomst want we gingen meteen door naar Curacao Fashion Week. Ik had dit jurkje aan, simpel van H&M.

Onze gids Garreth chillt nog even in de hangmat…. Hij heeft twintig jaar op het eiland gewoond dus hij weet wel wat relaxen is.

Het binnenplaatsje.

Met Debbie, Mascha, Stefanie (van Aviareps), Lisanne, ik en Anna.

Bij het Hilton hotel, waar de Fashion Week was.

Wauw… Met een privé strand en prachtige uitzicht op de zonsondergang.

Wauw.

Mascha geniet van het uitzicht.

Lekker wat eten en drinken en genieten van de zonsondergang.

De Fashion Week! We gingen naar twee shows van designers uit Curacao.

Met mijn nieuwe Ray-Ban van Zonnebrillen.com 😀 Het is een New Wayfarer. Ik heb een leuke kortingscode geregeld, met de code ‘misslipgloss’ krijg je in de hele shop 10 euro korting en is gelding tot en met 31 juni.

Vrijdagochtend, begin de dag met voor het ontbijt even bij het zwembad hangen. Het was al meteen zo’n 30 graden!

Hier ontbijten we!

H&M jurkje. Op naar Willemstad!

Gezellige kleurtjes op de huizen in Willemstad.

Even met Debbie bij de Starbucks zitten.

Gek zeg, Antilliaanse guldens! Je kan hier met euro’s, guldens en dollars betalen.

Willemstad

Dit is bijzonder: een hotel met een strand op de eerste verdieping. Jep, echt waar!

Kijk! Hoe gaaf!

In de verte zie je de Handelskade, met de bekende gekleurde huizen.

De brug

De Handelskade! Zo mooi!

De pondjesbrug, die beweegt een beetje, ieee!

Penha, een warenhuis met cosmetica. Niet zo heel interessant (want: geen unieke dingen), maar we leuk om even te kijken, natuurlijk. Prachtig gebouw!

En er is hier ook een Inglot!

Haha, strike a pose.

Bij de Chi Chi.

Eten bij Marshe Bieuw, een soort overdekte markt met allerlei kraampjes met heerlijk eten, en lange tafels waar je aan kan aanschuiven. Te gek vond ik dit!

Allermaal heeeerlijk eten!

Vol met mensen!

Slippers geshopt! Havaianas zijn hier een stuk goedkoper! Deze slims zijn in Nederland rond de 24 euro, hier zijn ze 20 dollar, dus zo’n 15 euro. Ik had al zwarte en heb deze kleurtjes er bij gekocht!

En anti-muggenspray, dat is echt heel erg nodig hier. Zodra de zon ondergaat verschijnen de muggen en andere stekende beestjes.

Ook onmisbaar: factor 50 zonnebrand.

Mijn schoenen stash hier 😉

Wanneer ik dit typ is het donderdag een uur of 3 ’s middags, straks vertrekken we naar Papagayo Beach. Foto’s hiervan zien jullie natuurlijk nog! Morgen (vrijdag) gaan we onder andere naar een Aloë Vera plantage en naar Cas Abou. Ook gaven veel van jullie de tip om naar Klein Curacao te gaan, en dat gaan we doen! Ergens in de laatste dagen van de perstrip. Daar kijk ik naar uit, maar eigenlijk naar alles wat we nog gaan doen.

Ik vind het te gek hier, het is prachtig, zoveel mooier dan ik me had voorgesteld. Ik geniet echt met volle teugen van elk moment. De mensen zijn ontzettend aardig en behulpzaam, en ik vind het toch wel bijzonder dat ik zo ver van huis ben en dat hier gewoon Nederlands wordt gepraat. Even wennen, normaal praat je op reis gewoon meteen Engels, dat is hier bijna niet nodig. Het is super heet, maar met het frisse briesje prima te doen, en rustig aan doen is toch wel een must. Als je gaat haasten en rennen, druipt het zweet van je af namelijk 😉 Verder is het eten echt goddelijk, zijn de stranden echt kleine paradijsjes en ’t Kasteel (het hotel waar we nu in zitten) heel gezellig, fijn en mooi. We zijn met een ontzettend leuke groep mensen (in totaal met zijn zevenen), we hebben heel erg veel lol en dat is ook wel heel erg fijn en leuk! Dat maakt de reis gewoon nog extra gezellig.

Ik hoop dat ik zondag een filmpje online kan zetten, de internetverbinding is wat moeizaam, zeker met uploaden. Ik zal mijn best doen, en anders gewoon foto’s en natuurlijk updates via Twitter! 

Tot snel, we hebben nog veel leuke dingen op het programma, dus ook nog leuke blogposts tegoed. Gelukkig is het in Nederland ook lekker weer, dat is wel een fijn gevoel, dat ik jullie met de zon achterlaat in ieder geval. XXX

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.