Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
29 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ckone
  • Persoonlijk
  • workshop
Een MissLipgloss artikel

ckOne workshop met mijn lezeressen!

Afgelopen maandag was het zover: de ckOne workshop die ik organiseerde voor mijn zes trouwste lezeressen. Vijf actieve reageerders en één ‘lurker’. Samen met de lieve en knappe Lotte, Nannick, Sylvia, Cynthia, Fleur en Esmay ging ik naar Haarlem om daar te make-uppen, lekker te eten en te drinken en vooral om een heel gezellige middag te hebben!

Op het hoofdkantoor van Coty in Haarlem zat ik te wachten op de zes dames. Ik wilde graag een keer wat leuks doen voor mijn trouwste bezoeksters. Die dames die er al járen bij zijn, die elke dag reacties achter laten en die voor mij ook voelen als een soort vriendinnen. Deze actieve reageerders zijn Esmay (zij staat op nummer 1 met 1447 comments sinds 2009), Lotte, Cynthia, Nannick en Fleur. De meest actieve lurker is Sylvia. Ik koos haar uit alle reacties op de blogpost waarin ik op zoek was naar de grootste lurker. Wat was het trouwens moeilijk om te kiezen, ik voelde me bijna schuldig omdat ik maar één uit al die lieve, leuke en hartverwarmende reacties kon kiezen…

Natuurlijk stond er allemaal lekkers klaar!

Verse cupcakes, hmmm!

Kijk je even mee naar de mooie ckOne make-up?

Prachtige oogschaduwpaletten

Materiaal voor de workshop!

Blush en bronzer

Oogpotloden

Nog meer oogschaduw en nagellak

Eerst was het natuurlijk tijd om onze make-up er af te halen! Met de billen bloot…

Dit was in het begin, toen alles nog netjes was…

De werkkit! Hier mochten we lekker in grabbelen en alles wat we wilden lekker gebruiken.

We kregen de workshop van visagiste Esther Oosterbeek, die jij (of je ouders) misschien wel kennen van de popgroep Dolly Dots. Inmiddels is ze bekend visagiste, vooral van heel veel BN’ers. En wat is ze leuk en wat weet ze véél! Door haar was de workshop onwijs gezellig en vooral heel erg leerzaam! Terwijl we allemaal wel wat wisten over make-up, toch heeft ze ons nog nieuwe dingetjes geleerd. Straks even een foto van Esther’s voorkant… 😉

Make-uppen, kletsen en lekker eten, drie favoriete bezigheden van mij!

Voor elk ‘hoofdstuk’ mocht een dame bij Esther op de stoel zodat ze het voor kon doen. Op Fleur liet ze zien hoe je concealer onder de ogen aanbrengt en wat voor effect het heeft.

Ik vind de verpakkingen van ckOne zo mooi!

Tijdens het make-uppen moesten we allemaal opschrijven wat we gebruikten op ons gezicht. Niet voor niks, want op het einde kreeg iedereen ckOne make-up mee! En dus precies de kleurtjes die iedereen zelf had gebruikt. Dat was echt een leuke verrassing achteraf, en naast de prachtige make-up kreeg iedereen twee CK geuren mee.

Cynthia en Lotte

Esther demonstreert het bijtekenen van wenkbrauwen op Sylvia.

Lotte in de stoel! Tijd om de ogen te doen. Wat heeft Esmay trouwens mooie rode haren hè?

Zo mooi! Heftige paarse smokey eyes. Iedereen maakte een andere look bij zichzelf, en vooral lekker anders dan normaal.

Dit paletje gebruikte ik voor mijn ogen!

Fleur en Nannick.

Cynthia en Lotte bezig met hun ogen.

Drie uur lang waren we lekker bezig en de meiden stelden volop vragen aan Esther. Super leuk, wat was iedereen leergierig en enthousiast!

Make-up, lekker eten, leuke mensen, kan het beter?

Esther beantwoordde geduldig alle vragen en checkte of we ’t allemaal wel goed deden.

Cynthia & Lotte, en nog een keer Cynthia, haha!

Fleur en Nannick

Ik, Sylvia en Fleur

Dit was mijn look! Ah, misschien niet zo heel verrassend, haha…

Met alle meiden. Bovenin Cynthia, Lotte, Esmay, Sylvia en Nannick. Onderaan Esther, ik en Fleur.

Van de dames kreeg ik nog een superlief kaartje met een lieve persoonlijke boodschap en Cynthia gaf iedereen een geurkaars (‘Zodat jullie elke dag aan mij denken!’) en van Sylvia kreeg ik een supercute cadeautje. Dankjewel dames, dat waardeer ik enorm, het kaartje ga ik bewaren (staat op mijn bureau!), de kaars ga ik aansteken (en elke dag aan je denken, Cynthia) en Sylvia’s cadeautje komt in de vensterbank.

Ik vond het óntzettend leuk om deze lieve dames eens in het zonnetje te zetten. Alle zes volgen ze me al jarenlang, elke dag, en zijn ze mega actief op mijn blog. Dat vind ik zo bijzonder, dat MissLipgloss zo’n onderdeel van hun dagelijkse ritueel is. Daar ben ik ze onwijs dankbaar voor en daarom wilde ik eens wat leuks met ze doen. Gezellig, in een klein groepje, om elkaar even echt te spreken, gewoon meiden onder elkaar. En wat zijn ze allemaal leuk en lief. Wat leuk om ze in het echt te zien, want deze dames voelen voor mij toch ook wel een beetje als digitale vriendinnetjes, omdat ze zo vaak comments achterlaten, en omdat ik veel van hun ook volg op Twitter, Instagram of hun eigen blogs. Want deze dames zijn fanatieke bloggers! Check hier even hun blogs:

Leuk he, dat ze allemaal (behalve Sylvia) een blog hebben, en dan voornamelijk over beauty. Ze doen gewoon iets wat ze leuk vinden en dat kan ik alleen maar stimuleren!

Lieve Cynthia, Lotte, Esmay, Nannick, Fleur en Sylvia, ik heb het in Haarlem ook al gezegd, maar nog een keertje bedankt voor jullie betrokken houding bij MissLipgloss, en dat jullie allemaal van zo ver kwamen voor deze middag samen met mij. Ik vond het erg leuk om jullie een beetje beter te leren kennen en vind het nu nog leuker om (bijna) elke dag jullie comments bij de blogposts te zien staan. En Sylvia, ik weet gewoon dat jij er elke dag even bent, jij bent het voorbeeld voor alle lurkers, want je bent superlief en leuk en al jaren een trouwe bezoekster!

Dankjewel!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.