Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Clarins
  • overspray
  • swatch
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

Clarins Palette Collector Teint Update

Ik vertelde jullie laatst enthousiast over de nieuwe Clarins Cotton Flower collectie. In dat artikel reviewde ik ook het Palette Collector Teint, de mooie highlighter met glittertjes. Alleen afgelopen weekend kwam ik er achter dat er een overspray over dit poeder zit… Een overspray is een laagje dat over het poeder gespoten is. Dat kan glitter zijn, maar ook kleur. Na een aantal keren gebruiken is dit laagje er af en houd je een ‘gewoon’ poeder over. Dat was het geval bij de Cotton Flower gezichts highlighter…

Kijk mee naar de foto’s!


Nieuw en ongebruikt, met superveel glittertjes. Als je één keer met je kwast over het poeder gaat, heb je glittertjes overal.

Na 1,5 week gebruiken is er niks meer van de glittertjes over en beginnen zelfs de bloemetjes te verdwijnen.

Er blijft een huidkleurig poeder over, dat een minimaal glansje afgeeft wat je niet eens terugziet op je gezicht. Dat vind ik toch erg jammer voor €32,50. Zeker omdat je iets anders verwacht als je het ziet in de winkel. Na een week is er bijna niks meer over van wat het eerst was… Jammer!

Ik wilde dit met jullie delen, omdat ik zelf echt teleurgesteld was. Ik had het zeker niet verwacht van Clarins, vind het echt een tegenvaller. Ik vind oversprays sowieso heel vervelend. Je denk dat datgene wat je in de winkel ziet is wat je krijgt, maar dat blijkt uiteindelijk toch niet zo te zijn.

Hebben jullie wel eens iets soortgelijks meegemaakt? Met een overspray, of iets anders?Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.