8 maart 2013 door Cynthia Schultz 246 reacties
Een MissLipgloss artikel

Complete look van 7 en 8 maart

Ik laat nooit outfits zien, maar toen ik gisteren een outfit postte op Instagram kreeg ik verzoekjes of ik er eens een blogpost over wilde maken. Nou, oké! Vandaag laat ik zien wat ik gisteren en vandaag droeg, zowel kleding als make-up.

De foto’s zijn niet zo mooi als die van fashionbloggers, ik moet ze gewoon in de spiegel maken.

Dit droeg ik gisteren. Ik vertelde al eens dat ik eigenlijk wel spijkerbroeken wil dragen maar dat ik ze niet lekker vind zitten en jurkjes vaak leuker bij mij vind. Toen ik vorige week deze sneaker wedges kocht wilde ik daar wel graag een leuke lichte jeans bij dragen. Ik heb twee paar jeans in mijn kast maar die zitten allebei niet lekker, dus ging ik even bij de H&M kijken. Daar nam ik een heel leuke mee, in een vrij lichte stof, en hij zit zó lekker! Kostte nog geen €40. Gisteren droeg ik hem voor het eerst en ik heb zoveel complimentjes gekregen! Ik voelde me er ook heel goed in en wil nu meeeer jeans, haha!

De jeans, het jasje en het t-shirt zijn van H&M, de sjaal van Urban Nomads, horloge van Michael Kors en schoenen van Isabel Marant.

Ik ben verliefd op mijn nieuwe schoenen! Hier kan je ook goed de kleur van de jeans zien.

Ik droeg Hot Pink van Scence er bij, ik ben zoooooo dol op deze kleur. Het is een van  de weinige nagellak kleuren die ik een paar keer achter elkaar draag.

Het eerste deel van de dag droeg ik gisteren geen make-up omdat ik een gezichtsbehandeling kreeg bij City Spa in Amsterdam…

…en daarna droeg ik deze lichte make-up. Het lijkt best wel op de make-up van vandaag (alleen draag ik vandaag ook eyeliner), ik zal verder naar onderen in deze blogpost vertellen wat ik precies draag.

Ik paste mooi in het interieur… Haha!

En dit draag ik vandaag. Bijna hetzelfde maar dan met een andere top. Het is eigenlijk een jurkje, ook van H&M. H&M heeft vaak zulke leuke dingen! Als je me nog ziet lopen in de stad, dan weet jij al wat ik draag vandaag, haha.

Dit is mijn ooglook van vandaag. Hetzelfde als gisteren, maar dan met eyeliner. Ik draag:

 • Too Faced Shadow Insurance
 • oogschaduw uit Sleek Au Naturel palette
 • Essence Stay No Matter What eyeliner
 • Essence I <3 Extreme mascara
 • Nars Albatross onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoeken

Verder draag ik:

 • Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal
 • Essence All About Matt poeder
 • NARS Deep Throat Blush
 • NARS Albatross highlihgter
 • MAC Paper Lantern Cremesheen Glass
 • Scence Hot Pink nagellak

Ik hoop dat je het leuk vond om dit eens te zien! Ik zal dit niet heel regelmatig doen maar ik zal als het in de smaak valt misschien wel wat vaker laten zien wat ik draag qua kleding. Ik ben een beetje meer aan het ‘ontdekken’ wat me staat qua kleuren en kleding en ik begin het echt steeds leuker te vinden!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

246 reacties
 1. Alice

  Vet leuke outfit!!!
  ik heb ook sneakerwedges.
  maar dan andere,
  pastel kleur is echt helemaal in dit jaar!!!
  goed gekozen

 2. Laura

  Combinatie van het jasje met de sjaal staat je echt super leuk! 🙂

 3. Marlou

  Hmm, die schoenen, ik weet het niet. Het lijkt net of je hele kleine voeten krijgt ofzo?? De rest van je outfits vind ik leuk, de eerste nog niet leuker dan de tweede.

  • Marlou

   -niet

 4. Lauren

  Mooie outfit zeg! Die schoenen zijn echt vet 🙂 Wat een mooi figuur heb jij trouwens *jaloers*

 5. Carlijn

  ik vind dit veel leuker dan van een fashionblogger, veel echter ! klinkt best raar, maar weet niet zo goed hoe ik het anders zou moeten verwoorden.

 6. Cynthiiaa

  Wauw, op de laatste foto is je nagellak super dope. Ik houd ook van de hugeass wing, staat zo anders! Love love love mintkleuren verfrissend effect, gaaf hoe je het jasje hebt gecombineerd met de amazing top in de tweede outfit. 🙂 Leuk om te zien lady!

 7. Nona

  jezus! zoveel positieve reacties, maar hoeveel negatieve reacties komen hier tevoorschijn. is dit jaloezie ofzo? ik zou ze het zelf wel eens willen zien doen. laat Cynthia toch gewoon eens doen. ik hoop dat al degenen die nu zo hard zijn ook (later) in hùn job zo worden afgekraakt, eens kijken of ze hun bed nog uitkomen ’s ochtends.

  niets van aantrekken Cynthia. je doet het prima!

 8. Britney

  Leukkk! ik heb hetzelfde jasje van de H&M.
  Echt al tijden in mn kast hangen en nu eindelijk aan kunnen doen (vond het niet echt passen bij het koude weer).
  Heb laatst ook een jeans gehaald bij de H&M, een heel lichtblauw/turkoois achtig iets. Super leuk en fris voor de zomer.
  Ik vind de nagellak ook echt superrrrr gaaf. <3 Hebbennnn! Haha.

