Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 maart 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • Clinique Chubby Sticks Intense
 • curviest caramel
 • lipstick
 • plushest punch
Een MissLipgloss artikel

Clinique Chubby Sticks Intense

De Chubby Sticks van Clinique bestaan al even, de lippenbalsems in potloodvorm in leuke kleurtjes. Sinds een tijdje zijn de Chubby Sticks Intense te koop, die – zoals de naam al aangeeft – intenser van kleur zijn. ‘Tempt lips with a soft cushion of colour that’s not quite sheer, not quite opaque-just the perfect happy medium’, zoals Clinique zelf zegt. Ik heb ze getest!

Clinique Chubby Sticks Intense – de eerste indruk

De Chubby Sticks Intense kosten €18,80 voor 3 gram product. De verpakking vind ik ontzettend leuk, het zijn echt potloden! Ze hebben een zilverkleurige dop en voelen vrij zwaar aan.

Dit zijn de acht kleuren waarin de Clinique Chubby Sticks Intense te koop is. Van vrij licht ‘nude’ tot felle roze en oranje tinten. Voor elke huidskleur zit er wel wat bij. Ik kan nergens een lijst met bestanddelen vinden, maar volgens Clinique zit er sheaboter, mangopittenboter en jojoba-olie in die de lippen beschermen en verzorgen, voor zachte, soepele, verzorgde lippen met een mooie kleur.

Alle acht kleuren. Ze zien er echt uit om op te vreten!

De kleuren die ik heb heten 01 Curviest Caramel – de lichtste tint – en 05 Plushest Punch. Je kan trouwens de ‘stick’ omhoog krijgen door aan de onderste zilverkleurige rand te draaien. Ook al lijken Chubby Sticks op potloden, je hoeft ze niet te slijpen.

De Chubby sticks zijn lekker ‘chubby’, dik dus. Je kan er niet heel precies mee werken, maar precies genoeg om je lippen een mooie kleur te geven.

Clinique Chubby Sticks Intense – getest!

Er komt lekker veel kleur van de Chubby Sticks af en je kan goed zien dat ze lekker romig en een tikje glanzend zijn.

Hier heb ik niks op mijn lippen.

Dit is Clinique Chubby Sticks Intense in Curviest Caramel. Een ‘my lips but better’ kleur. Een natuurlijke tint die net dat opgemaakte effect aan je gezicht geeft. De Chubby Stick glijdt als boter over mijn lippen en geeft zonder moeite een mooie kleur aan mijn lippen. Het voelt comfortabel aan, niet zo zacht als een lippenbalsem, maar ook niet droog als een langhoudende lipstick.

Curviest Caramel.

Op een andere dag. Ik vind dit een mooie kleur, ‘nude, maar dan anders’.

Plushest Punch is vrij fel roze, als een aardbeienijsje.

Deze kleur vind ik ook erg leuk, lekker zomers, ik krijg helemaal zin in een warme dag door deze Chubby Stick! Zo’n dag waarop je niet veel make-up draagt maar wel een mooi gekleurde mond wilt.

Clinique Chubby Sticks Intense – de conclusie

Clinique Chubby Sticks Intense voelen prettig aan op mijn lippen, maar zoals ik al aangaf, niet echt als een lippenbalsem. Het zit qua gevoel een beetje tussen lipstick en lippenbalsem in, meer neigend naar lipstick. Praktisch is het natuurlijk ook een lipstick, zeker als je naar de vrij intense kleur kijkt.

Clinique Chubby Sticks Intense zijn medium langhoudend. Als ik hem ’s ochtends rond half 9 aanbreng, moet ik hem rond een uur of 12 opnieuw aanbrengen. Dan heb ik dus al wel wat gegeten en gedronken. Wat fruit, wat glazen water. Het is er dan niet helemaal af, maar de meeste kleur is er dan wel afgesleten. Op een gewone dag moet ik hem zo’n drie keer bijwerken, wat ik vrij goed vind voor een verzorgende lipstick.

Daarnaast vind ik de verpakking en de manier van aanbrengen erg leuk en praktisch, ik krijg echt zin om de lipstick aan te brengen als ik zo’n Chubby Stick op m’n bureau heb liggen.

Pluspunten

 • Praktische en superleuke verpakking
 • Verkrijgbaarheid: gewoon bij de parfumerie te koop én online
 • Verkrijgbaar in acht leuke tinten, van naturel tot fel
 • Brengt makkelijk aan
 • Voelt comfortabel aan

Minpunten

 • €18,80 is natuurlijk niet echt goedkoop
 • De houdbaarheid is niet spectaculair

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar leuke lipsticks die je lippen meteen verzorgen en als je daar €18,80 voor over hebt

Skippen als… je een kleiner budget hebt, of als je liever een lipstick hebt die langer blijft zitten, of in andere kleuren verkrijgbaar is

Clinique Chubby Sticks Intense kosten €18,80 per stuk en zijn nu bij de parfumerie te koop.

Chubby vond wel dat het tijd werd dat er een beautyproduct naar hem vernoemd werd. ‘Eindelijk,’ zuchtte hij.

‘Welke zal ik vandaag eens op doen…’

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.xxxc Essence All About Matt Fixing Powder


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.