Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Ciaté Paint Pots

Ciaté Paint Pots zag ik al vaak voorbij komen op beauty- en nagellakblogs. De schattige rechthoekige flesjes met de zwarte strik en de lange dop. Ik heb al veel nagellakjes, maar ik was zo ontzettend benieuwd naar de Ciaté lakjes! En omdat ik jullie per se wilde voorzien van reviews (goed excuus, toch?) heb ik een aantal Ciaté Paint Pots besteld bij Beauty-Queen.be , een ongelooflijk toffe Belgische beautywebshop. Ze kosten €12,50 per stuk voor 12,5 milliliter. Niet heel goedkoop, ongeveer dezelfde prijsklasse als OPI.

Ik heb acht lakjes besteld. Power Dressing, Knickerbockerglory, Fruity Pops, Lemon Sherbet, Refresher, Apple & Custard , Cookies & Cream, Superficial.

Zien de flesjes er niet geweldig uit? Ik vind het vooral heel fijn dat ze goed ‘stashable’ zijn, ze nemen niet veel ruimte in tijdens het opbergen:

Rechts onderin zie je de rechthoekige Ciaté lakjes. Ze nemen weinig ruimte in en je kan vanaf de bovenkant de kleur goed zien. Handig! Vergelijk ze ens met de OPI lakjes of de Nfu Oh lakjes rechts.

Cookies & Cream, Apple & Custard, Superficial, Lemon Sherbet

Fruity Pops, Power Dressing, Knickerbockerglory, Refresher

 

Op naar snelle swatches zodat jullie de kleuren kunnen zien! Er komen nog aparte artikelen over elke kleur met al mijn nagels in één kleur. Ik heb ze voor nu op een nagewiel gedaan om te laten zien hoe de kleuren eruit zien.

Cookies & Cream, Lemon Sherbet, Fruity Pops, Refresher, Apple & Custard, Superficial, Power Dressing, Knickerbockerglory

Zoals je ziet zijn ze precies hetzelfde als in de potjes. Ik heb elke kleur in twee laagjes gelakt en toen waren ze compleet dekkend.

Cookies & Cream, Lemon Sherbet, Fruity Pops, Refresher, Apple & Custard, Superficial, Power Dressing, Knickerbockerglory

Hier met flits. Mijn favorieten zijn Cookies & Cream, Refresher, Apple & Custard en Superficial.

Ciate nagellak is nu ook te koop in mijn eigen shop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.