 9. Elise

  Ontzettend leuke outfit Cynthia! Niet zo matchy matchy en over nagedacht als de outfits van sommige fashionbloggers, gewoon lekker nonchalant :). Normaal gesproken ben ik ook niet zo’n fan van de schoenen, maar bij deze outfit staan ze echt tof! Ik zeg, vaker doen zo’n outfit post, haal ik nog meer inspiratie uit dan de gemiddelde fashionblog.

 10. Dee

  Hi,

  Welk kleur nr van de scence hot pink nagellak is het?

  Gr Dew

 11. Stèphanie

  Hee.. zo’n artikel zien we hier niet vaak!! Leuke, simpele outfit en super gave nagellak! Lekker bright!

 12. Kelly

  Wat een leuke outfit! Leuk om eens te zien. Sinds ik mijn Levis jeans heb draag ik hem ook regelmatig. En dat terwijl ik toch eigenlijk ook een jurkjes/rokjes meisje ben. Dus wellicht is dat ook nog een optie aangezien zij verschillende modellen per pasvorm hebben.

 13. Eline

  Ik vind deze soort artikels leuk! 😀

 14. Jasmijn

  Waar je ook super fijne broeken kan kopen is de PULL&BEAR 🙂 met super veel stretch! dus zitten niet zo strak. In de paskamer misschien wel maar na een halfuurtje dragen niet meer 🙂 . En maar 20,- 🙂 xx Jasmijn

 15. rachel

  jeans staan je zoo goed mop 😀 en die schoenen ben ik helemaal verlieft op :d

 16. Rosalie

  Die sneakers lijken mij ook wel lekker om op te lopen. 🙂

 17. lily

  Maar je draagt toch wel gezichts makeup op die ffoto want andere fotos zonder gezichts makeup zien er heel anders uit ?

 18. Nina

  Oh, de schoenen zijn echt geweldig! Ik wil weer heel graag een paar mooie witte of zwarte gympen (makkelijk te combineren op een stijlvol – casual manier, zoals jij nu ook hebt gedaan). Jammer dat ik in de comments lees dat ze overal al zijn uitverkocht :'( 🙂

 19. Charlotte

  Leuk om te zien!
  Ik vind dat minty kleurtje je zo fris en leuk staan.
  Zelfs zonder make-up ben je nog pretty!
  De schoenen vind ik zelf minder maar ze staan je superleuk! :blush:

 20. Eveline

  Super leuk! Dat lijkt echt op mijn ‘stijl’ :inlove:

 21. Yasemin

  Hey Cynthia en andere lezeressen waar kan je die nagellak van Scence kopen? Ik heb mijn grote vriend Google het al gevraagd maar die kan mij niks vertellen… 🙁

 22. Iris

  Dat jasje van H&M heb ik ook, ik vind hem erg fijn, alleen de mouwen zijn bij mij iets aan de kort kant.

  Ahhhh je schoenen! Ik vind de sneaker wedges van Isabel Marant zo gaaaaf! Helaas voor mij een beetje onbetaalbaar.

 23. Cindy

  Het is al een hele tijd geleden dat ik je blog volgde en wel eens postte, maar ik wilde je vandaag toch een complimentje geven! Outfit is onwijs leuk, lekker eigenwijs maar niet over de top, je nagels super en je make up zit (zoals altijd) prachtig!
  Ik krijg er lentekriebels van… als dat weer nou maar eens zou meewerken!

 24. Franka

  oja ik koop bijna altijd jeans van LTB…heb het idee dat je daar als vrouw met btje stevige benen altijd wel in kunt:) verder met andere merken altijd gedoe namelijk….

 25. F.

  Ik ben VERLIEFD op je Isabel Marants! Ik zoek echt precies hetzelfde model (maar dan in het zwart), maar ze zijn OVERAL uitverkocht. 🙁

  • Miss Lipgloss

   I KNOW want ik wil ze ook in het zwart…. 😉

 26. Franka

  ik moet even reageren^^

  de schoenen zijn niet zo mijn smaak:) maar ieder zijn/haar ding natuurlijk!

  Maar die jeans staat je zo mooi! wauwie 🙂 prachtige benen heb je erin!

 27. Michelle Kaiser

  Je bent eigenlijk meer fashionable dan je zelf denkt Cynthia. Super gaaf gecombineerd, mooi. Echt! Maar ik hoop niet op al teveel van dit soort blogpost, gewoon in een Sneak peek vind ik het super leuk om te zien, maar ja verder vind ik je andere onderwerpen in blogposts toch leuker en interessanter om te lezen uiteindelijk. Verder COMPLIMENTEN

 28. Elizabeth

  Grappig dat de meningen zo verdeeld zijn over de schoenen. Ik vind vooral de outfit met het groene jasje erg leuk, maar dan zou ik er zelf iets vrouwelijks bij aan mijn voeten dragen. De jeans staan je goed, maar waarom zou je gaan proberen om ze vaker te dragen? Ongeveer 90 % van de Nederlanders draagt dagelijks jeans! Jurkjes staan erg leuk bij jou en je bent direct een stuk origineler!

  • Miss Lipgloss

   Gewoon omdat ik het wel erg leuk vind staan 🙂 En ik draag ze nu echt nooit.

  • Eline

   De twee outfits zijn met het groene jasje 😉

 29. Ellen

  Wat een leuk artikel! Juist leuk om dat het zo spontaan is genomen. De “slechte” foto’s storen mij niet echt. Al kon ik de schoenen niet heel goed zien in de spiegel, maar dat maakte je helemaal goed door een foto later een close up van de broek en schoenen te laten zien.
  Denk dat dat ook wel een goede oplossing is voor het slecht licht bij de spiegel: foto’s in de spiegel voor het overzicht, en daarnaast foto’s van verschillende onderdelen van wat dichterbij gefotografeerd in beter licht. Dan heb je en het overzicht, en de kleur!
  Graag veel meer van dit soort posts. Heerlijk, juist omdat je gewone kleding draagt. Wij lezers kunnen ons dan makkelijk aan jou meten. En willen we meer “fashion” outfits dan moeten we maar naar een fashion site gaan. Dit is gewoon een hele leuke toevoeging voor een beauty site. You go girl!

