Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 's nachts
  • black rose
  • gezichtsmasker
  • masker
Een MissLipgloss artikel

Creme maskers voor ’s nachts

Maskers zijn heerlijk en goed voor je huid, maar we zijn natuurlijk altijd druk druk druk en soms kan je er gewoon even geen tijd voor maken. Daarom ben ik erg fan van crème maskers voor ’s nachts! Deze doe je op voor je gaat slapen en laat je ’s nachts lekker intrekken.

 

Het fijne is dus dat je er niet een kwartier voor hoeft uit te trekken en dat het je dus totaal geen extra tijd kost! Natuurlijk is het soms heerlijk om echt even te gaan zitten voor een masker, maar zo’n nachtmasker is zo ontzettend praktisch! Er zijn speciale maskers hiervoor, deze heb ik zelf in huis:

De Sampar Nocturnal Rescue Mask (€29), de Sisley Black Rose Mask (€80,80) en de Qiriness Wrap d’Eau (€59,10). Deze maskers zijn speciaal ontwikkeld om ’s nachts te dragen en dat is echt fijn. Ze werken allemaal hetzelfde: je brengt een laag op je gezicht aan na het reinigen en gaat daarmee slapen. Het overtollige haal je er dan de volgende ochtend af. Bij mij trekt het eigenlijk altijd helemaal in waardoor er geen product meer op mijn gezicht overblijft.

Je kan ook prima van die goedkope Dr. van der Hoog crème maskers gebruiken, alleen moet je dan niet zo’n dikke laag opdoen, want dat wordt dan een enorm gesmeer. Gebruik geen kleimasker, dan zit je hele bed onder de stukjes masker als je wakker wordt. De kant en klare maskertjes in die zakjes werken prima voor ’s nachts!

Ik vind het superhandig en fijn en doe het zelf een keer of twee in de week, als mijn huid wel even wat extra vocht en voeding kan gebruiken. Mijn favoriet is de Black Rose van Sisley, maar die is wel erg duur natuurlijk. Het is wel erg zuinig in gebruik, je hebt maar een dun laagje nodig. Die van Sampar is wat goedkoper, maar voelt ook wat trekkeriger aan. De Wrap d’Eau van Qiriness is ook erg fijn, echt bedoeld om vocht in te brengen.

Gebruik jij wel eens een nachtmasker?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.