Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 maart 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ciaté
  • cream soda
  • iced frappe
  • jewel
Een MissLipgloss artikel

Ciaté Voorjaar + Jewel

Ciaté heeft haar logo veranderd (yay, ziet er te gek uit!) én heeft een heerlijke snoeperige voorjaarscollectie. Je zag er al wat van voorbij komen in de bunny nail art how to, en vandaag ga ik ze uitgebreid aan je laten zien. Oh, en houd je vast voor Jewel, een prachtige nieuwe kleur in het vaste assortiment.

I won’t save the best for last… Ik doe het beste gewoon als eerste! Jewel is een te gekke glitter holografische lak. Maar niet met gewone glitters. Nope! Met heel bijzondere ‘stokjesglitters’. Holo-stokjes. Haha! En dat ziet er echt te gek uit!

Check trouwens dat nieuwe logo, stukken beter, toch?

Waaa!

Gaaf, of niet? Dit zijn trouwens drie laagjes, hij dekt dus erg goed! Het afhalen gaat niet zo lastig als gedacht, een stuk makkelijker dan gewone glitterlakken. Ik ben hier echt gek op! En dan ook heel blij dat ‘ie in het vaste assortiment zit en geen limited edition is.

Nu: de voorjaarscollectie van Ciaté!


Sugar Plum, Strawberry Milkshake, Cream Soda en Iced Frappe. Schattige pasteltintjes, heel zacht, zo lief! De verpakking is ook iets veranderd, het strikje zit nu om het dopje in plaats van op het flesje. Alhoewel, ook niet consequent, want op Iced Frappe zit ‘ie nog wel op het flesje geplakt. Ik vind het nieuwe strikje niet fijn. Deze zit met een elastiekje rond het dopje, die je er elke keer moet afhalen wanneer je gaat lakken. Anders glijdt ‘ie op de schroefdop van het flesje, waar nagellak op komt, en waardoor je ook het flesje niet dicht kan draaien. Meh!

Maar goed, kijk je mee naar de kleuren?

Cream Soda is een warme lichtgrijze tint. Twee laagjes.

Sugar Plum is een lichte lila tint, twee laagjes.

Iced Frappe is een grijs-taupe tint. Twee laagjes.

Strawberry Milkshake is als een Strawberry Milkshake! Lekker bleekroze, heel mooi! Ook dit zijn twee lagen. Je had waarschijnlijk al gezien dat dit niet mijn nagels zijn, maar van stagiaire Aranka! Perfect nagelmodel, en ze kan zo goed lakken!

De kleurtjes zijn superschattig en ook Jewel is te gek! Je kan nu trouwens de hele voorjaarscollectie met de vier kleuren Sugar Plum, Strawberry Milkshake, Cream Soda en Iced Frappe winnen op de Miss Lipgloss Shop Facebook. Post jouw Pasen-nail art op het prikbord en wie weet win jij! Je kan de hele maand maart nog meedoen. Niet gewonnen? Dan kan je ze onder andere in mijn shopje kopen.

Bron bovenste foto


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.