 30. kitkatje

  ik had geen eens door bij de foto zonder make-up dat je geen make-up ophad, je bent zo prachtig he

 31. loubna

  ooh ja!? Cynthia vanwaar heb je die tijger jurkje die je aanhad bij de londontrip???..
  zag t op de foto die is prachtigggggg

 32. loubna

  ja de groene blazer met combinatie van die tijgerprint truitje vind ik top! :love: :inlove:

 33. Mirjam – Jewelyz

  Wat een leuke outfits, vooral je groene blazer vind ik echt super!
  Leuk om eens zo’n post te zien 😉

 34. Anieska

  Super leuk zo’n outfitpost!Vaker doen!!!Ik vind je outfit super!En leuk dat het gewoon bij de ‘normale’winkels te koop is dus betaalbaar!Ik zeg, ga zo door!Toppie!

 35. Mandy

  Leuke look draag je! Ik ben verliefd op die nagellak, wauw! Dat van die broeken herken ik, ik heb ook weinig jeans in mijn kast maar laatst kocht ik een blouse die eigenlijk niet zo mooi staat met een rokje oid. Dus toen was ik verplicht om een nieuwe jeans te kopen en eigenlijk staat het best leuk haha

 36. Soumia

  Leuke outfit!

  Alleen kijk ik elke dag op je site om te kijken of je gezichtsroutine artikel al voorbij is gekomen….ik kan niet meer geduldig wachten haha. Wanneer komt ie online??

  • Soumia

   haha oke ik wacht geduldig verder!

 37. Rijkje

  & oh ja , een tip voor fijne jeans is zeker Esprit ! Normaal vind ik het niet zo’n heel geweldige winkel, maar ik heb daar m’n favoriete jeans vandaan ! Ze zitten echt lekker , en zijn niet te duur ! 😀

 38. Lana

  Leuke outfit! Zo’n artikel mag je vaker maken, leuk 🙂

 39. Mir

  Wauw je ziet er zo goed uit, Cynthia!
  Je figuur, je kleding, staat echt heel leuk!
  Dit mag inderdaad vaker, keep it up! X

 40. Glamourista

  Ik sprint morgen naar de H&M voor dat jasje, wat een leuk ding 🙂 Hele leuke look Cynthia, staat je mooi 🙂

 41. Jessica

  Top dat je ook je outfit laat zien!
  en trouwens, broeken staan jou ook gewoon heel mooi hoor !
  top figuur

 42. Cynthia

  Pastel tinten staan je goed en die felroze nagellak is geweldig. Jammer dat ie nergens te koop is. Weet je misschien een dupe?

 43. Merel

  Wauw, wat een reacties. Van mij mag een post al deze ook vaker! Ongeacht de kwaliteit van de foto’s. Ik ben verliefd op je sneaker wedges btw :):).

  • sanne

   Nou?

 44. Annika

  Wauw, wat ben je mooi slank! De outfits staan je erg goed!
  Ik krijg echt zin in de lente door de combi van het mintgroen/peachy/wit wat je bij de eerste outfit van boven aan had, staat super leuk!
  Ik ben echt verliefd geworden op je sjaal, ik wil hem ook hebben!!! :love:
  Haha

 45. Judith

  Mooie outfits maar die schoenen……zo enorm zonde!

  • Miss Lipgloss

   Nee joh, niet zonde, ik ben er zeer gelukkig mee. Zonde voor wie precies?

 46. Esmeralda L

  Leuke outfits. De schoenen staan er super bij.
  Ook leuk om zo’n post van outfits een keer te hebben naast de ‘normale’ beauty items.

 47. Chantal

  Je ziet er echt superleuk uit!

 48. Rachnel

  Wauw ziet er superleuk uit! Staat je heel goed. Die lichte kleurtjes en die broek, wauw!
  En goed dat je de schoenen gewoon gehouden hebt ookal kwamen er veel negatieve reacties. Ik had eerst ook mijn twijfels maar zoals je ze nu gecombineerd hebt zijn ze heel gaaf!

 49. Noortje

  Een spijkerbroek staat je echt súper goed, lekker stoer met die sneakers en een jasje. En naar mijn mening lijk je ook een stuk slanker dan in jurkjes! Liefs!

 50. Maureen

  Wauw Cynthia, je kleding keuze is de laatste tijd heel erg verbeterd.
  Je ziet er ook een stuk beter uit en straalt meer plezier uit!
  Wel loop je een beetje voor op de lente hoor, met dat koraal en mint! :blush:

 51. Fieke

  Leuke looks. Je hebt echt een goede smaak!
  Die schoenen staan je heel leuk maar zijn niet mijn smaak, de rest zou ik zo aan kunnen trekken 😛
  Die gave nagellak en mooie makeup maakt het helemaal af! :blush:

 52. Ester

  Heel mooi! Die broek staat je heel goed. :love:

 53. Lifesplash

  Wauw, toffe outfit! Ik vind vooral je schoenen echt heel erg gaaf, zulke zou ik zelf ook wel graag willen hoor haha. Je jasje vind ik erg leuk, vooral die kleur staat je leuk. Lekker zomers haha en die spijkerbroek staat je ook erg tof. 🙂

 54. femke

  Het staat je heel goed, en als je er je ook nog eens goed in voelt… Dan zou ik zeker vaker voor jeans gaan! 😀 Leuke schoenen ook. Zijn ze makkelijk te combineren? Dat vind ik altijd zo’n probleem 😆

 55. Chantal

  Een spijkerbroek staat je echt super leuk!

