Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Coca Cola
  • evenement
  • feest
  • Fifa
Een MissLipgloss artikel

Coca Cola Fifa World Cup

Voetbal, ik heb er vrij weinig mee. Ik kijk het eigenlijk nooit, alleen met hoge uitzondering. Bijvoorbeeld met het WK, of als Nederland een hele belangrijke wedstrijd moet spelen. Ik zit dan niet in een compleet oranje outfit, maar ik juich wel mee. Op 19 juni speelt Nederland tegen Japan, en dat is dan wél weer een wedstrijd die ik zal kijken. Misschien wel in de Amsterdam ArenA! Want Coca Cola organiseert daar de Fifa World Cup Celebration. In de ArenA kan je op een megagroot scherm de wedstrijd volgen, terwijl er optredens zijn van onder andere Alain Clark, Waylon, Van Velzen en Afrikaanse muzikanten. Martijn Krabbé (z’n vader is een Dalfsenaar!) presenteert de show. Zoals ik al zei, ik ben geen voetbalfan maar kan wel hard meejuichen en een feestje bouwen (dat vooral), dus het lijkt me heel leuk om naar de World Cup Celebration te gaan. Zijn er hier meer mensen die gaan?

Kaarten kosten tussen de €22,50 en €28,50 en je kan nu bij Coca Cola sparen voor het tweede gratis kaartje! Als je acht doppen spaart, krijg je ‘m gratis.

Advertorial


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.