Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 februari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Confess jouw beautyblooper!

Beautybloopers. Iedereen begaat ze. Of je nou lipstick op je tanden hebt of een dikke streep bronzer op je wang, het maakt niet uit. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw meest recente beautyblooper! Laat het achter bij de comments, van de leuksten maak ik een artikel. Lees verder voor mijn beautybloopers…

De laatste keer dat ik met een oranje hoofd of een streep roze blusher op mijn gezicht de deur uit ging is wel heel lang geleden, maar wat mij heel regelmatig overkomt: met een hand of arm vol swatches de deur uit gaan. En vervolgens belanden er dan gekleurde strepen op mijn gezicht… De mensen die ik ken weten inmiddels wel wat die vlekken op mijn handen zijn, en gelukkig zie ik de vlekken dan op tijd 😉 Dat laatste gebeurd trouwens niet heel vaak, gelukkig.

Kom maar op met jouw bloopers, ik ben benieuwd!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.