 56. lisanneleeft

  Ja, dit staat je echt heel erg mooi! Vind dit echt super leuk om te zien, zou het dan ook helemaal niet erg vinden als je dit vaker gaat doen 😀

 57. Eline

  Super leuk! Broeken staan je ook super 😉

 58. Jana

  Hele leuke en mooie look 😀 x

 59. Aurelie

  Mooie look! Ik heb dat jasje thuis ook, ben er echt helemaal verliefd op! Ik vind de kleur van je nagels trouwens prachtig!

 60. Berdie

  Wauw leuk! Staat je goed, jeans! Je hebt echt een leuke stijl. En je schoenen zijn echt geweldig.. Maar helaas Isabel Marant is echt te duur voor me..

 61. Gloria

  Leuke outfits! We zijn waarschijnlijk gewend om je met kleedjes aan te zien, maar een jeans staat jou inderdaad ook wel!

 62. Edith

  Leuke outfit, vooral je jasje vind ik erg leuk!

 63. debby

  de schoenen zijn inderdaad prachtig! Helemaal mijn smaak 🙂

 64. Marloes

  Hoe vallen de Isabel Marrant schoenen qua maat? Ik wil ze ook graag bestellen, maar weet niet zo goed of ze groot, klein of normaal uit vallen. Welk model is de broek? 😀

  • Miss Lipgloss

   Ze vallen normaal tot iets krap, maar ik zou gewoon je eigen maat nemen.
   Model weet ik zo niet, ik heb hem nu aan dus kan het niet zien, maar zal later even checken 🙂

 65. Menina

  Die schoenen zijn zo leuk!! Ik heb een Shoe No Buy, dus ik beleef nu even een baalmomentje! 😉

 66. Ronja

  Ik draag ook bijna nooit broeken, ze lubberren uit, zitten niet lekker en er is altijd wel iets mee. Jurkjes zijn vrouwelijk en vind ik veel vrolijker om aan te hebben. Ik krijg vaak te horen dat ze een jurkje alleen tijdens het stappen leuk vinden maar waarom je niet altijd mooi kleden? Je bent de eerste bij wie ik mintgroen echt heel mooi vind staan! Lekker sportief! Al is een broek van ”nog niet eens” 40 euro voor mij niet goedkoop, dat is voor mij een halve maand aan boodschappen. Maargoed dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk. 🙂

 67. Robin

  Wauw super leuke outfits en die sneakers super mooi!! Jaloers haha. Heel leuk dat je je outfits laat zien lijkt me leuk om vaker te zien :).
  X

 68. Nannick

  Ik zag die foto op Instagram en ik dacht ‘whuuuuut Cynthia in een broek, super leeuk’! Die outfit staat je goed 🙂

 69. Marieke

  Wauw wat zie je er goed uit! Je kan echt zien dat je bent afgevallen. Leuk zo’n post ook om inspiratie op te doen

 70. Lien

  Er mogen gerust meer blogs over komen. Heel leuk. Het staat je allemaal beeldig!

 71. EGOsketch

  Pastel groen staat je goed. Dat jasje heb ik in het roze van H&M 🙂 🙂

 72. Noortje

  Jeeetje wat zie je er goed uit. Zowel je outfits als je lichaam!
  Prachtig!

 73. Norma

  Echt super gaaf

 74. Brechtje

  Leuk dat je een keer ook je outfit laat zien! Jaaa, zeker een mooie jeans, staat erg leuk bij je schoenen. Oh, de eyeliner vind ik ook erg gaaf, ik ben niet zo goed met eyeliner, maar ik blijf oefenen haha! 🙂

 75. P.

  Wel leuk, maar niet bijzonder.. Op straat kom je bijna alleen maar dit soort outfits tegen. Wel leuk om een keertje te zien wat je nou eigenlijk voor kleding aandoet!

  • Miss Lipgloss

   Ik claim ook niet dat ik me bijzonder kleed, ik draag heel gewone kleding, niks bijzonders. Dus dan laat ik ook geen bijzondere outfits zien 🙂

  • Ella

   Dat vind ik net leuk. Als ik heel bijzondere kleren wil zien ga ik wel naar een fashionblog. Ik vind het net leuk om inspiratie op te doen uit op het eerste zicht alledaagse outfits. 🙂

 76. Ashleey

  Duidelijk zichtbaar dat je afgevallen bent! Goed bezig 😉

 77. Maaike

  Een erg mooie look! ik vind je jasje, sjaal en schoenen ook heel erg mooi! ik ben helemaal fan van de pasteltinten!

 78. Nele

  Leuke outfit! De schoenen en de sjaal vind ik supertof!

 79. Saartje

  leuk je outfitposts! Je hebt een jeans aan!! 😆

 80. paulien

  super leuke outfit, zou ik zo aantrekken!!

 81. Nina

  Die schoenen en het jasje zijn super!

 82. Laura

  Slank hoor, mooi!! 🙂 Weight watchers werkt dus echt 🙂

 83. Pien

  Hele mooie outfit! Vind je schoenen erg gaaf. Ik denk dat ik ze in het zwart nóg mooier vind.
  Een echte strakke skinny jeans zou je denk ik ook erg mooi staan. Je hebt een prachtig figuurtje!

  • Miss Lipgloss

   IK wilde ze ook graag in het zwart, maar die zijn niet meer te koop 🙂

  • Hilde

   Steve Madden heeft schoenen die er erg op lijken: HILIGHT. Die zijn onder andere bij Intreza in het zwart te krijgen en lopen erg lekker.

