Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • clarin
  • Clarins
  • highlighter
  • lipstick
Een MissLipgloss artikel

Clarins Cotton Flower Lente 2010

Nu in de winkels ligt de Cotton Flower lentecollectie van Clarins. Geïnspireerd op de katoenplant. We zien mooie pastelkleuren, lichte tinten die duidelijk in verband staan met de natuur. Kijk mee naar de mooie producten en twee reviews!

Cotton Flower Palette Collector Yeux, €34,50

Cotton Flower Palette Collector Teint, €32,50

 

Mono Reflet in twee nieuwe kleuren 25 Blond dune en 26 Pinkish Grey, €16

Gloss Apeal in twee nieuwe kleuren, 10 tender rose en 11 sweet fig, €17

Joli Rouge in twee nieuwe kleuren, 730 Cherry blossom en 731 muscat rose, €20,75

Joli Rouge Brillant in twee nieuwe kleuren, 10 Strawberry Sorbet en 11 Pink Toffee, €20,75


Ziet er heerlijk uit, toch? Sommige dingen – zoals de lipsticks – doen me echt denken aan snoepjes. Misschien wel door die mooie namen… Ik heb het gezichtspalet en de Joli Rouge Brillant in Strawberry Sorbet getest.

Het gezichtspoeder zit mooi verpakt in een zilverkleurig doosje met daaromheen een wit zakje, zodat het niet beschadigd in je tas.

Het product zelf ziet er prachtig uit, met cotton flowers erin gedrukt.

Met flits zie je goed hoeveel glitter er in het product zit. Daar moet je dus ook wel mee oppassen! Ik gebruik dit product alleen heel subtiel als highlighter op mijn jukbeenderen, en dan ook maar een héél klein beetje, anders zit je gezicht onder de glitters. Maar je doet dus wel lekker lang met dit poeder.

Zie je de glittertjes? Supermooi, maar wel ‘gevaarlijk’.

De Joli Rouge Brillant in 10 Strawberry Sorbet. Deze lipsticks zijn mooi sheer, dus niet dekkend en perfect voor meiden die niet van super opvallende lipsticks houden.

Op de swatch lijkt de lipstick heel dekkend, maar op je lippen is ‘ie dat niet, daar geeft ie alleen een roze glans over je lippen met heel veel glitter. Het is meer een lipgloss wanneer je het aan hebt gebracht, alleen dan zonder de plakkerigheid. Erg fijn! Enig minpuntje vind ik dat je de glittertjes voelt wanneer je de lipstick aanbrengt en wanneer je je lippen op elkaar doet.

Een erg fijne lente-achtige collectie, zeker de moeite waard om even te bekijken bij Douglas, Ici Paris of de Bijenkorf.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.