 84. Chantal

  Wat een onwijs leuke outfit met die jeans, staat je goed!

 85. Marlinda

  Leuk!!
  Als je een lekker zittende jeans zoekt, moet je eens een keer bij de Veromoda kijken!
  De jeggings van Veromoda zitten ontzettend lekker(en dan met name de wonder jeggings)!!
  Ik heb er zelf ook een paar en ze bevallen me erg goed(en zijn niet heel duur)!

  Hier in de shop kun je ze bekijken:
  http://nl.veromoda.com/kleding/jeggings/vm-jeggings,nl_NL,sc.html

  Wel een klein nadeel: als je ze vaak draagt gaat de rek eruit…. 😡

  Liefs!

  • Ellen

   Tip tegen het vaak dragen: na 1 a 2 keer dragen gelijk de was in. Dan wordt hij weer wat strakker!

 86. Anna

  Leuk artikel, vind dit altijd erg leuk om te zien! Een spijkerbroek staat je super goed, alleen vind ik de sneaker wedges dan weer niks. Vind ze nogal grof…

 87. Lindsey

  Echt leuk! Het jasje heb ik zelf ook!

 88. Bianca

  Leuke outfits en wat je leuk om je eens met een jeans te zien 🙂 Ik vind jeans juist veel makkelijker zitten dan rokjes of jurkjes haha 🙂
  Vind je die schoenen trouwens makkelijk om mee te lopen? Ik vind ze zo leuk maar de hak lijkt me best hoog en ik sla snel mijn voeten over met zo’n hoge hakken.

  • Miss Lipgloss

   Ja het is even wennen maar ze lopen heel comfortabel.

 89. Diedeke

  Wat een leuk artikel op mijn verjaardag!!!
  😀

 90. nathalie

  Wow je schoenen zijn echt te gek! ze zijn wel duur volgens mij..
  En wat ben je afgevallen zeg!

 91. Kelly

  Wat leuk om eens outfitfoto’s te zien! Ik vind je stijl erg leuk en ik zou het zo aan kunnen trekken! Ik vind het tof om te zien dat je ook gewoon veel betaalbare kleding draagt zoals van H&M, Mango etc.

  • Miss Lipgloss

   Ik draag bijna alleen maar betaalbare kleding, op een keer een leren jasje of schoenen na 🙂

 92. Annika

  Leuke outfit.. En je had je zwarte longchamp tas bij je.. Creme kleurige trench coat.

  xxx

  • Annika

   Heb je mijn reactie niet gelezen bij je vorige artikel??

   Ritje naar CS met de taxi…

  • Miss Lipgloss

   Jawel, wacht de Sneak Peek van aanstaande maandag maar af 🙂

 93. Amber

  Staat je leuk! Ik had alleen niet van jou verwacht dat je zoveel geld aan schoenen uit zou geven.. ik weet ook niet waarom eigenlijk, haha. Heb je de schoenen samen met Debbie gekocht? Ik zag ze namelijk ook al voorbij komen op Beautyscene!

  • nathalie

   Ja Debbie had ze ook zag ik.

  • Miss Lipgloss

   Nee we hebben ze los van elkaar gekocht. Waarom verwacht je dat dan niet van mij? 🙂

  • Amber

   Omdat ik je niet echt een modemeisje vind denk ik! Je draagt vaak een beetje dezelfde jurkjes en outfits enzo, dus ik had zo’n ‘trendgevoelige’ schoen niet echt bij je geplaatst. Dat neemt niet weg dat ik je er altijd leuk en verzorgd uit vind zien hoor, dus vat het alsjeblieft niet verkeerd op.

 94. lisa

  Leuke outfit, al zijn de schoenen minder mijn ding! Smaken verschillen? (:

 95. Milou

  Heeeeerlijke outfit Lieverd! 🙂 Je schoenen zijn helemaaaal geweldig.
  De combinatie die je hebt gemaakt is echt toppie!

  Drie keer raden wat ik gisteren heb gekocht???? :geek: hihihihihihi
  Liefs Lou

 96. Tugce

  Ziet er leuk uit! Ik ben verliefd op je Isabel Marant Wedges :inlove:

 97. Annelise

  Wat een leuke outfits! Dat jasje van de H&M vind ik echte heel mooi, hebben ^^ De jeans staat je trouwens goed, ik zou zeker op zoek gaan naar meer spijkerbroeken! Ik vind zelf die van Levi’s heel fijn, ze hebben verschillende pasvormen, modellen, breedtematen en lengtematen, dus is er altijd wel een die goed ziet 🙂 Je foto’s zijn inderdaad niet van topkwaliteit, maar dat vind ik niet zo erg. Ik vind het fijn dat je gewoon ‘normale’ kleding draagt en niet alleen maar design wat ik toch niet kan betalen, dus meer outfitposts please!!

  • Miss Lipgloss

   Leuk om te horen, thanks, will try 🙂

 98. Sarah

  Vind outfitposts altijd super leuk! zeker mee doorgaan

 99. La vie mondaine

  Ik vind het een hele leuke look. De schoenen vind ik persoonlijk wat minder, maar het sjaaltje en je jasje vind ik wel erg leuk!

 100. M

  Wat een mooie outfit en nog mooier vind ik je uitstraling. Je ziet er hartstikke goed uit en je figuur is supermooi, echt niet meer afvallen hoor!!!

 101. Tamara

  Wauw! Een spijkerbroek staat je echt heeeel erg leuk!!! 🙂

 102. Martina

  Ontzettend leuk artikel, zei gisteren al op instagram, het staat je super! Zeker vaker jeans dragen,..
  Ik vind ff de jeans van de h&m echt zoveel beter zijn dan vroeger,,….

 103. Evelien

  Een jeans staat je supergoed! En ik ben verliefd op dat mintgroene jasje, ik word zoooo hebberig van al die lentekleurtjes in de winkels! Me gusta :love:

 104. Esmay

  Ja, echt zulke leuke outfits! Heel leuk met die pastelkleurtjes 😀

 105. Sanne

  Erg leuk zo’n fashion post tussendoor, ik vind je outfit zeer geslaagd (had ik gisteren ook al via twitter je laten weten). Ik vind trouwens de panter print top (jurkje) heel leuk staan in combi met het mintgroene jasje, leuk gedaan!

 106. Maaike

  Ik zei het ook al op Instagram: staat je goed en je kunt echt zien dat je wat kilos kwijt bent.

 107. Larissa ♥

  Ah wat een leuke outfit! 🙂 Vind die foto ” ik pas goed bij het interieur” echt een leuke foto 🙂

 108. Lotte

  Hee Cynthia. Ik wilde even zeggen dat ik het altijd zo ontzettend leuk vind dat jij goedkope met dure make-up combineert! Je bent echt een voorbeeld om te zien dat goedkope make-up ook heel fijn kan zijn.
  En hele leuke schoenen trouwens!
  Liefs Lotte

 109. Christel

  Wat ben je mooooi! 🙂

 110. Anna

  Waar heb je de sjaal vandaan? die is super leuk!

  • Miss Lipgloss

   Ik heb die een keer gekregen maar hij is van het merk Urban Nomads.

 111. Kimberly

  De kleur van je jasje vind ik heel erg mooi! Ik zoek nog een mooie, en deze vind ik eigenlijk wel leuk. De look die je hebt gemaakt vind ik ook erg mooi! Die dikke eyeliner is tof!

 112. Desirée

  Ik vind het jasje echt zoooo leuk, ben helemaal gek op pasteltinten. Staat je goed!

 113. Sari

  Hele leuke outfits! Het jasje vind ik erg mooi.

 114. Bea

  Héél leuk om te zien!! Als je je al een aantal jaren volgt, is het echt ook leuk om te zien hoe je stijl een beetje verandert :)! Je zag er al goed uit en dat wordt alleen maar beter :)!!

 115. Irene

  Wat ben je afgevallen! Wat zie je er goed uit!!! Ik moest het even kwijt:)

 116. Deborah

  Wat een leuke outfits had je aan zeg!
  Je staat ook goed zonder make up.

 117. Nora

  Heel gaaf, spijkerbroek staat je erg goed! Maar eh… hoe kan dat laatste topje nou een jurkje zijn? Heb je ‘m ingekort? 😮

  • Miss Lipgloss

   nee, gewoon omgeslagen 🙂 Hij zit strak dus dat blijft gewoon zitten.

  • Nora

   Oh hah wat chill, je ziet er helemaal niets van! Mooi!

 118. Ratna

  De eerste outfit vind ik echt leuk! Het is zo zomers met al die lichte (pastel-)kleuren. En de jeans staat je echt goed!
  Ik ben het wel mee eens met Melissa over de kwaliteit van de foto’s. Misschien kun je de foto’s ergens anders maken waar veel licht is en iemand vragen jou te fotograferen of de zelfontspanner gebruiken?

  • Miss Lipgloss

   Dat kan misschien ja, maar dan is het meteen wel wat meer voeten in de aarde voor een outfitpost waardoor ik het niet meer zo snel zou doen. Doordeweeks kan ik mijn vriend niet vragen (die werkt de hele dag) en verder is het met de zelfontspanner ook een beetje waardeloos (dat wordt gewoon niet gauw mooi) maar ik kan dat proberen.

  • Ratna

   Ja, dat is ook wel waar! Zo’n fashion even snel tussendoor is ook leuk!

  • Miss Lipgloss

   Ja en dan kan ik het ook snel plaatsen 🙂 Dit is echt van vandaag, dat is ook wel leuk.

  • Marieke

   Aan de hoeveelheid positieve reacties te zien, zou je denken dat je best wat meer moeite kan doen voor de foto’s. Een zelfontspanner en statief in de woonkamer is zo moeilijk niet! Ik zou ’t wel leuk vinden, af en toe een post met hele outfit en look!

  • Miss Lipgloss

   Ik wil het wel proberen, maar weet niet of het gaat lukken 🙂

  • lisanneleeft

   Josephine van Oohlarouge.nl maakt echt de mooiste foto’s ooit met de zelfontspanner en statief, echt kunstig gewoon! Ze heeft een video gemaakt over hoe ze dat doet, misschien leuk/handig om die te bekijken?

  • Lisa

   Ik vind de foto’s zoals nu zijn acht prima!! niks meer aan doen 🙂

 119. Mijntje

  Cynthia, waar vind ik in hemelsnaam die nagellak van Scence? Zelfs Google weet ’t niet…

  • Miss Lipgloss

   Het is echt mega onbekend, ik heb het zelf ooit bij de ‘maker’ ervan meegekregen…

  • Blauwesokken

   Ah ik vroeg me ook al af waar je die nagellak gekocht had want ik ben al een half uur aan het googlen haha! Jammer dat hij zo onbekend is want het is echt een prachtkleur…
   Ken jij de maker persoonlijk Cynthia? Je zou hem dan eigenlijk eens “moeten” benaderen om te vertellen dat hij deze nagellak heeeeel bekend moet maken want ik weet zeker dat hij dan goed verkoopt haha 🙂

   Leuke outfit ook!

  • PSQL

   Inderdaad! Ik google me ook al gek…. HAHA.
   We moeten het toch ergens kunnen kopen?

 120. Lovely Modesty

  Ik heb me ook pas sneaker wedges aangeschaft en ze zitten en lopen echt zo lekker! :inlove:

 121. Maxime Renier

  Woow, Cynthia, ik ben jaloers op je schoenen. Niet alleen de schoenen zelf, maar dat je er op kan lopen. Ik krijg helaas in de loop van de dag last van m’n voeten en is het gewoon niet te doen om ze naar school aan te doen.

  • Miss Lipgloss

   Thanks! Het is even wennen maar na even inlopen gaat het goed hoor! Ze zijn niet zo heel hoog.

 122. Sofie

  Erg tof zo’n artikel, leuk om te zien!

 123. Marian

  ohh wat leuk, heerlijk stijlvolle en vrolijke kleding!

 124. Dorine

  Je hebt echt een leuke kledingstijl en dit vind ik een erg leuke blogpost!

 125. Nicole

  Ik vind het ook niet fijn om spijkerbroeken te dragen, maar doe ’t de laatste tijd toch weer meer om toch te variëren. Het mint groene jasje vind ik heel mooi, de schoenen wat minder.

 126. Belllezza

  Leuk zo’n complete look te zien! De schoenen zijn erg leuk en de rest van je outfit staat je prachtig. Volgens mij ben je ook enorm afgevallen toch? Prachtig figuur heb je Cynthia, mag je zeker trots op zijn!

  • Miss Lipgloss

   Dankje! Ik sta al een tijdje ‘stil’ maar ik zit op -8 kilo 🙂

 127. robin

  dat jasje is zo lief! <3 en wat ben je slank zeg 😮

 128. Fashion meets Beauty

  Jouw outfit van gister draag ik vandaag!. Alleen mijn witte sneakers zijn van Nike (Air Force one) en het jasje heb ik in het beige ipv mint.. Helemaal mijn stijl dus :hihi:

 129. Marije

  Heel leuk om te zien! Mag je wat mij betreft vaker doen 😀

 130. Natasja

  Wat leuk! Ik vind de blogpost ook heel leuk. Mag van mij wel vaker! Naar de combinatie van kleding en make-up die je er dan bij draagt, ben ik altijd wel heel nieuwschierig!

 131. Josephine

  JAA, dit vind ik leuk Cynthia! 😀 Ik vind beide outfits leuk, vooral het mintgroene jasje is gorgeous. Zelf vind ik de sjaal minder mooi, maar dat komt door de zwarte sterren, de kleur vind ik wel leuk 😀

 132. Joyce

  Hele leuke outfit alleen vind ik de schoenen echt 10x niks!

 133. Stefanie

  Super!

 134. Melle

  Leuke outfits! Staat je echt heel goed 🙂

 135. Anna

  Leuke outfit! Ben alleen geen fan van de schoenen, vond ze eerst wel leuk maar nu heb ik ze al zoooveel gezien.

 136. Kelly Caresse

  Wat een super leuke outfit Cynthia! We verwachten ook helemaal geen foto’s zoals bij fashion bloggers, jij bent cynthia, beautyblogger en gewoon jezelf en eigenlijk vind ik dat veel leuker! Lekker spontaan! Leuk die pastel tinten, ben bij jou vaak fellere kleuren gewend, vind pastel je ook heel goed staan 🙂 dat lichtblauwige jasje is tof!

  • Miss Lipgloss

   Dankjewel Kelly, leuk om te horen 🙂

 137. Silvy

  Het staat je echt super goed en wat zie je er slank uit zeg! Ik wil vaker zulke posts, erg leuk! ^^

 138. Lotte

  Die outfit staat je echt superleuk! Ik ben geen fan van de schoenen, maar zoals je ze met het mintgroene jasje en de spijkerbroek hebt gecombineerd vind ik het wel heel tof staan. Moet je vaker doen joh, spijkerbroeken dragen!

 139. Melissa

  Erg leuk! Wil zeker meer van je outfits zien 🙂
  Enige minpuntje vind ik de kwaliteit van de foto’s. Dat van de spiegel snap ik best. Maar de laatste foto, van je gezicht, is van topkwaliteit. Misschien dat je de outfits ook met je goede camera kan vastleggen?

  • Miss Lipgloss

   Ja, nou het probleem is dus dat ik dan de kleur niet goed krijg. Het licht in mijn slaapkamer is heeeel slecht (heel donker, ook met de lamp aan) en op mijn profi camera krijg ik dat niet goed vastgelegd. Met mijn telefoon lukt dat wel.

  • Melissa

   Oh, jammer, maar dan begrijp ik het wel! Laat die outfits maar komen 😉 X

  • Miss Lipgloss

   Thanks!! 😀 Kan de volgende keer wel vragen of mijn vriend ze wil maken, maar hij werkt natuurlijk gewoon overdag dus dan kan dat niet.

  • Emma

   Zelfontspanner?

  • Rijkje

   jeej , ik vind het leukk ! <3
   indd , laat maar komen die foto's !!

   xoxo'

 140. Puck

  Cynt wat een leuke outfit! Het staat je prachtig!

 141. yvette

  Laat ons alsjeblieft weten als je nog meer fijne jeans hebt ontdekt, want spijkerbroeken… verschrikkelijk…

  • Miss Lipgloss

   Doe ik, ga volgende week met een vriendin op jacht, zij zweert bij Zara jeans! Deze van H&M zitten ook als gegoten, ga er zeker meer aanschaffen!

  • Femmie

   Hmmm ik vervloek zara jeans, ik ben heel slank en lAng. (180) en zara jeans zitten gewoon te kort, balen dat ze daar niet met lengte maten werken.

  • Michelle

   Ik ben 1.70 en bij mij zijn die broeken ook altijd te kort. Arghhh!

  • Jacky

   Mango heeft hele lange broekspijpen! Ik ben 1.79 en moet ze vaak nog een stukje korter maken. En ze kosten in de uitverkoop maar €19! (anders €40 ofzo)

  • Rianne

   Ik ben 170 en gezegend met lange benen, maar bij mij zijn Zara jeans wel goed! Zelfs ‘te’ lang. Wel echt de jeans, niet de andere broeken. Ik zou er gewoon veel passen, ik weet zeker dat je er wel één vindt 🙂

  • lisanneleeft

   Hehe, ik 173 maar bij mij zijn ze ook echt te kort helaas (elke keer weer proberen en denken ‘oja, deze waren zo kort…’)
   Zo jammer!

  • Lotte

   De Zara jeans zijn inderdaad voor korte mensen (Spaanse vrouwen zijn vaak ook wat korter) maar juist voor mij daardoor perfect, met mijn 1.58 lengte 😉
   Cynt, deze jeans zit je als gegoten, prachtig! xx

  • Tamarah

   Goed om te weten! Ik ben 1.66 en moet vaak broeken inkorten, ik ga eens bij Zara broeken passen.

  • Merel

   Jaaa Zara jeans zijn inderdaad super fijn!

  • Michelle

   HM kinderafdeling! Heb zelf maat 28 bij volwassenenafdeling. HM KIDS is veel goedkoper.

  • Nina

   Jaa, met Lotte hè! 😉

  • Kymberley

   Ik heb met mijn 1.80 en super lange benen en volle billen altijd moeite met jeans kopen.
   Oplossing: Levi’s Curve ID! Je wordt super opgemeten in de winkel en de broeken zitten als gegoten!
   Echt een aanrader!

  • Lisa

   Oh ja, goede tip! Ik ben maar 1.60, heb wel een kont en dunne boven benen en de broeken zitten dus altijd bij mijn bovenbenen te wijd (als ik hem dicht wil krijgen). H&M is echt niks!
   Ga ook es levi curve proberen! thanks!

  • Yvette

   Ik zweer idd ook bij de levi broeken. Kosten wel wat maar ze zitten als gegoten en voor heel veel figuren hebben ze een model.

 142. eline

  Erg leuk deze post, ik kijk ook wel eens op fashionblogs maar de kleding is dan vaak niet haalbaar om zelf ook te kopen, te duur of het is moeilijk aan te komen. Jij komt nog bij winkels waar ik ook makkelijk naar binnen loop. De foto’s zijn ook leuk het hoeven helemaal niet van die echte ”fashion”foto’s te zijn 🙂

  • Miss Lipgloss

   Leuk om te horen, de meeste van mijn kleding komt van H&M en Mango, dus heel ‘gewoontjes’ eigenlijk 🙂

 143. Daisy

  I like!! 🙂 broek staat je goed lkkr stoer hou ik van.

 144. Patricia

  Tell me more about the shoesssss :love:
  waar komen die vandaan?

  • Miss Lipgloss

   Ik heb ze bij Mayke.com besteld maar helaas zijn ze overal al uitverkocht!

 145. S.

  Wat een leuke outfits! Je ziet op deze foto’s ook heel erg goed dat je zo af bent gevallen.
  De kleding staat je heel goed, het is ook echt kleding die ik zelf zou dragen.

 146. Tekla

  Vind de sneakers in combinatie met de jeans je echt heel mooi staan! Mooie outfits. 🙂

 147. Leen

  Ik vind deze Look post wel leuk. Van mij mogen ze meer langskomen. Toffe outfits!

 148. Jennifer

  Ik vind echt dat het je superleuk staat en dat die strakke lijn je heel slank maakt! Je kunt spijkerbroeken evengoed hebben als jurkjes, absoluut! Niet meer over twijfelen, gewoon ook lekker weer jeans gaan dragen! Misschien dat ik er dan binnenkort ook maar weer eens een probeer, want vaak vind ik ze ook niet lekker zitten door de lovehandles..

 149. Anastasia

  Je ziet er leuk uit! Ik heb de sneakers van Isabel Marant ook willen kopen, maar toen ik ze in het echt zag besloot ik dat wat subtielere sneakers beter passen bij mijn petite formaat. Oh well 🙂

  • nikkie88

   klopt! Ik vind de wedges ook mooier bij vollere meiden. Vind ze super staan bij beyonce, maar ook bij cynthia!

 150. Lidewij

  Leuk dat je ook eens een outfitpost doet, je hebt een leuke stijl! Vooral je jasje en de sjaal vind ik heel erg leuk, heb zelf ook nog getwijfeld over het H&M jasje en nu ik hem zo zie wil ik hem helemaal hebben 😀

 151. Britta

  Ja waarom niet eigenlijk, uiteindelijk is make-up toch een onderdeel van een geheel. Het is fijn om te zien wat je verder nog met het totaalplaatje doet! Lekker zomerse nagellak ook 😀

 152. Miladylike

  Wat een leuke look! 🙂 Ik ben alleen niet zo weg van de schoenen maar dat ziet er dan wel weer erg comfortabel uit.

 153. Manon

  Ik vind echt dat je qua style heel erg vooruit bent gegaan, super leuk je kleding de laatste tijd! Je maakt leuke combinaties, het doet me een beetje denken aan de style van Sylvie Meis. Matchy matchy!

  • Eline

   Ik ben van Belgie en ik ken Sylvie Meis niet, dus ik googlede even en ik kreeg alleen maar Sylvie in bikini, zo weet ik nog niet wat haar kledingstijl is 😛

 154. Valérie

  De schoenen zijn niet zo mijn ding, maar het jasje vind ik er echt leuk uit zien! Echt iets voor de lente 😀

  • Dee

   Hi, welk kleur nummer van de scence hot pink nagellak is het?
   Gr dee